Horoscopul saptamanii 1-7 IANUARIE pentru fiecare zodie

Berbec In prima saptamana a anului nativii Berbec sunt preocupati de activitatile de la locul de munca, de relatia cu partenerul de cuplu si administrarea unor bani comuni cu acesta. Mercur, astrul comunicarii, revine la miscarea directa, din 2 ianuarie, prin sectorul perfectionarii profesionale, studiilor, calatoriilor, directiei profesionale, principiilor si credintelor de viata. Aceste domenii au fost reevaluate, iar Berbecii pot lua acum decizii.

In partea a doua a saptamanii, nativii decid sa-si rezerve mai mult timp partenerului de cuplu, sa programeze niste calatorii sau iesiri in oras.

Marte, guvernatorul Berbecilor, incepe sa traverseze, din 4 ianuarie, zodia Capricorn, respectiv sectorul socio-profesional si urmeaza o perioada foarte dinamica la locul de munca, in care nativii isi pot consolida obiectivele profesionale.

Taur In saptamana analizata, nativii Taur sunt determinati sa rezolve chestiuni administrative la locul de munca, sa incheie contracte, parteneriate, sa-si rezerve mai mult timp partenerului si sa decida impreuna cu acesta destinatia unor sume de bani.

Odata cu revenirea lui Mercur, astrul comunicarii, la miscarea directa, din 2 ianuarie, prin sectorul financiar si al intimitatii, care a fost revizuit timp de 3 saptamani, Taurii pot relua dialoguri incepute in luna decembrie, legate de aceste domenii.

In partea a doua a saptamanii, au loc discutii la serviciu despre unele modificari, care vor incepe anul viitor, legate de program, sarcini si activitatile profesionale. Sunt cateva zile dinamice in care se va pune si problema banilor, salariului si beneficiilor financiare.

Marte, planeta actiunii, incepe sa traverseze, din 4 ianuarie, zodia Capricorn, respectiv sectorul studiilor, perfectionarii, calatoriilor, filosofiei de viata si convingerilor, semn ca Taurii vor fi interesati sa invete din nou, sa participe la cursuri, sa investeasca timp si energie in largirea orizonturilor cunoasterii, sa-si vada niste idealuri implinite.

Gemeni Contextul astral al saptamanii le aduce Gemenilor preocupari pentru sfera sentimentala, sarcinile de la locul de munca, stabilirea unor termene pentru un proiect. In weekend, Luna traverseaza casa relatiilor si Gemenii singuri vor cauta sa iasa la mai multe evenimente, pentru a scapa de o stare de nemultumire sufleteasca si dezamagire, pe care au experimentat-o in relatii in ultima perioada.

In aceasta saptamana, Mercur, guvernatorul nativilor, revine la mersul direct, din 2 ianuarie, si neintelegerile care au avut loc in planul relatiilor si parteneriatelor profesionale se amelioreaza sau dispar. De asemenea, se reiau dialoguri din luna decembrie si Gemenii vor puncta acele chestiuni, care ii framanta, incercand sa le rezolve.

Marte, planeta actiunii, incepe sa traverseze, din 4 ianuarie, zodia Capricorn, respectiv sectorul banilor pe care ii detin la comun cu alte persoane, a banilor proveniti din alte surse decat salariile, privind reesalonarea unor rate sau achitarea unor taxe/impozite. Si sfera intima se anima si nativii vor incerca sa-si relanseze relatia de cuplu, sa faca niste schimbari care sa ii apropie mai mult de partener.

Rac Contextul astral al saptamanii le aduce nativilor Rac preocupari pentru rezolvarea unor chestiuni administrative, financiare, privind obtinerea unor acte oficiale, rezolvarea unor chestiuni care tin de casa sau familie, sfera sentimentala, relatia cu copiii, dar si sfera sanatatii.

Odata cu revenirea lui Mercur, astrul comunicarii, la miscarea directa, din 2 ianuarie, prin sectorul muncii si sanatatii, nativii Rac pot relua anumite dialoguri din luna decembrie la serviciu pentru implicarea in noi proiecte. Si starea de sanatate ii preocupa si Racii vor cauta sa adopte un regim de viata sanatos, vor incepe investigatii medicale si vor urma un tratament, daca s-au reactivat niste afectiuni.

