HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 10 – 16 DECEMBRIE 2018. BERBECII SE POT MUTA ÎN ALTĂ ȚARĂ

zodia ta

Berbec Cei născuți în zodia Berbec încep săptămâna cu provocări în plan amoros. Nativii pot avea discuții cu partenerul de cuplu și pot lămuri unele aspecte tensionate de până acum. Pe de altă parte, Mercur vine cu propuneri și oferte de job din străinătate, iar unii nativi pot negocia contracte în acest sens. Nu este exclus să fie determinați să plece la studiu dincolo de granițele țării, chiar dacă este vorba doar de un curs de perfecționare profesională. Pot primi vești și pot relua legătura cu o persoană plecată în afara țării. În weekend, starea generală va fi una bună, nativii fiind optimiști și dornici de distracție și petrecere a timpului într-un mod plăcut.

Taur Cei născuți în zodia Taur pot începe săptămâna cu ușoare stări de tensiune interioară condimentate de frământări și remușcări. Mercur vine să echilibreze situația financiară, să deschidă dialoguri legate de noi colaborări, iar negocierile salariale și legate de bani vor avea o finalitate favorabilă pentru nativi. În weekend, nativii Taur isi vor petrece timpul alături de prieteni și pun la cale planuri de viitor, unele legate de o vacanță, altele legate de o investiție care să le îmbunătățească veniturile.

Gemeni Cei născuți în zodia Gemeni încep săptămâna cu discuții și planuri legate de relație, de partener, întâlniri, ieșiri în oraș. Buna dispoziție îi va caracteriza și la locul de muncă, iar în planul sănătății sunt sfătuiți, mai ales cei care urmează un tratament, să fie atenți la evaluarea stării generale. Mercur le poate aduce celor singuri partenerul mult visat, iar celor care se află într-o relație le poate aduce înțelegere și o mai bună comunicare, aspecte care pot consolida poveștile de iubire mai vechi. În weekend se conturează momente intense, distractive alături de prieteni.

Rac Cei născuți în zodia Rac își concentrează toată atenția asupra sectorului profesional. Dacă la începutul săptămânii nativii nu vor avea chef de muncă și cu greu își vor îndeplini sarcinile, Mercur le va aduce ocazia să-și îmbunătățească și să-și consolideze relația cu colegii și șefii, aspect care se va răsfrânge și asupra eficienței profesionale. Totodată, pot semna noi contracte de colaborare și își vor seta noi obiective de atins. Către finele perioadei analizate sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție stării de sănătate și să se odihnească mai mult.

Leu Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți ca în primele zile ale săptămânii să fie atenți la comunicarea cu cei din jur, fie că este vorba de membrii familiei, prieteni sau colegi de muncă. Tendința de a-și expune deschis părerile și opiniile poate aduce jigniri celorlalți. Mercur le va aduce o îmbunătățire remarcabilă a dialogului cu persoana iubită și nativii își pot face planuri de petrecere a unei vacanțe împreună, aspecte care favorizează consolidarea relației pe termen lung. În weekend sunt sfătuiți să nu se suprasolicite și să acorde mai multă atenție sănătății, să fie mai responsabili la acest capitol.

Fecioară  Cei născuți în zodia Fecioară încep săptămâna cu preocupări de natură financiară și profesională. Nativii pot resimți unele nemulțumiri la aceste capitole și le va lipsi motivația de a se face remarcați. Pare că nu-și dau interesul la locul de muncă din cauza remunerației slabe. Mercur le va aduce ocazia să-și îmbunătățească relația cu membrii familiei, însă și oportunitatea de a se muta într-o locuință nouă, de a cumpăra sau vinde o casă, cu atât mai mult cu cât acest sector este tranzitat și de Jupiter, Marele Benefic al zodiacului. În weekend, nativii vor lămuri niște aspecte legate de situația sentimentală și de partenerul de viață.

Balanță Cei născuți în zodia Balanță încep săptămâna cu situații tensionate în cuplu, nu neapărat direct relaționate cu partenerul, cât legate de o situație comună pe care trebuie să o depășească. Mercur le va aduce o doză de optimism în comunicare, dar și informații prețioase pe care le pot exploata în interesul și beneficiul lor. Sunt favorizați artiștii, jurnaliștii, scriitorii, persoanele care susțin discursuri în public, dar și cei care sunt implicați în proiecte intelectuale. În weekend, nativii sunt sfătuiți să aibă grijă la alimentație și să nu facă excese de niciun fel.

Scorpion Cei născuți în zodia Scorpion se pot confrunta cu un ușor disconfort al stării de sănătate la începutul săptămânii, însă nu va fi vorba de nimic grav. Cu odihnă și alimentație echilibrată, totul se va rezolva. Energia Lunii pline in Fecioara le aduce ocazia să-și îmbunătățească considerabil veniturile. Primești o satisfacție suplimentară în această săptămână când prietenii care de obicei îți ignoră opiniile sunt mai mult decât dispuși să-ți urmeze sfaturile excelente. Nu uita să fii atent și la bani, nu cheltui mai mult decât ți-ai propus să o faci și totul va fi bine.

Săgetător Cei născuți în zodia Săgetător se vor bucura de energia Lunii pline in Fecioara, iar acest aspect va avea urmări pozitive în relaționarea cu cei din jur, fie că este vorba de familie, partener de viață sau parteneri de afaceri și colaboratori. Nativii își vor exprima mai ușor sentimentele, vor lămuri neînțelegerile și își vor consolida relațiile. Au ocazia să semneze parteneriate de succes, iar în weekend se vor distra și se vor relaxa în compania celor dragi.

Capricorn Cei născuți în zodia Capricorn încep săptămâna cu preocupări legate de domeniul profesional. Nativii încearcă să rezolve, să lămurească unele neînțelegeri. Tranzitul lui Mercur îi îndeamnă la introspecție și la meditație și le cere evaluatea unor decizii, acțiuni din trecut. Capricornii vor tinde către izolare și vor refuza socializarea. În weekend starea de spirit va fluctua și nativii sunt sfătuiți să fie atenți la acțiunile pe care le întreprind deoarece pot fi neîndemânatici și neatenți la ceea ce fac.

Vărsător Cei născuți în zodia Vărsător reușesc să reintre pe linia de plutire la locul de muncă. Nativii își îndeplinesc sarcinile cu mai multă responabilitate și determinare decât până acum și acest aspect le oferă o oarecare doză de optimism. Tranzitul lui Venus prin aceasta zodie le aduce nativilor ocazia de a-și îmbunătăți comunicarea cu cei din jur și este posibil ca nativii să se împace cu un prieten cu care se aflau în conflict. Totodată, pot negocia favorabil un proiect pe termen lung pe care îl pun la cale alături de o persoană din anturaj. În weekend, nativii tind să devină rigizi în gândire și ursuzi în atitudine.

Pești Cei născuți în zodia Pești încep săptămâna cu preocupări legate de zona financiară. Nativii sunt nemulțumiți de veniturile încasate și simt că orice ar face nu reușesc să-și îmbunătățească situația financiară. Mercur, fiind chiar in zodia Pesti, le va aduce ocazia să-și îmbunătățească relația cu șefii și colegii de muncă și nu este exclus ca nativii să-și schimbe cariera sau să-și renegocieze salariul, funcția, statutul. În weekend, nativii îmbină timpul petrecut alături de familie cu proiectele extra la care lucrează.