HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2018

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2018, zodia Berbec
Carieră
Cei născuți în zodia Berbec care vor dori să lucreze sau să studieze în străinătate li se vor deschide uși în această perioadă. Preocuparea pentru acte, adeverințe și aprobări va fi resimțită întreaga lună decembrie. Se recomandă mai mult interes pentru cei care activează în zona creativă, artistică vizavi de colaborări, asocieri. Pot semna contracte importante.

Dragoste
Cei născuți în zodia Berbec, cu toate că se vor mai liniști în plan sentimental, vor trebui să dea dovadă de multă determinare dacă-și doresc o îmbunătățire a relației cu partenerul de viață. Sectorul intim, sexual se va activa, însă nu și cel sentimental sau, cel puțin nu la nivelul așteptărilor pe care le au nativii. Pentru cei singuri, va fi o lună a aventurilor și flirturilor, însă cu greu vor reuși mai mult de atât.

Sănătate
În prima parte a lunii, nativii Berbec se pot confrunta cu nemulțumiri și confuzii, uneori vise mărețe, în neconcordanță cu realitatea, și din acest motiv pot fi ușor depresivi. Abia din a doua parte a perioadei analizate se întrevede un vag optimism. Este recomandat ca nativii să nu aibă așteptări de la nimeni pentru a nu fi dezamăgiți și, pe cât posibil, să încerce să se întoarcă la credință și spiritualitate, mai ales că este momentul oportun.

Bani
Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să-și revizuiască cheltuielile și să facă economii, cel puțin în prima parte a lunii. Chiar dacă este luna cadourilor, bugetul nu le va permite tot ce-și vor dori și sfatul nostru este să evite împrumuturile. Șansele de câștig sunt foarte mici, în schimb implică un mare efort.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2018, zodia Taur
Carieră
Cei născuți în zodia Taur ar trebui să se axeze mai mult pe colaborări și să-și dezvolte o adevărată strategie la acest capitol. Sunt favorizați nativii care lucrează în zona creativă, editorială. Nu este exclus ca Taurii care-și doresc independență profesională să înceapă cursuri și proiecte în acest sens.

Dragoste
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de o lună bună la capitolul sentimental. Nativii care luna trecută s-au implicat în relații amoroase mai complicate, acum vor ști pe ce direcție să meargă, iar cei singuri vor avea ocazia să întâlnească partenerii potriviți și să înceapă o nouă relație. Contextul astrologic general este favorabil și nativilor care se află în relații de lungă durată pentru că vor avea acum ocazia să reaprindă flacăra pasiunii și să-și consolideze legătura.

Sănătate
Cei născuți în zodia Taur dau dovadă de o intuiție remarcabilă și nativii ar trebui să o folosească cu încredere atunci când au de luat decizii importante. Ca notă generală, Taurii sunt optimiști, veseli și foarte activi. Pe de altă parte, nativii sunt sfătuiți să nu facă excese alimentare. Poate fi afectată nu doar silueta, ci și sănătatea.

Bani
Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Taur ar trebui să fie pe deplin mulțumiți de ceea ce le oferă luna decembrie. Șanse de câștig există și uneori pot apărea fără ca nativii să depună cel mai mic efort. Dacă în luna anterioară s-au zbătut pentru obținerea unor colaborări, acum totul le va fi oferit pe tavă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2018, zodia Gemeni
Carieră
Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să se facă remarcați la locul de muncă și sunt sfătuiți să fie diplomați, calculați și discreți dacă-și doresc să obțină un avantaj, o avansare în funcție. Aspectele există, însă cer determinare. Va fi nevoie ca nativii să-și pună în practică abilitățile înnăscute de comunicare și să nu dea greș la acest capitol. Este foarte probabil ca din cauza unor dezamăgiri pe plan personal, deciziile luate în plan profesional să fie pripite și, prin urmare, regretate uleterior.

Dragoste
Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să-și ducă relația la un alt nivel. Dacă totul merge perfect, atunci de ce nu ar face o cerere în căsătorie? Pe de altă parte, nativii singuri pot realiza că o persoană pe care au cunoscut-o de curând este ceea ce și-au dorit, prin urmare nu este exclus ca o relație de prietenie să ia altă turnură. Oricum ar fi, la capitolul amoros, Gemenii trebuie să fie pregătiți pentru situațiii neașteptate, surprinzătoare.

