Horoscop Nicoleta Svârlefus: Karma fiecarui semn astral. Cea mai mare problema a zodiilor

Nicoleta Svarlefus a vorbit in cadrul unei emisiuni despre zodii si stres. Iata ce reprezinta o sursa de stres pentru fiecare semn zodiacal si ce ar trebui sa faca zodiile pentru a scapa de acesta problema.

Berbecul mananca stres pe paine. Este mai stresat cand sta pe loc, nu are activitate, nu este prins intr-o competitie, intr-o lupta, o rivalitate. Altfel prefera sa fie prins in proiecte, sa atinga un obiectiv. Ar trebui din cand in cand sa se opreasca, sa respire, sa isi incarce bateriile. Semnul ca Berbecii sunt stresati este durerea de cap care apare destul de frecvent la acesti nativi.

Taurul este un semn care se streseaza cand este grabit, cand are termene. Nu ii place sa se grabeasca, ii place sa respire, sa aiba timp sa respire si sa se bucure de fiecare moment al vietii. Daca simte aceasta presiune din partea celorlati, incepe sa se streseze, devine sarcastic. Ii face bine sa stea cat mai mult in natura, sa aiba plante in casa.

Gemeni Sunt cei mai stresati. Sunt semne care se preocupa din orice. Se agita destul de mult. Nu reusesc sa se relaxeze. Cu exercitiu, cu antrenament, cu vointa, orice om poate reusi sa se relaxeze, sa stea mai mult timp linistit. Cand se streseaza foarte mult, apar gandurile pesimiste, gandurile negre. Este un semn ca trebuie sa ia o pauza, sa se plimbe. Pentru ei sunt benefie calatoriile.

Racul poate face fata multor situatii complicate, desi nu pare. Stresul este inmagazinat in interior, este rar exteriorizat. Apare in special cand sunt situatii de criza in familie. Cand apar astfel de probleme, se streseaza foarte mult, se consuma mult in exterior. Ne dam seama foarte tarziu ca un Rac este stresat. Este bine ca vorbeasca mai des cu cineva, chiar si cu un specialist, despre problemele lor.

Leul este foarte priceput in a se inhama la lucruri grele. Leii vor sa castige tot timpul ceva, sa ajunga undeva. Trebuie sa isi aminteasca din cand in cand ca sunt oameni, trebuie sa se bucure de ceea ce obtin, sa se distrese, sa se relaxeze. Devin foarte furiosi cand sunt stresati.

Fecioara Se streseaza destul de mult, desi in copilarie Fecioara este destul de vesela. Pe masura ce trece timpul are responsbailitati, invata ca trebuie sa se schimbe, sa se ridice la nivelul asteptarilor altora. Se streseaza daca nu e bine, daca nu e perfect totul. Si incep sa acumuleze destul de mult stres. Cer de la ceilati foarte mult, la fel cum cer si de la ei. In agtatia lor tot au grija de suflet, de sanatate. Au grija de ele. Pe masura ce inainteaza in varsta sunt din ce in ce mai atente la ce mananca, la viata lor.

Balanta este destul de echilibrata. Tot timpul stie sa isi rezerve energie. Cel mai mult o strseaza pe Balanta luarea deciziei. Daca este in moment de rascurce, s-a terminat. Prefera sa amane, dar nici asa nu rezolva acumularea de stres. Trebuie sa invete sa ia decizii, iar daca nu le place ce au ales, pot sa schimbe deciziile.

Scorpion Are vulnerablitati, are probleme, dar incearca sa tina lucrurile sub control. Nu vrea ajutor. I se pare ca daca depune foarte mult efort si se chinuie, are senzatia ca merita efortul depus. Trebuie sa invete sa primeasca ajutor si sa ceara ajutor, pentru a evita stresul.

Sagetatorul traieste foarte mult in tensiune nervoasa. Vrea sa mearga mai departe, sa schimbe tot timpul ceva. Se streseaza tot timpul cand se simte legat de maini si de picioare. Se poate stresa foarte mult, de exmeplu, intr-o casnicie constrangatoare. Cand este stresat schimba ceva. Nu ii place rutina.

Capricornul este cumva la polul opus. Iubeste rutina, iubeste sa faca lucrurile metodic, organizat. Ce-l streseaza foarte mult este tot ce vine peste ce si-a propus, si-a calculat. Daca cineva ii schimba programul, se streseaza farte mult pentru ca se teme ca nu va termina tot ce si-a propus. Capricornii nu isi dau seama ca se streseaza. Remediul pentru ei este sa invete sa rada mai mult.

Varsatorul este destul de stresat din fire, traieste sub tensiune nervoasa. Ii place, i se pare ca asa este creativ. Daca nu este stresat, are senzatia ca nu face nimic. Varsatorii tot timpul se gandesc la viitor, nu la prezent. Trebuie sa ramana in prezent.

Pestii sunt destul de sensibili. Pot sa mascheze foarte bine stresul pe care il simt, dar cand ajung acasa, sufera foarte mult. Trebuie sa invete sa aiba credinta. Meditatia, rugaciunea, creativitatea ii ajuta foarte mult.