Cum este sa traiesti cu cineva din zodia SCORPION

Scorpionul este a opta zodie din zodiac si este guvernat de Marte si Pluton. Nativii din aceasta zodie sunt cunoscuti pentru personalitatile lor complexe, puternice si pasionale. Sa exploram mai in detaliu trasaturile si caracteristicile distinctive ale acestei zodii fascinante.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie
Element: Apa
Culori: Rosu si negru
Zi Norocoasa: Marti
Piatra Pretioasa: Topaz, Opal

Iata cum este sa traiesti cu un nativ din zodia Scorpion:
– sa te joci cu sentimentele unui Scorpion este ca si cum ai deschide portile iadului;
– au o foarte buna intuitie, nu le trebuie decat cateva minute pentru a-si da seama ce gen de persoana este cel cu care vorbeste;
– le este foarte dificil sa isi tina gura atunci cand nu le convine ceva;
– cand au o zi proasta, se comporta ca si cand nu le pasa de nimeni si nimic;
– sunt interesati doar de relatii lungi si casatorii. Nu sunt deloc adeptii aventurilor de-o noapte;
– indiferent de cat de dureros este, nativii din zodia Scorpion vor alege intotdeauna adevarul in locul unei minciuni caldute;
– cum stii cand un nativ din zodia Scorpion te place: atunci cand incepe sa isi impartaseasca planurile cu tine;
– cel mai mare defect al nativilor din zodia Scorpion: deseori isi varsa nervii pe persoanele nepotrivite;
– cer ajutorul altora extrem de rar, dar atunci cand o fac, inseamna ca au nevoie maxima de sprijin;
– Scorpionul este unul dintre cele mai realiste semne zodiacale; niciodata nu vei reusi sa manipulezi un Scorpion.

Caracteristici si Trasaturi Ale Scorpionului:

1.Puternic si Determinat: Scorpionii sunt cunoscuti pentru hotararea lor puternica si capacitatea de a atinge obiectivele pe care si le stabilesc. Sunt perseverenti si nu se lasa descurajati de obstacole.

2.Pasionali: Aceasta zodie este extrem de pasionala in toate aspectele vietii, de la dragoste la cariera si hobby-uri. Scorpionii se implica in mod intens in tot ceea ce fac.

3.Intuitie Puternica: Aceasta zodie are o intuitie deosebita si poate citi cu usurinta emotiile si intentiile altora. Acest lucru ii ajuta sa navigheze in interactiunile sociale si sa obtina informatii valoroase.

4.Secretivi si Misteriosi: Scorpionii sunt cunoscuti pentru latura lor misterioasa si pot pastra secrete chiar si in fata celor apropiati. Aceasta caracteristica poate crea adesea o aura de intriga in jurul lor.

5.Loiali: Odata ce te castiga ca prieten sau partener, Scorpionii sunt extrem de loiali si devotati. Sunt gata sa faca multe sacrificii pentru cei pe care ii iubesc.

6.Competitivi: Aceasta zodie iubeste competitia si isi propune sa fie cei mai buni in tot ceea ce fac. Aceasta latura competitiva ii ajuta sa atinga obiectivele lor.

7.Autocunoastere profunda: Scorpionii sunt adesea preocupati de cunoasterea de sine si de dezvoltarea personala. Isi examineaza in profunzime emotiile si trairile.

Relatii si Dragoste: In dragoste, Scorpionii sunt extrem de pasionali si se dedica cu intensitate partenerului lor. Ei doresc adesea o conexiune profunda si semnificativa. Cu toate acestea, pot fi si posesivi sau gelosi, deoarece au nevoie de asigurari in ceea ce priveste relatia lor. Acest lucru necesita comunicare si incredere pentru ca relatia cu un Scorpion sa fie armonioasa.

Cariera si Abilitati Profesionale: Scorpionii sunt extrem de dedicati in cariera si pot excela in domenii care necesita investigatii profunde, cum ar fi detectivii sau cercetatorii. Ei sunt, de asemenea, buni lideri, deoarece au abilitati de organizare si hotarare. Cu pasiunea lor pentru a atinge obiective, Scorpionii pot straluci in afaceri, in special in domeniile financiar, medical si psihologic.

In concluzie, Scorpionii sunt indivizi pasionali si puternici, cu o capacitate de a face fata provocarilor intr-un mod determinat. Cu o intuitie puternica si o sete de cunoastere profunda, acesti nativi.