Cum se comporta barbatii cand se indragostesc, in functie de zodie

Aflati mai jos cum se comporta barbatii indragostiti in functie de zodia fiecaruia:

Berbec Este deschis si direct, iar daca se va indragosti nu va tacea despre aceast lucru. Insa nu astepta de la el multa atentie si scrisori de iubire. Desigur la prima intalnire va cumpara un buchet de trandafiri si te va invita intr-un restaurant scump, insa daca nu va auzi un “Da” clar, fara sa stea prea mult pe ganduri isi va gasi o noua iubire.

Taur Cand se indragosteste devine nehotarat si chiar timid. Daca isi va gasi a doua jumatate, se va stradui sa faca impresie buna. Va arata impecabil si desigur va mirosi frumos. Pentru a-si impresiona iubita, Taurul neaparat isi va scoate economiile si o va invita intr-un restaurant scump.

Gemeni Dorind sa impresioneze o femeie isi va demonstra toate abilitatile si talentele. Nu ezita sa fie insistent si sa descurajeze usor femeia cu glume nepotrivite. Foarte des se intampla ca barbatul acestui semn zodiacal, dupa ce face cunostinta mai indeaproape cu aleasa, ramane dezamagit de ea si pleaca in cautarea unei noi muze.

Rac Un Rac indragostit la prima vedere poate parea indecis si timid. Se intampla pentru ca barbatii acestui semn zodiacal nu sunt obisnuiti sa ia decizii pripite. Ei actioneaza incet, dar sigur. Indragostindu-se, la inceput va incerca sa cunoasca mai bine femeia, pentru a intelege daca i se potriveste pentru viata personala. Daca se va convinge ca e EA, atunci ii va darui multa iubire, atentie si grija.

Leu Fara indoiala, ii va demonstra femeii puterea, maretia si succesul sau. Leul nu e dintre cei timizi. El nu va astepta luni intregi, pana cand aleasa va fi de acord sa mearga cu el la intalnire. Va veni singur la ea cu un automobil scump si un buchet mare de flori. Si nu conteaza daca automobilul e inchiriat, iar florile sunt procurate din ultimii bani. Pentru el e foarte important sa faca impresie, iar mai departe, fie ce-o fi.

Fecioara Inainte de a invita aleasa la intalnire, va afla toate detaliile despre ea. Trebuie sa fie convins ca fata e inteligenta si bine educata. Interesele si cercul ei de prieteni, deasemenea sunt importante. Si desigur aleasa ar fi bine sa nu aiba vicii si sa stie sa se comporte cu banii. Daca Barbatul – Fecioara se va convinge ca corespunzi dupa toate criteriile, atunci va fi cel mai atent si ingenios domn.

Balanta De obicei nu are probleme cu atentia sexului opus. E fermecator si galant, e interesant sa comunici cu el, e placut sa-l privesti. Daca se va indragosti, va incerca sa petreaca cat mai mult timp cu aleasa sa. O va impresiona cu povestile si istorioarele despre viata sa. Barbatii-Balanta sunt domoli si un pic ezitanti, de aceea perioada bomboanelor si florilor va fi lunga. El nu-ti va spune direct ca e innebunit de tine. Iti va insinua delicat, ca ii esti pe plac.

Scorpion Prin natura sa e un castigator. E obisnuit sa obtina prin orice cai ceea ce-si doreste, de aceea femeia pe care o place mai devreme sau mai tarziu va fi a lui, cum considera el, proprietatea sa. Scorpionul e direct si plin de energie, nu te va face sa astepti mult, iti va spune chiar la prima intalnire ca e indragostit si nu va accepta un refuz. Daca femeia se va comporta rece, Scorpionul ii va darui cadouri, va insista cu sunete, pana cand aleasa va ceda.

Sagetator Acesta este barbatul tipic vanator. Initial isi alege cea mai greu disponibila victima si depune toate eforturile pentru a o obtine. Barbatii Sagetator sunt deschisi, de aceea se vede dupa ei cand si de cine sunt indragostiti. Pentru a obtine iubirea alesei sale, Sagetatorul ii va indeplini toate dorintele. Obtinand ceea ce-si dorea, este posibil sa se raceasca brusc.

Capricorn Apreciaza ca femeia sa fie educata, retinuta si cu o reputatie impecabila. Capricornii indragostiti de obicei nu se grabesc sa-si declare iubirea. Pentru ei aceasta stare este o slabiciune pe care incearca cu toate puterile sa o inabuse. Daca nu va reusi sa faca fata sentimentelor, atunci incet si sigur va merge catre obiectivul sau. Va face tot posibilul pentru a-i cuceri inima iubitei sale.

Varsator Sunt originali atunci cand isi aleg partenera. Aleasa Varsatorului probabil se va deosebi mult de alte femei. Ii va cuceri inima la fel de original. Nu-i va darui un buchet banal de flori sau o va duce intr-un restaurant scump, ci ii va pregati o distractie originala, pentru ca ea sa faca alegerea in favoarea lui.

Pesti Sunt niste visatori din fire. Sunt senzuali si amorosi, insa timiditatea nu le permite sa-si dezvaluie sentimentele fata de femeia iubita, ceea ce-i face sa sufere de iubire neimpartasita. Un barbat Peste indragostit este incredibil de amabil si bland. Pe femeia iubita o va trata ca pe un copil – va fi interesat de bunastarea ei, pofta de mancare sau starea de spirit. Cu un astfel de barbat e cald si confortabil.