Cele TREI zodii feminine placute de barbati si invidiate de femei

Sunt elegante, inteligente si rafinate. Cele trei zodii feminine care au capacitatea deplina de a fi invidiate de femei, dar foarte placute si dorite de barbati starni:

Femeia Capricorn Femeia capricorn nu se lasa doborata usor, mai ales daca este vorba de obiective profesionale. De cele mai multe ori, ambitia ei o poarta mult in fata celorlalti, pe care ii lasa cu usurinta in urma, intr-un nor de praf. Nu vrei sa te pui in calea ei daca are o treaba de facut, deoarece acele cornite dragalase te vor da la o parte in doi timpi si trei miscari. Femeia nascuta in aceasta zodie este de o inteligenta sclipitoare. Iar asta se vede. Are o cultura generala bogata si este insetata de cunoastere. Gaseste cel mai rapid solutii pentru orice problema si reuseste sa impresioneze nu doar cu discutiile destepte pe care le poarta, ci si cu prezenta ei eleganta, desavarsita. Majoritatea oamenilor o invidiaza pe femeia capricorn pentru calitatile de lider si pentru faptul ca pare mereu sa stie ce face, chiar si in situatii de criza. Desi te astepti ca femeia capricorn in pat sa fie calma, calculata si perfectionista, s-ar putea sa surpinda cu multa pasiune si creativitate in asternut.

Femeia Sagetator Femeia Sagetator e naturala, e spontana, e vesela si are o eleganta provenita dintr-o forta neimblanzita. Arata bine din cap pana-n picioare si nu face mare lucru pentru asta. Multe femei din jur isi doresc sa aiba trasaturi fizice ca ale ei, insa de nivelul sau de inteligenta putini se pot apropia. E agera la minte, are o istetime rar intalnita. Ideile ei curg pe banda rulanta si gaseste solutii acolo unde altii nu vad nicio iesire. Si nu doar ca este desteapta, dar este si feminina si emana o senzualitate pura. Desi femeia din Sagetator este independenta si onesta, va aprecia mereu gesturile romantice. Are nevoie de timp inainte sa se avante in focurile iubirii. Partenerul ideal pentru nativa din Sagetator este independent, romantic, pasional, integru si cu principii.

Femeia Varsator Femeia Varsator are un sarm aparte. Te cucereste din start cu simtul umorului pe care il manifesta in tot ceea ce face, cu bucuria ei de viata, cu altruismul sau, cu misterul pe care il imprastie in jur. Este ambitioasa si reuseste tot ce isi propune. Aparitia sa este ravasitoare si nu va fi usor uitata. E delicata, frumoasa si feminina, iar farmecul sau nu trece neobservat. Cu frumusetea sa angelica si cu inteligenta sclipitoare de care da dovada reuseste sa manipuleze pe oricine. Nonconformista suprema, femeia varsator nu va fi niciodata plictisitoare. Desi este un semn de aer, femeia varsator nu seamana deloc cu suratele ei aflate sub protectia aceluiasi element. Ea nu este o briza usoara si senina, femeia varsator este o furtuna cu tunete si fulgere si ape tulburi, care inghit corabii intregi.