Zodiile de barbati care calca in picioare sufletul femeilor. E bine sa le stii, ca sa te poti feri de ele

Sunt unele zodii de barbati  care trec peste orice si calca in picioare sufletul femeilor. E bine sa le stii, ca sa te poti feri de ele.

Barbatul GEMENI

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal sunt cei mai rai barbati pentru ca pot face o femeie sa se simta prost doar cu o singura privire, iar dupa ce ajung unde si-au propus, vor pleca fara sa dea nici o explicatie concreta. De cele mai multe ori, gemenii nu apreciaza femeia de langa ei si au tendinta sa o manipuleze, iar relatia este pentru ei un joc in care doar ei ies invingatori si cu inima intreaga. Sunt extrem de razbunatori si vor distruge tot ce le sta in cale.

Sunt rabdatori, insa nu in sensul bun pentru ca folosesc aceasta rabdare pentru a-si strange toate puterile pentru a le veni de hac celor ce indraznesc sa ii faca sa sufere sau sa le spuna ca au gresit.

Barbatul FECIOARA

Barbatii nascuti sub acest semn zodiacal sunt in cautarea perfectiunii tot timpul. In loc sa vorbeasca cu partenera sa despre standardele lui inalte, barbatul fecioara alege calea usoara si prefera sa ii franga inima. Este critic si de multe ori este inteles gresit. Insa, barbatii fecioara isi critica iubita pentru vrea sa evolueze si sa devina mai buna pe zi ce trece. Intotdeauna obtin ce-si doresc pentru ca au un sarm aparte, iar daca femeia de langa ei se dovedeste a nu fi in standardele lui, atunci va ramane cu buza umflata.

Uneori, apeleaza la minciuna pentru a-si atinge scopurile si femeile care cred incep sa aiba asteptari mari de la acesti nativi. Pe parcurs ce-si dau arama pe fata, totul devine un cosmar pentru cele care se afla in preajma lor.

Barbatul LEU

Barbatii leu sunt foarte narcisisti si nu se gandesc niciodata la cei din jur. Atunci cand aleg o femeie, nu o selecteaza dupa calitatile fizice, ci dupa aspectul fizic pentru ca ei considera ca femeia este un trofeu. Cand fac ceva nu o fac pentru ei, ci pentru a le demonstra celor din jur ca sunt cei mai buni. Au un orgoliu nemarginit si este esential sa fie pe primul loc in tot ceea ce fac pentru a le demonstra celorlalti ca pot.

Atunci cand isi doresc ceva, de la un loc de munca, la o femeie, vor obtine acel lucru pentru ca joaca murdar si nu conteaza cate persoane trebuie sa sufere pentru fericirea lor. Singura cale de a avea o relatie cu acest nativ este sa se construiasca o conexiune puternica, altfel, femeia va fi tratata ca un nimic.