CINCI zodii de femei predispuse sa insele. MOTIVUL care le determina sa faca acest lucru

Desi motivele pentru care unele femei aleg sa isi insele partenerul sunt diverse, o influenta mare asupra acestui tip de comportament o au si astrele. Iata care sunt nativele predispuse la a-si insela partenerul de viata:

Femeia Berbec Multe din femeile nascute sub semnul Berbecului isi inseala partenerul in momentul in care simt ca focul pasiunii s-a stins. Energia lor nu este, din pacate, molipsitoare, asa ca nu vor ezita sa il lase in urma pe cel care nu poate tine pasul cu ele. De asemenea, femeia Berbec are nevoie de atentie constanta din partea jumatatii sale. Daca alt barbat ii ofera ce nu gaseste acasa, nu va ezita sa isi faca de cap.

Femeia Gemeni Aceste native au mare nevoie sa comunice cu partenerul de viata. Interesul lor trebuie mentinut viu prin discutii inteligente si conversati cu aluzii sexuale, acest tip de stimulare mentala fiind principala modalitate prin care le poate fi captata atentia. Atunci cand insala, femeia Gemeni se implica emotional si se poate trezi numaidecat indragostita de obiectul infidelitatii sale.

Femeia Pesti Femeia Pesti, visatoare zodiacului, iubeste sa intretina iluzia unui amor predestinate, menit sa dureze o vesnicie. De aceea, atunci cand relatia ajunge intr-o zona de rutina, existp sanse mari ca Pestoaica sa plece dupa alt Fat-Frumos care sa o faca simta ca este marea lui dragoste.

Femeia Scorpion Desi Scorpioancele sunt in general fidele, se pot transforma cu usurinta daca nu primesc ce vor in dormitor si daca partenerul de viata nu este atent cu nevoile sale. Partenerul de viata al femeii Scorpion trebuie sa fie mereu gata sa o surprinda, mai ales in intimitate.

Femeia Leu Nativele Leu au nevoie, asemeni femeilor Berbec, de drama si pasiune in viata amoroasa. Simt nevoia sa se afle intotdeuna in central atentiei si sa primeasca des complimente din partea partenerului.