Horoscop zilnic – JOI, 28 MARTIE – cu Neti Sandu. Apar solutii pentru problemele noastre

Berbec O sa faceti demersurile necesare ca sa va luati banii, ca ati fi asteptat destul si treceti la fapte, ca sa va platiti si voi – la timp – toate darile. Se poate sa primiti un cadou, sau poate mai multe, daca e ziua voastra de nastere. Sau poate va casatoriti.

Taur Va contacteaza cineva in vederea unei colaborari si o sa consultati agenda sa vedeti daca va ramane un timp liber pe care sa-l puteti umple cu aceasta activitate care v-ar aduce bani, totusi. O reusita in planul comunicarii cu sefii, care va cer un plus de efort, o contributie sporita si o sa va conformati.

Gemeni Poate sunteti asteptati la un pranz cu familia si se vor face acolo niste anunturi care sa va umple agenda petrecerilor de sezon. O sa fiti inconjurati de prieteni care vor sa lucrati impreuna la un hobby, o preocupare care o sa va redea tuturor buna dispozitie.

Rac Vi se da mana libera sa actionati in sfera profesionala si sa va puneti amprenta creatoare pe o lucrare care va fi bine cotata si o sa aveti de castigat bani, prestigiu. Va simtiti protejati, sunt oameni in jur care va scutesc de niste greutati si o sa va puteti vedea de alte treburi.

Leu O sa reusiti in plan birocratic – vi se va semna, in sfarsit, un act care sa va permita sa faceti progrese in afaceri, sau sa treceti in alt an de studiu, va inscrieti la o alta forma de invatamant. Sunteti in forma si o sa va alaturati unei echipe ca sa punati toata lumea umarul la un proiect.

Fecioara Intrevedere cu cineva care incearca, din nou, sa va convinga sa faceti echipa – in viata de zi cu zi si poate va si casatoriti pana la sfarsitul anului. O sa intalniti pe cineva care vine cu o propunere de business si o sa mai ganditi, mai intrebati pe unul, pe altul.

Balanta O sa interactionati cu niste oameni care vor sa lucrati la un proiect de cursa lunga si e bine sa va daruiti in asa fel timpul liber incat sa va ajunga pentru job si colaborari. Relatia de cuplu promite sa fie si mai animata poate pentru ca o sa iesiti la socializari si o sa dati de oameni draguti.

Scorpion O sa primiti o atentie speciala din partea cuiva care va apreciaza, si s-ar putea sa vada in voi un coechipier de viata. O sa va ia prin surprindere vizita cuiva si o sa va treziti si cu o invitatie de plecat pe undeva in weekend, intr-o excursie.

Sagetator Poate faceti niste modificari in locuinta si o sa investiti niste bani ca sa aveti mai mult spatiu, sa fie si un confort sporit ca sa va simtiti in elementul vostru acasa. Se observa un reviriment in sfera sentimentala, poate pentru ca il inlocuiti si pe partener in activitatile voastre.

Capricorn Vin beneficii de la serviciu, chiar daca o sa fie mult de lucru, poate ca nu e peste puterile voastre si o sa simtiti satisfactie profesionala. E cineva care vrea sa va scoata la plimbare sa plecati intr-o excursie, dar poate fi si cu treaba de serviciu.

Varsator Poate va invita cineva in strainatate si daca si programul vostru coincide cu concediul celuilalt o sa fie in avantajul amandurora si va duceti. Se poate sa vi se dea un ultimatum si sa dati raspunsul pana luni daca acceptati o colaborare, sau ziceti pas.

Pesti Se poate sa faceti cunostinta cu cineva care e interesat de voi, sa aveti o relatie, ca e o compatibilitate care va face sa functionati ca lumea. Vin ani de la serviciu din particular, contul se umple si o sa va puteti misca in voie.

Sursa: stirileprotv.ro/show-buzz/horoscop