Sănătate
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de stări de disconfort general cauzate de gânduri și frământări. Nemulțumirile din viața de zi cu zi se răsfrâng asupra stării de sănătate și nativii pot avea insomnii, stări melancolice, chiar depresive. Cei care se confruntă cu afecțiuni cronice ar trebui să facă o vizită la medic pentru reînnoirea sau schimbarea tratamentului.

Bani
Cu toate că este luna cadourilor, nu este o perioadă bună pentru a face cheltuieli, investiții și speculații financiare. Nativii Gemeni sunt sfătuiți să facă economii și să încerce pe cât posibil să-și protejeze bugetul. Cei care dețin bani în comun cu partenerul sau terți, pot fi mânați de instinct să cheltuie peste măsură.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2018, zodia Rac
Carieră
Începutul de lună va fi solicitant din punct de vedere profesional pentru cei născuți în zodia Rac, însă aceștia vor face lucrurile de plăcere, cu pasiune și determinare și șansele de a se afirma vor fi mari. Din a doua jumătate a lunii, nativii Rac care-și caută un loc de muncă pot avea șansa de a primi oferte și de a semna noi parteneriate.

Dragoste
Cei născuți în zodia Rac trebuie să aibă grijă în prima parte a lunii deoarece o serie de secrete amoroase pot ieși la iveală. Pe de altă parte, tentația pentru flirt și aventură va fi mult mai mare în această perioadă și cei care se află în relații pot călca strâmb. Nativilor singuri le cresc considerabil șansele de cucerire, aspect conturat întreaga lună. Din a doua jumătate a perioadei analizate, lucrurile se pot așeza și armonia se poate instala în cuplu, iar nativii își vor dori consolidarea relației. În schimb, nu este un moment bun pentru nativii Rac care au relații la distanță. Acestea nu vor fi susținute de contextul astrologic și se pot încheia.

Sănătate
Cei născuți în zodia Rac au parte de vești bune la capitolul sănătate. În prima parte a lunii pot primi rezultatul unor analize sau pot afla de un tratament care să le rezolve, în sfârșit, o afecțiune care le crea disconfort de ceva vreme. Din a doua jumătate a perioadei analizate, registrul astrologic se schimbă, în sensul că nativii vor fi predispuși unor indigestii și unor stări de oboseală nejustificate, motiv pentru care sunt sfătuiți să evite excesele alimentare și suprasolicitarea.

Bani
Cei născuți în zodia Rac au șansa de a-și achita niște credite și de a-și returna datoriile. Jumătatea lunii decembrie va fi foarte bună din punct de vedere financiar în sensul că nativii pot ptimi oferte de asociere care să le îmbunătățească considerabil veniturile.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2018, zodia Leu
Carieră
Cei născuți în zodia Leu au ocazia să demareze și să consolideze proiecte personale, de un real succes bucurându-se cei care activează în domeniul agricol sau imobiliar. La modul general, luna decembrie vine cu șanse în afaceri, dar și la locul de muncă. Nativii se vor responsabiliza mai mult și vor fi mai determinați în finalizarea sarcinilor avute.

Dragoste
Asemenea lunii anterioare, și în luna decembrie cei născuți în zodia Leu au parte de un context astrologic favorabil la capitolul sentimental. Se menține predispoziția către aventură și flirt, iar cei singuri au șanse mari de a fi cuceriți. Predispoziția nativilor va fi însă către parteneri cu bani care să le asigure confort financiar. Am putea spune că banii sunt aspectul țintit sau prima calitate de interes la un posibil partener. Leii care se află în relații de lungă durată și căsnicii au în continuare șansa de a-și consolida povestea de iubire. Să nu uităm ca nativii se bucură de protecția lui Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, un an de acum încolo pe casa iubirii, a aventurii, a relației cu copiii – aspect care pentru unii poate aduce măritrea familiei, dar și pe casa activităților recreative și distractive – aspect care poate aduce un partener într-un astfel de context.

Sănătate
Cei născuți în zodia Leu care se confruntă cu probleme de sănătate mai vechi ar trebui să înceapă un tratament și să nu mai amâne. Este posibil ca aceștia să aibă un diagnostic pus greșit, prin urmare nu ar strica o reevaluare a stării de sănătate. La modul general, nativii se pot confrunta că stări de oboseală și sunt mai atenți la siluetă, motiv pentru care ar trebui să înceapă o dietă, să țină post sau să practice mai mult sport.

