Cele mai infidele zodii. Iata care sunt cei mai mari tradatori

Berbec Cand un Berbec va insela, cel mai probabil va face acest pas pentru ca isi doreste o relatie pasionala. Nativii din Berbec sunt extrem de energici si daca partenerul nu poate tine pasul cu ei, se simt indreptatiti sa mearga mai departe fara el. Aceasta indreptatire include nativii din Berbec in randul celor mai infidele zodii la femei si barbati. De asemenea, Berbercul are un ego nemasurat, motiv pentru care este foarte important sa i se ofere constant atentie fizica. Partenerul trebuie sa gaseasca permanent solutii pentru a-i starni interesul, ceea ce il face pe Berbec una dintre cele mai infidele zodii.

Gemeni Permanent nelinistiti, Gemenii au nevoie de stimulare intelectuala pentru a se simti legati de partenerii lor, motiv pentru care comunicarea este un aspect esential. Cand nativii din Gemeni insala, se implica in primul rand emotional, dincolo de aspectul fizic. Sunt predispusi la dezvoltarea de relatii romantice prin intermediul site-urilor de dating sau alte modalitati care tin de zona online. Recomandat este ca partenerii Gemenilor sa le mentina treaz interesul prin conversatii presarate cu aluzii sexuale, acest tip de stimulare mentala fiind principala modalitate prin care li se poate castiga si mentine atentia. Faptul ca gemenii se implica emotional atunci cand insala este un indiciu clar ca se numara printre cele mai infidele zodii atat la femei, cat si la barbati.

Pesti Pestii au o imaginatie debordanta si nimic nu le place mai mult decat sa intretina iluzia unui amor predestinat, care va dainui pentru totdeauna. In acelasi timp, aceasta nevoie de a visa cu ochii deschisi la marea dragoste ii poate face adesea sa devina nefericiti cand relatia ajunge intr-o zona de confort, de rutina. Partenerii nativilor din Pesti ar trebui sa le ofere mereu motive sa creada ca ei sunt marea dragoste pe care au asteptat-o, altfel risca sa fie inselati, Pestii numarandu-se printre cele mai infidele zodii la femei si barbati.

Scorpion Scorpionul este atat de misterios, pasional si are o latura atat de intunecata incat adesea este o zodie asociata cu infidelitatea, ceea ce nu este pe deplin adevarat. Discret si intens in relatiile amoroase, nativul din Scorpion poate fi cu adevarat loial, dar cu amendamentul ca are mare nevoie de un partener care sa-i satisfaca dorintele sexuale devastatoare si nevoia incredibila de pasiune. Cel mai bun sfat pentru partenerul Scorpionului este sa nu-i fie teama sau jena sa incerce si activitati se xu ale ceva mai neobisnuite, considerate perversiuni, pentru a-l face fericit.

Taur Cei nascuti in zodia Taur sunt de regula foarte loiali, dar devin tentati sa insele daca suspecteaza ca partenerul nu le este la fel de fidel. Practic, suspiciunea de infidelitate atrage infidelitate in cazul lor. Pe de alta parte, nativii din Taur sunt extrem de senzuali si adesea calca stramb doar pentru a-si satisface placeri interzise. Interesul Taurului poate fi mentinut de partenerii care ii arata mereu cat de importanti sunt pentru ei, emotional si fizic. Cu alte cuvinte au nevoie de mult se x, dovezi de afectiune si mese copioase, gatite in casa. In caz contrar, isi dau „arama pe fata” si se comporta astfel incat n-ai cum sa nu-i incluzi in cele mai infidele zodii la femei si barbati.

Leu La fel ca Berbecii, nativii din Leu sunt nascuti sub influenta unui semn de foc, motiv pentru care au nevoie de drama si pasiune in viata amoroasa. In acelasi timp, Leii simt in permanenta nevoia sa se afle in centrul atentiei si sa fie mereu cei mai buni, indiferent ce ar face, motiv pentru care partenerii trebuie sa diversifice repertoriul sexual si sa le dea de inteles cat de minunati sunt ca amanti. Atunci cand Leul tradeaza in dragoste, partenerii nu ar trebui sa fie surprinsi daca rivala/rivalul este o versiunea a lor mai tanara. Nu e de mirare daca tinem cont de faptul ca urasc ideea de a imbatrani si sunt fascinati de energia tinerilor pe masura ce trec anii, motive destul de puternice pentru ca Leii sa faca parte din randul celor mai infidele zodii atat la femei, cat si la barbati.

Sagetator Sagetatorul are nevoie de atentie si de actiune in permanenta, ceea ce se extinde si in viata amoroasa. Mereu interesati sa incerce lucruri noi, nativii din Sagetator nu pot fi determinati de la bun inceput sa-si ia un angajament serios fata de un partener. Obisuiesc sa flirteze destul de mult, asa ca se pot trezi destul de usor in situatii delicate, chiar si atunci cand nu vor decat sa se distreze. Pot fi parteneri loiali daca partenerii le inteleg nevoia de libertate si spiritul de aventura. In caz contrar, vor ajunge sa se numere printre cele mai infidele zodii la femei si barbati.