HOROSCOP PENTRU FEMEI: cele mai razbunatoare zodii VS. cele mai pasnice zodii

CELE MAI RELE ZODII DE FEMEI

Berbec Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o tradezi, nimic nu te va feri de razbunarea femeii Berbec. Va face tot posibilul sa te distruga in cel mai rapid si crud mod posibil. Este o adevarata regina a manipularii.

Rac Este intotdeauna o bomba cu ceas. Daca o provoci, nu te va uita niciodata si va incerca sa iti faca rau cu fiecare ocazie posibila. Razbunarea va avea proportii uriase si nu se va sfarsi bine pentru nimeni. Este suspicioasa si te va ameninta pana va obtine ce isi doreste.

Leu Femeia Leu se va confrunta cu tine daca nu esti de acord cu ea si iti va face viata un calvar. Este un adeversa redutabil, care nu se da in laturi de la nimic. Este periculoasa si imprevizibila.

Fecioara Chiar daca pare introvertita si rusinoasa, femeia Fecioara este raul intruchipat. Este cruda si capabila sa te dea la o parte, orice ar fi. Nu o subestima niciodata. Se razbuna pe tine cu zambetul pe buze.

Scorpion Femeia Scorpion este agresiva si un dusman violent. Se poate spune ca este o adevarata bomba cu ceas. Trebuie sa aiba mereu dreptate iar tu trebuie sa fii intotdeauna de acord cu ea.

Pesti Este o persoana duala, care isi doreste sa para plina de compasiune. Cu toate acestea, este razbunatoare si nu accepta sa fie contrazisa. Daca o superi, va rupe orice relatie pe care o are cu tine.

CELE MAI BUNE ZODII DE FEMEI

Taur Are incredere in propria persoana si ofera incredere si celor din jur. Va incerca mereu sa impace pe toata lumea din jur. Pune mare pret pe toate relatiile pe care le are. Este empatica si iubitoare.

Varsator Femeia Varsator stie sa isi asume responsabilitatea pentru propriile actiuni. Este inteligenta si are un suflet mare. De aceea, va incerca mereu sa gaseasca solutii pentru toate problemele tale.

Capricorn Pare rece, insa femeia Capricorn are un suflet urias atunci cand ajunga sa te cunoasca mai bine. Are grija sa se poarte mereu frumos si sa iti arate cat de mult insemni pentru ea.

Sagetator Are o viziune curajoasa asupra vietii si o atitudine care te va face sa o indragesti din prima clipa. Este prietenoasa, adora sa iasa in oras. Este partenera perfecta de distractii. In ea, vei descoperi cea mai buna prietena.

Gemeni Desi ar putea parea ca are doua fete, femeia Gemeni iti devine prietena pe viata daca te place. Este acolo cand ai nevoie de ea si are grija de sufletul tau atunci cand simte ca ceva este in neregula cu tine.

Balanta Este prietena careia ii poti spune orice, oricand. Este disponibila la orice ora din zi si din noapte si ar face orice ca sa-ti fie bine. Isi pune sufletul pe tava in fata ta.