Bani
Cei născuți în zodia Leu tind să fie cam cheltuitori în luna decembrie, ba mai mult vor fi atrași de câștiguri rapide, aspect asupra cărora atragem atenția în mod deosebit. Nativii ar putea fi păcăliți, înșelați, prin urmare nu se recomandă tranzacții și investiții în această perioadă. Sfatul nostru este să încerce să-și gstioneze cu atenție resursele financiare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2018, zodia Fecioară
Carieră
Cu Mercur, planeta care guvernează cariera la Fecioare, revenit în mers direct, cei născuți în zodia Fecioară pot avea mai multă energie la locul de muncă și-și pot stabili mult mai bine scopurile și țelurile profesioanle. Cei care au colaborări și afaceri personale ar trebui să fie mai atenți la acțiunile partenerilor și asociaților, deoarece există riscul de a fi păcăliți.

Dragoste
Cei născuți în zodia Fecioară nu sunt mulțumiți de partenerul de viață, însă vor evita marile conflicte în această perioadă. Este posibil să se simță mințiți și înșelați emoțional. Pe de altă parte, cei singuri ar putea fi atrași de persoane îndoielnice, care joacă mult teatru și-și expun o altă față pentru a cuceri. Șansele de a lega o nouă relație sunt mici, însă apar către finele anului, în continuare fiind nevoie de prudență.

Sănătate
Nativii Fecioară trebuie să învețe să se detașeze de stresul de la locul de muncă, mai ales că în această lună va apărea și un stres suplimentar cauzat de situația financiară. Aceștia ar trebui să iasă mai mult în natură, să practice sporturi de iarnă și să evite excesele alimentare, în special în perioada Sărbătorilor, când se pot confrunta cu neplăceri ale sistemului digestiv.

Bani
Cei născuți în zodia Fecioară au tendința de a cheltui peste măsura bugetului și aspectul se conturează încă de la începutul lunii, când vor avea de făcut plăți neașteptate. Se recomandă prudență și responsabilitate mai mare și evitarea ofertelor înșelătoare care pot abunda în perioada Crăciunului. Se întrevăd îmbunătățiri la acest capitol pentru nativii care fac tranzacții imobiliare, vând, cumpără, închiriază o locuință.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2018, zodia Balanță
Carieră
Luna Plină de la finele anului le poate aduce celor născuți în zodia Balanță încheierea unui context profesional. Nativii pot culege roadele unui proiect și se pot pregăti pentru altul. La modul general, nativii vor fi dezorganizați și cu greu își vor pune în ordine sarcinile și atribuțiile avute. Se observă o ușoară tendință către visare și către idealizarea unor proiecte sau a unor parteneri de afaceri, prin urmare se recomandă prudență în noile asocieri.

Dragoste
Cei născuți în zodia Balanță vor fi ușor nemulțumiți de persoana iubită și sfatul nostru este să încerce o reorganizare a activităților în familie. În unele cazuri, Balanțele vor simți că oferă totul, dar nu primesc nimic în schimb. Cei care sunt singuri nu vor fi dispuși să-și dea la schimb libertatea pentru a avea o relație, însă vor fi tentați să aibă aventuri pasagere, fără implicare emoțională.

Sănătate
Din punctul de vedere al sănătății, nativii Fecioară tind să se suprasolicite, iar acest aspect le va accentua stările de disconfort cu care deja se confruntă, atât la nivel fizic, câ și psihic. Este o perioadă de bucurie, de veselie și ar trebui să profite de contextul sărbătorilor pentru a petrece mai mult timp cu familia și pentru a se detensiona și relaxa.

Bani
Cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să-și achite datoriile și sub nicio formă să nu facă alte împrumuturi în această perioadă. Cu toate că este sprijinită de Venus, planeta micilor beneficii, situația financiară nu este una bună în luna decembrie, însă nativii o pot echilibra cât să treacă cu bine peste perioada Sărbătorilor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2018, zodia Scorpion
Carieră
Cu toate că luna poate debuta cu situații stresante la locul de muncă și cu schimbări remarcabile, cei născuți în zodia Scorpion vor observa că toate acestea vor fi în avantajul lor. Nativii sunt sfătuiți să se pună mai mult în evidență, să vină cu idei revoluționare și să caute să-și atingă scopurile, mai ales că sunt sprijiniți de contextul astrologic actual pentru a-și reconsolida cariera.

