Zodiile de barbati care merita si luna de pe cer. Nu trebuie sa-i ratezi

Fiecare femeie este la un moment dat în căutarea bărbatului perfect. Gusturile nu se discută când vine vorba de bărbați, însă există și bărbați cărora nu ai ce să le reproșezi. Astrele ne dezvăluie care sunt zodiile de bărbați care merită păstrați.

GEMENI:

Bărbații născuți sub acest semn zodiacal sunt speciali pentru că își fac întotdeauna partenerele să zâmbească și nu va exista nici o zi fără ca aceștia să nu le fie aproape. Bărbatul gemeni știe să comunice și vei putea să îi spui și să dezbați cu el orice subiect.

Pe plan sentimental, bărbații gemeni nu sunt foarte romantici, însă îți vor demonstra întotdeauna cât de mult însemni pentru ei. Își arată sentimentele și se vor asigura că știi că sunt acolo pentru tine la orice oră.

În pat este activ și își va da toată silința pentru a te satisface. Va avea grijă să te simți bine pentru că este foarte atent la nevoile femeilor și vei avea parte de nopți de neuitat alături de nativul acestei zodii

LEU:

Bărbatul leu este cel mai romantic bărbat din zodiac. Nu își poate imagina viața fără dragoste pentru că pentru asta trăiește și cu iubire se hrănește.

Acești nativi sunt extrem de generoși și își răsfață partenerele tot timpul cu cadouri și gesturi mici. Vor ca iubita lor să nu ducă lipsă de nimic și de aceea fac tot posibilul să fie împlinită și iubită .

Dacă ai un astfel bărbat alături de tine, este clar că trebuie să-l păstrezi, însă ai grijă pentru că nu va sta toată viața alături de o femeie care nu face nimic pentru a-l ține alături. Trebuie să fie iubit și apreciat pentru a fi bărbatul perfect.

BALANȚĂ:

Bărbații născuți sub acest semn zodiacal sunt cei mai diplomați nativ din zodiac și, totodată, cei mai respectuoși în ceea ce privește femeile. Orice femeie își dorește să aibă alături un bărbat elegant și galant precum bărbații balanță, așa că nu-i da drumul.

Acești bărbați sunt parteneri de neegalat pentru că se oferă cu totul atunci când iubesc și îți vor oferi pe tavă toată încrederea lor. Nu le place minciuna și prefăcătoria și de aceea nu îți vor ascunde nimic niciodată.

sunt parteneri ideali pentru femeile încrezătoare și care știu ce vor de la viață. Sunt cuceritori și partenera lor se va simți curtată tot timpul, chiar și după ce a cucerit-o.

SCORPION:

Acești bărbați sunt foarte inteligenți și atrag femeile prin simplul fapt că sunt prezenți în aceeași încăpere. Au un farmec aparte și te pot seduce doar cu ajutorul unei priviri.

Scorpionii știu cum să trateze o femeie și cum să o facă să se simtă ca o prințesă. când li se pune pata pe cineva, nu renunță până nu o cuceresc pe femeia pe care o doresc. Atunci când își folosește farmecele te va face să te îndrăgostești iremediabil, în așa fel încât să nu mai ai ochi pentru un alt bărbat.

Acești bărbați vor fi mereu alături de femeia pe care o iubesc și o vor susține în tot ceea ce face. Este posibil să îi mai fugă privirea, însă dacă reușești să-i menții interesul, nu va fi o problemă.

VĂRSĂTOR:

Bărbatul vărsător este tandru și romantic și te va cuceri din prima clipă cu gesturile și zâmbetul lui blând și cald. Îți va menține interesul pentru că te va provoca tot timpul la discuți interesante care vă vor apropia mai mult.

Dacă îi oferi dovezi constante de iubire și îi demonstrezi ce înseamnă pentru tine, te va surprinde de fiecare dată cu cadouri și gesturi tandre și romantice. Nu trebuie să-i ascunzi nimic și totul se va transforma într-un basm între voi.

Atunci când se află într-o relație, vărsătorii se implică cu totul și le oferă partenerelor toată încrederea lor și toată atenția lor se va concentra pe nevoile iubitelor lor.