Marte, planeta actiunii, incepe sa traverseze, din 4 ianuarie, zodia Capricorn, respectiv sectorul relatiilor, casatoriei si parteneriatelor profesionale, semn ca vor cauta sa-si consolideze relatia sau un contract profesional. Atentie la impulsul de a-si proiecta unele nemultumiri pe partener si de aici sa apara adevarate dispute si conflicte! Racii sunt sfatuiti sa foloseasca constructiv energia lui Marte.

Leu Contextul astral al saptamanii le aduce nativilor Leu preocupari pentru administrarea banilor, vizite la prieteni si rude, discutii in sfera amoroasa, mai ales daca vor sa cucereasca pe cineva de care se simt atrasi, dar si preocupari pentru casa/familie.

Odata cu revenirea lui Mercur, astrul comunicarii, la miscarea directa, din 2 ianuarie, prin sectorul iubirii si aventurilor romantice, Leii pot relua niste discutii si declaratii din luna decembrie. Daca s-au clarificat anumite chestiuni din sfera sentimentala, acum lucrurile pot reintra in normal, dar este nevoie de cooperare din ambele parti.

Marte, planeta actiunii, incepe sa traverseze, din 4 ianuarie, zodia Capricorn, respectiv sectorul muncii, activitatilor profesionale, relatiile cu colegii, sanatatii. Va exista multa energie si determinare la locul de munca, iar nativii ar putea sa se implice in mai multe activitati decat pot duce si sa se suprasolicite. Atentie si la relatiile cu colegii, pentru ca ar putea sa intre mai des in conflicte de idei, viziuni si perspective diferite!

Fecioara Contextul astral al saptamanii le aduce nativilor Fecioara preocupari pentru situatia financiara, a banilor pe care ii obtin de la serviciu sau din alte activitati extraprofesionale, privind participarea la sedinte la serviciu, interviuri, deplasari pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice, dar si privind rezolvarea unor chestiuni care tin de casa si familie. In weekend fac o vizita rudelor, mai ales daca cineva din familie isi sarbatoreste onomastica.

Odata cu revenirea lui Mercur, astrul comunicarii, la miscarea directa, din 2 ianuarie, prin sectorul familiei, se pot relua niste dialoguri incepute in luna decembrie privind administrarea unor bunuri sau rezolvarea unor neintelegeri cu unele rude.

Marte, planeta actiunii, incepe sa traverseze, din 4 ianuarie, zodia Capricorn, respectiv sectorul iubirii, cuceririlor, flirtului, copiilor, distractiei si vacantelor, creativitatii si valorificarii unei pasiuni, de pe urma careia pot obtine beneficii financiare. Fecioarele vor cauta sa-si consolideze pozitia in planul sentimental si vor investi energie sa-si urmareasca niste obiective.

Balanta Contextul astral al saptamanii le aduce nativilor Balanta preocupari pentru relatia de cuplu, sfera financiara, intrarea in posesia unor bani, care este posibil sa intarzie, deplasari pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice, cumparaturi sau deplasari in afara orasului la rude.

Odata cu revenirea lui Mercur, astrul comunicarii, la miscarea directa, din 2 ianuarie, prin sectorul comunicarii, gandirii, informatiilor si interactionarii cu ceilalti, Balantele pot relua dialoguri incepute in luna decembrie, care vor avea o finalitate, vor lua decizii in cuplu sau profesionale.

Marte, planeta actiunii, incepe sa traverseze, din 4 ianuarie, zodia Capricorn, respectiv sectorul casei si familiei si urmeaza o perioada in care vor investi energie in rezolvarea unor chestiuni, care tin de camin si viata de familie. Recomandarea astrelor este sa foloseasca constructiv energia planetei actiunii, sa nu isi impuna agresiv opiniile sau sa intre in conflicte.

Scorpion Contextul astral al saptamanii le aduce nativilor Scorpion preocupari pentru rezolvarea unor chestiuni, care tin de activitatea profesionala, relatia de cuplu si sectorul financiar, mai ales daca incaseaza o suma de bani, care vine cu intarziere.

Odata cu revenirea lui Mercur, astrul comunicarii, la miscarea directa, din 2 ianuarie, prin sectorul banilor castigati de la serviciu, Scorpionii pot relua niste dialoguri incepute in luna decembrie, o negociere care poate avea finalitate acum. Nativii sunt determinati sa obtina o marire salariala.

Marte, guvernatorul lor, incepe sa traverseze, din 4 ianuarie, zodia Capricorn, respectiv sectorul comunicarii, gandirii, informatiilor, acumularii de cunostinte si invita la negocieri si invatarea unor lucruri noi, pregatirea unor strategii pe termen lung.