Dragoste
Cei născuți în zodia Scorpion o au alături pe Venus, planeta iubirii și guvernatoarea casei parteneriale, iar acesta spect le oferă o mare putere de seducție celor singuri, dar și ocazia de a reaprinde pasiunea în cuplurile vechi. Am putea spune că nativii își trezesc sentimentele la viață în această perioadă. Către finele lunii, sunt șanse foarte mari ca nativii care-și doresc o relație să-și întâlnească jumătatea. La modul general, este o lună foarte bună din punct de vedere sentimental.

Sănătate
La modul general este o lună bună din punctul de vedere al sănătății, însă nativii Scorpion pot tinde să fie stresați, tensionați și măcinați de niște gânduri, de ipoteza petrecerii unor evenimente, și din acest motiv să aibă o ușoară tendință de interiorizare. Se recomandă să petreacă mai mult timp cu familia și să se dedice hobby-urilor și activităților care le fac plăcere.

Bani
Cu Soarele, Mercur și Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, alături pe casa banilor, cei născuți în zodia Scorpion nu au de ce să-și facă griji de situația financiară în această lună. Câștiguri neașteptate, bonusuri și prime sosesc către nativi, însă tendința de a cheltui va fi la fel de mare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2018, zodia Săgetător
Carieră
Odată cu finalizarea retrogradării lui Mercur, planeta care guvernează și cariera și casa partenerială și a căsătoriei la Săgetători, nativii vor deveni mai determinați la locul de muncă, mai capabili șă-și atingă scopurile și să-și finalizeze sarcinile. Aceștia pot fi tentați să facă schimbări în carieră, însă trebuie analizate detaliile și făcut pasul doar dacă se simt în singuranță cu decizia luată.

Dragoste
Ieșirea din retrogradare a lui Mercur le va aduce celor născuți în zodia Săgetător armonie și înțelegere în cuplu. Este momentul să revină la gânduri mai bune cu persona iubită și să-și consolideze relația, mai ales că Jupiter, Marele Benefic, va sprijini aceste demersuri. Cei care sunt la început de relație pot lua decizia de a se muta împreună cu partenerul. Nu sunt excluse nici cererile în căsătorie. Nativii singuri vor avea șanse de a cunoaște persoane interesante, însă sunt sfătuiți să facă pași mici și siguri și să nu idealizeze persoane de care sunt atrași.

Sănătate
Jupiter, Marele Benefic al Zodiacului, continuă să le fie aproape celor născuți în zodia Săgetător, astfel că nativii se vor bucura de o perioadă înfloritoare la acest capitol. Este un moment bun pentru întoarcerea la tradiții, la locurile copilăriei și pentru redescoperirea vocației spirituale. Nu ar strica mai multă odihnă și deconectare de la activitățile uzuale.

Bani
Din punctul de vedere al banilor, cei născuți în zodia Săgetător sunt favorizați astrologic să intre în posesia unor sume de bani, în special provenite de la familie sau obținute cu sprijinul rudelor. Este o perioadă bună pentru reechilibrarea contextului financiar.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2018, zodia Capricorn
Carieră
Cei născuți în zodia Capricorn vor să încheie acest an pe vârf, însă unii dintre ei pot fi ușor visători, în sensul că își pot construi vise mărețe și greu realizabile. Zona profesională nu este impactată de evenimente neplăcute, însă se cere o mai bună comunicare cu partenerii de afaceri astfel încât să poate închega cu mai multă ușurință proiectele schițate.

Dragoste
Cei născuți în zodia Capricorn pot fi tentați să transforme o relație de prietenie într-o relație de iubire, mai ales că la modul general, contextul astrologic de acum, vine cu pasiuni fulgerătoare și atracții greu de controlat. Viața sentimentală a nativilor va fi puternic dinamizată în această perioadă, iar cei care se află în relații de lungă durată își pot redescoperi partenerul și își pot reconsolida povestea de iubire.

Sănătate
Jupiter, planeta Marilor Beneficii, le poate aduce soluționarea unor probleme de sănătate mai vechi cu care nativii se confruntă și cărora până acum nu le-au găsit tratament. Pentru că stresul din viața de zi cu zi nu se va dizolva de la sine, celor născuți în zodia Capricorn li se cere mai multă odihnă și mai multe momente dedicate propriei persoane.

