Prietenia cu cineva nascut in zodia PESTI poate fi cea mai mare bogatie din viata ta

Exista multe persoane care se bazeaza pe Horoscop pentru a-si face o idee despre cineva.

Cine este pasionat de Horoscop, stie foarte bine reprezentarea grafica a acestei zodii: un semn de apa, cu o ideograma ce sugereaza doi pesti tragand in directii opuse, simbolizand dualitatea semnului. Sa cunosti o persoana din aceasta zodie poate fi o mare oportunitate in viata: acest lucru se datoreaza faptului ca nativul din Pesti stie sa investigheze in profunzime caracterul oamenilor, de multe ori aducand in lumina sentimente si trairi ce nu au fost explorate inainte.

Dar motivele pentru care persoanele din zodia Pesti sunt considerate speciale sunt multe mai multe:

1. Sunt sensibili si intuitivi. Un Peste nu va trebui sa asculte prea multe cuvinte pentru a intelege o anumita situatie, avand cel de-al saselea simt si o perceptie a lucrurilor subtile. Ei au o intuitie dezvoltata, cautand si gasind cu usurinta intelesurile ascunse in tot ce ii inconjoara, de la interactiuni sociale, la sensul vietii in general.

2. Sunt oameni de incredere. Pestii sunt prieteni excelenti. Ei sunt intotdeauna dispusi sa asculte, sa dea sfaturi sau sa ofere ajutor celor care fac parte din cercul lor de prieteni. Pentru Pesti prietenia inseamna explorare, interese comune, realizari comune. Poate fi, cu usurinta, un prieten seducator de care ajungi dependent.

3. Sunt consilieri si sfatuitori excelenti. Daca ai un necaz, esti pierdut si dezorientat, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa cauti un sfat de la un Peste. Pestii sunt foarte spirituali, ei elaboreaza ganduri profunde, din care poti obtine sfaturi utile. Pestii vor ajuta pe oricine in cel mai mic moment de durere emotionala sau fizica.

4. Ei ofera energie pozitiva. Pestii sunt oameni calmi, reflexivi si iubitori. Avandu-i in apropiere va vor inconjura cu o aura de energie pozitiva de care puteti beneficia.

5. Sunt oameni extrem de creativi. Se pare ca Pestii au un dar nativ pentru creativitate.

Daca aveti un membru al familiei din zodia Pesti, nu veti pierde ocazia de a participa la spectacole muzicale, evenimente teatrale si alte manifestari artistice.