Cat de atractiva este zodia in care te afli. Afla cum ii poti cuceri pe cei din jur, fara efort

 

Fiecare nativ reușește să cucerească fizic, prin gesturi și comportament. Reusesti cu usurinta cucerirea inimilor oamenilor ?

Iată punctele voastre puternice, cu care veti cuceri iremediabil pe ceilalți, în funcție de semnul zodiacal

Berbec
La fel ca la locul de muncă și în dragoste, aveți tendința de a deveni șef și de a domina. Chiar dacă doriți să rezolvati mereu orice situație, aveți și o parte vulnerabilă. Încearcă să scapi de pretențiile tale și să le dai o șansă  bărbaților, care la prima vedere nu se ridică la nivelul tău de așteptare. Este posibil să aveți surprize plăcute și să cunoașteți dragostea voastră mare

Taur

Nativii din zodia Taur știu să se bucure cu adevărat de începuturile fragile și apoi de maturizarea unei relații. Sensualitatea este domeniul dvs. și înțelegeți pe deplin puterea atingerii. Fiind un semn al pământului, asigurați-vă că îi dați partenerului șansa de a se exprima. Astfel, vă veți bucura de construirea unei relații frumoase împreună.

Gemeni

Pentru tine, contează foarte mult să ai cu cine să discuți despre orice subiect,mai ales că ești omul căruia îi place să socializeze. Deși provocare intelectuală este esențială pentru tine, ține cont ca între tine și persoana cu care-ți împarți viața să existe și o conexiune emoțională. Lucrează mai mult la acest aspect în viața ta și, după ce i-ai cucerit pe toți la latura ta intelectuală, scoate-ți sufletul frumos de sub carapace.

Rac

Multă vreme ți-ai ocupat timpul pentru a-ți crea un cocon în care să te simți în siguranță. E timpul ca acum să-ți găsești partenerul de viață. Odată ce te simți în siguranță alături de persoana aleasă,v a apărea și dragostea. Pentru tine, sentimentele comune sunt cele care pun bazele relației voastre emoționale. Nevoile partenerului tău pot fi diferite de ale tale, astfel încât ai nevoie de timp pentru a-l cunoaște pe deplin. Îmbrățișările și săruturile dulci vorbesc pentru tine.

Leu

Ești condus de Soare, și la fel ca și acest astru, captezi toată atenția celor din jurul tău, fără prea mult efort. La rândul tău, ești cel mai generos și loial partener. Ești faimos pentru gesturile care emană afecțiun și dragoste. De asemenea, este foarte posibil ca uneori partenerul să creadă că exagerezi cu aceaste fapte, așa că mai ia din când în când o pauză de la aceste manifestări.

Fecioară

Te dedici 100% partenerului tău, odată ce simți că vă potriviți în tot ceea ce faceți. Poate unii te consideră de modă veche, căci îți plac întâlnirile formale și picnicurile în mediul rural. Felul de a fi al partenerului îți dă o stare de bine. Lasă romantismul să se dezvolte la foc mic, la fel ca în filmele de dragoste vechi.

Balanță

Ești nevoită să depui puțin efort pentru a-l face pe partener să se simtă special. Ții foarte mult la aspectul fizic, așa că îți acorzi timpul necesar pentru a te pune în valoare, indiferent de circumstanțe. Frumusețea și romantismul ocupă un loc fruntaș pe lista ta de obiective și așa reușești să cucerești fără nici cel mai mic efort.

Scorpion

Pentru tine, iubirea înseamnă „totul sau nimic“. Cauți să păstrezi în minte doar momentele frumoase din cuplu și ierți, chiar dacă te simți nedreptățită. Fiind un semn de apă, emoțiile sunt intense și te vei implica 100% în această relație, dacă simți cu adevărat că merită. Alegerea partenerului este extrem de importantă pentru tine-așa că asigură-te că iei cea mai bună hotărâre și nu ezita să spui stop atunci când este cazul.

Săgetător

Ești un spirit liber, astfel încât partenerul trebuie să-ți lase foarte multă libertate. Ești un companion de călătorie care visează la noi aventuri cu tine, așa că ești partenerul ideal. Pentru că ești semn de foc, vrei să încerci mereu lucruri noi în dormitor și ești adepta evenimentelor culturale. Acestea fiind spuse ,partenerul tău trebuie să aibă aceleași pasiuni ca și tine, pentru ca relația dintre voi doi să funcționeze așa cum trebuie.

Capricorn

Emani eleganță prin toți porii și bunăcuviință, așa că cei din jurul tău sunt privilegiați să te cunoască. Cu Saturn ca și conducător planetar, planificarea pentru un viitor minunat alături de partener vine în mod natural, doar dacă relația are șanse să țină cât mai mult. Ești faimoasă pentru senzualitatea și simțul tactil bine dezvoltat.

Vărsător
Tu și partenerul începeți relația ca buni prieteni, mai ales că aveți interese comune. Odată ce ea se dezvoltă, aceasta va avea nevoie de o doză sănătoasă de autonomie. Partenerul îți admiră independența și nu vede asta ca pe o amenințare. Concentrează-te și asupra intereselor personale și construiți-vă propriul regat neconvențional.

Pești

Ești cunoscut pentru sensibilitatea și capacitatea de a iubi fără limite. Nu ești o fire materialistă și pui valoare pe calitatea timpului petrecut în doi. Ai nevoie de un partener onest și bun ascultător. Arată-ți iubirea zi de zi, prin gesturi simple. Vor conta foarte mult!