Bani
Cei născuți în zodia Capricorn ar trebui să fie cumpătați cu cheltuielile în această perioadă și prioritatea lor să fie achitarea unor datorii. Nu se întrevăd probleme majore la capitolul financiar atâta timp cât își fac calculele cu înțelepciune și responsabilitate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2018, zodia Vărsător
Carieră
Cu Venus, planeta iubirii și a Micilor Beneficii, în tranzit pe casa carierei, cei născuți în zodia Vărsător vor cunoaște o etapă de ascensiune profesională, o etapă în care meritele să le fie recunoscute, să li se ceară părerea în proiecte și să fie dați ca exemplu. Pentru unii nativi, acest tranzit poate aduce o inclinație deosebită către activitățile de tip hobby, pe care lepot transforma în sursă de venit, însă nu imediat. Cei care-și caută un loc de muncă în străinătate, pot primi vești bune în acest sens.

Dragoste
Cei născuți în zodia Vărsător care se află în relații de lungă durată au șansa acum de a-și redescoperi pasiunea în cuplu. Mai mult de atât, nativii vor fi înclinați către aprtener și către consolidarea relației și pot lua decizii de viitor în acest sens. Cei care lucrează împreună sau desfășoară proiecte comune trec printr-o etapă favorabilă. Nativii singuri nu vor fi atrași de ideea de a începe o relație și chiar pot refuza întâlniri și propuneri în acest sens.

Sănătate
Cei născuți în zodia Vărsător care țin diete trebuie să fie foarte atenți la alimentație în această perioadă deoarece și-ar putea destabiliza metabolismul. Pe de altă parte, pentru confortul psihic, sunt sfătuiți să nu se entuziasmeze prea mult de proiecte, persoane sau contexte în această perioadă pentru a nu fi dezamăgiți ulterior.

Bani
Cu toate că Mercur, planeta negocierilor, își revine din retrogradare, nu se va simți o îmbunătățire remarcabilă la capitolul financiar. Cei născuți în zodia Vărsător trebuie să fie foarte prudenți la bani, la plățile făcute, dar și la ceea ce încasează, riscul de a fi păcăliți fiind destul de mare. Nativii sunt sfătuiți să facă o prioritate din achitarea unor datorii mai vechi, inclusiv credite restante.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2018, zodia Pești
Carieră
Cei născuți în zodia Pești ar trebui să fie mai îndreptați către munca în echipă și să nu-și subaprecieze colegii. Nativii tind să se supraevalueze pe ei înșiși și pot face gafe remarcabile la locul de muncă din această cauză. Începutul de lună aduce confuzii și slabă putere de concentrare în rezolvarea sarcinilor, multe dintre responsabilități fiind pasate altora.

Dragoste
Cei născuți în zodia Pești care-și doresc să aibă o relație tind să fie mult prea idealiști și visele lor să fie mult prea departe de realitate, motiv pentru care pot trece pe lângă ei posibili parteneri pe care nici măcar să nu-i observe. Par a fi obișnuiți să fie în centrul atenției și să li se facă curte, astfel că își vor coborî cu greu atenția asupra celor din jur. Posibil ca o pasiune să ia naștere chiar la locul de muncă. Nativii care se află în relații de lungă durată au șansa să fie ceruți în căsătorie sau, cel puțin. Să ia și această variantă în calcul.

Sănătate
Cei născuți în zodia Pești vor traversa o etapă care în care vor deveni mai sensibili, mai emotivi și se pot lăsa sufocați de sentimente, de amintiri și remușcări. Cu alte cuvinte, nativii vor căuta răspuns la întrebarea „ce ar fi fost dacă…?”. Posibile insomnii, depresii ușoare și retenție de apă.

Bani
Cei născuți în zodia Pești se pot confunta cu probleme de ordin financiar în prima parte a lunii decembrie. Nativii pot să greșească niște calcule, niște plăți, pot plăti sau încasa mai mulți bani, pot face un transfer bancar într-un cont greșit, prin urmare sunt sfătuiți să verifice detaliile de plată, detaliile unor acte cu mai multă atenție. Riscul de a fi înșelați predomină întreaga perioadă.