Zodiile de barbati care calca in picioare sufletul femeilor. E bine sa le stii, ca sa te poti feri de ele:

Zodiile de barbati care calca in picioare sufletul femeilor. E bine sa le stii, ca sa te poti feri de ele:

 

Sunt unele zodii de barbati  care trec peste orice si calca in picioare sufletul femeilor. E bine sa le stii, ca sa te poti feri de ele.

Bărbatul GEMENI

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt cei mai răi bărbați pentru că pot face o femeie să se simtă prost doar cu o singură privire, iar după ce ajung unde și-au propus, vor pleca fără să dea nici o explicație concretă.

De cele mai multe ori, gemenii nu apreciază femeia de lângă ei și au tendința să o manipuleze, iar relația este pentru ei un joc în care doar ei ies învingători și cu inima întreagă. Sunt extrem de răzbunători și vor distruge tot ce le stă în cale.

Sunt răbdători, însă nu în sensul bun pentru că folosesc această răbdare pentru a-și strânge toate puterile pentru a le veni de hac celor ce îndrăznesc să îi facă să sufere sau să le spună că au greșit.

Bărbatul FECIOARĂ:

Bărbații născuți sub acest semn zodiacal sunt în căutarea perfecțiunii tot timpul. În loc să vorbească cu partenera sa despre standardele lui înalte, bărbatul fecioară alege calea ușoară și preferă să îi frângă inima.

Este critic și de multe ori este înțeles greșit. Însă, bărbații fecioară își critică iubita pentru vrea să evolueze și să devină mai bună pe zi ce trece. Întotdeauna obțin ce-și doresc pentru că au un șarm aparte, iar dacă femeia de lângă ei se dovedește a nu fi în standardele lui, atunci va rămâne cu buza umflată.

Uneori, apelează la minciună pentru a-și atinge scopurile și femeile care cred încep să aibă așteptări mari de la acești nativi. Pe parcurs ce-și dau arama pe față, totul devine un coșmar pentru cele care se află în preajma lor.

Bărbatul LEU:

Bărbații leu sunt foarte narcisiști și nu se gândesc niciodată la cei din jur. Atunci când aleg o femeie, nu o selectează după calitățile fizice, ci după aspectul fizic pentru că ei consideră că femeia este un trofeu.

Când fac ceva nu o fac pentru ei, ci pentru a le demonstra celor din jur că sunt cei mai buni. Au un orgoliu nemărginit și este esențial să fie pe primul loc în tot ceea ce fac pentru a le demonstra celorlalți că pot.

Atunci când își doresc ceva, de la un loc de muncă, la o femeie, vor obține acel lucru pentru că joacă murdar și nu contează câte persoane trebuie să sufere pentru fericirea lor. Singura cale de a avea o relație cu acest nativ este să se construiască o conexiune puternică, altfel, femeia va fi tratată ca un nimic.