Sagetator Contextul astral al saptamanii le aduce nativilor Sagetator preocupari pentru cariera, proiectele profesionale, relatiile de prietenie, viata sociala si relatia de cuplu. Weekendul aduce idei originale despre cum sa lanseze un proiect profesional impreuna cu un prieten sau partenerul de cuplu.

Odata cu revenirea lui Mercur, astrul comunicarii, la miscarea directa, din 2 ianuarie, prin sectorul personalitatii, se incheie o perioada de trei saptamani in care nativii si-au reevaluat viata personala, proiectele si planurile de viitor. Este un moment bun pentru setarea unor obiective noi pentru anul 2024.

Marte, planeta actiunii, incepe sa traverseze din 4 ianuarie, zodia Capricorn, respectiv sectorul banilor pe care ii castiga, semn ca urmeaza o perioada dinamica, cu determinare pentru marirea veniturilor, stabilizarea celor pe care le incaseaza in momentul de fata si administrarea mult mai buna, prin eliminarea cheltuielilor pe lucruri, care nu sunt neparat necesare.

Capricorn Contextul astral al saptamanii le aduce nativilor Capricorn preocupari pentru cariera, discutii cu sefii, cu persoanele cu autoritate, privind proiectele de viitor, strategii si obiectivele anului 2024. Weekendul aduce o stare de oboseala si izolare, care necesita reechilibrare fizica si psihica. De asemenea, nativii pot avea constientizari legate de unele evenimente, care au avut loc in planul sentimental.

Odata cu revenirea lui Mercur, astrul comunicarii, la miscarea directa, din 2 ianuarie, prin sectorul subconstientului, izolarii, framantarilor interioare, trecutului, se pot relua unele discutii din luna decembrie, se iau decizii, se face un bilant.

Marte, planeta actiunii, incepe sa traverseze, din 4 ianuarie, zodia Capricorn, respectiv sectorul identitatii si aduce multa energie, determinare, initiative si curaj in setarea unor obiective. De asemenea, unii dintre nativi vor cauta sa-si recucereasca partenerul sau sa flirteze cu cineva de care se simt atrasi.

Varsator Contextul astral al saptamanii le aduce nativilor Varsator preocupari pentru situatia financiara, intrarea in posesia unor bani proveniti din alte surse decat salariile, de la parinti, programarea unei calatorii sau preocupari pentru inscrierea la niste cursuri, decizii privind directia profesionala. Weekendul aduce intalniri cu prietenii, iesiri in oras sau in afara lui.

Odata cu revenirea lui Mercur, astrul comunicarii, la miscarea directa, din 2 ianuarie, prin sectorul prietenilor, grupurilor pe care le frecventeaza, Varsatorii vor relua proiecte mai vechi si vor cauta sa investeasca mai mult in relatiile cu prietenii, sa socializeze, sa se implice in campanii umanitare.

Marte, planeta actiunii, incepe sa traverseze, din 4 ianuarie, zodia Capricorn, respectiv sectorul subconstientului, izolarii, spiritualitatii, introspectiei si trecutului si Varsatorii sunt invitati la un bilant, pregatirea unui plan de actiune pe 2024 si eliminarea tuturor situatiilor si persoanelor care nu ii mai ajuta in evolutie. De asemenea, este un moment bun pentru reechilibrare si vindecare si gasirea unor raspunsuri la problemele care ii framanta.

Pesti Contextul astral al saptamanii le aduce nativilor Pesti preocupari pentru relatia de cuplu, situatia financiara, studiile, calatoriile, largirea orizonturilor prin cunoastere, dar si initierea unor dialoguri cu persoane cu mai multa experienta sau abordarea unor teme de interes, privind filosofia de viata.

Odata cu revenirea lui Mercur, astrul comunicarii, la miscarea directa, din 2 ianuarie, prin sectorul carierei si imaginii, relatiilor cu sefii sau cu putere de decizie, se pot relua discutii initiate in luna decembrie cu sefii, legate de activitatea profesionala si proiectele pe anul 2024.

Marte, planeta actiunii, incepe sa traverseze din 4 ianuarie, zodia Capricorn, respectiv sectorul prietenilor, vietii sociale, planurilor si proiectelor de viitor, care vor fi dinamizate in perioada urmatoare, iar Pestii vor fi determinati sa reia un proiect mai vechi sau sa aduca imbunatatiri celor in care sunt implicati.

Sursa: stirileprotv.ro/show-buzz/horoscop