PATRU zodii influentate puternic de intrarea planetei MARTE in Scorpion

12 octombrie 2023: Marte intra in Scorpion
Marte se simte minunate in Scorpion. Energia devine intensa si pasionala, iar anumite zodii vor simti cu adevarat impactul acestei tranzitari.

Iata patru zodii care vor fi influentate puternic de aceasta intrare a lui Marte in Scorpion:

Berbec Berbecii sunt deja cunoscuti pentru determinarea si pasiunea lor, iar cu Marte in Scorpion, aceste trasaturi vor fi amplificate. Vor fi extrem de concentrati asupra obiectivelor lor si vor fi dispusi sa faca tot ce este necesar pentru a le atinge. Cu toate acestea, pot aparea si conflicte, deoarece Marte in Scorpion poate aduce o doza suplimentara de intensitate in interactiunile lor.

Leu Leii sunt guvernati de Soare si au o dorinta naturala de a straluci si a fi in centrul atentiei. Cu Marte in Scorpion, vor simti nevoia sa-si exprime pasiunile si ambitiile intr-un mod puternic. Pot sa-si concentreze energia pe proiecte creative sau pe initiative personale si pot avea o influenta semnificativa asupra altor oameni.

Scorpion Marte este planeta guvernatoare a Scorpionului, asa ca intrarea lui in propriul semn ii va afecta profund. Acesti nativi vor avea o energie formidabila si vor simti o dorinta puternica de a-si atinge obiectivele. Cu toate acestea, pot deveni si mai impulsivi si pot avea tendinta de a intra in conflicte. Este important pentru Scorpioni sa-si gestioneze energia in mod constructiv.

Varsator Varsatorii sunt cunoscuti pentru originalitatea lor si pentru abilitatea de a vedea dincolo de conventional. Cu Marte in Scorpion, vor simti dorinta de a aduce schimbari semnificative in vietile lor si in lumea din jurul lor. Vor cauta experiente noi si provocatoare si pot dori sa-si impartaseasca viziunea lor cu altii.