Schimbari pentru toate zodiile pana pe 4 septembrie in urma retrogradarii lui Venus in LEU. Cum sunt nativii influentati

Venus retrograd in LEU pana pe 4 septembrie, dar efectele se vor intinde pana pe 9 octombrie.

Berbec Retrogradarea planetei Venus transmite nativilor Berbeci sa petreaca majoritatea timpului impreuna cu cei dragi. Este posibil sa inceapa redecorarea si reamenajarea locuintei sau sa plece intr-o vacanta impreuna cu cei dragi. Relatiile vor fi armonioase si echilibrate, iar daca pana acum au existat conflicte nerezolvate, acestea se vor dizolva ca prin farmec.

Taur Retrogradarea planetei Venus, guvernatorul Taurului, prin semnul Leului se va forma pe casa comunicarii si a deplasarilor pe distante scurte, semn ca nativii Taur vor putea pleca in minivacante si vor trece printr-o perioada in care dialogurile cu cei din jur le pot aduce oportunitati importante, posibil chiar colaborari avantajoase.

Gemeni Retrogradarea planetei Venus va influenta Gemenii pe plan financiar iar acestia vor avea ocazia sa-si imbunatateasca considerabil veniturile. Nu sunt excluse maririle salariale sau bonusurile pentru performanta.

Rac Retrogradarea planetei Venus aduce nativilor Raci trairi intense pe parte sentimentala, vor deveni mult mai pasionali si vor fi predispusi la flirt si aventura. De asemenea, vor simti nevoia de a-si schimba look-ul si garderoba si de a petrece mai mult timp cu partenerul. Pentru cei nascuti sub zodia Rac este inceputul unei perioade in care viata intima devine intensa.

Leu Retrogradarea planetei Venus chiar prin semnul tau se va resimti din plin la capitolul dragoste, unde vor cauta raspunsuri si vor trece printr-un puternic proces de introspectie. Cei nascuti sub semnul Leu pot avea parte de aventuri ascunse, intalniri pe ascuns sau reintalniri cu persoane din trecut, posibilitatea de a reincepe o veche poveste de dragoste nefiind exclusa.

Fecioara Retrogradarea planetei Venus prin semnul Leului va influenta casa prietenilor, iar nativii Fecioara vor avea ocazia sa cunoasca oameni noi si sa-si largeasca cerul de cunostinte. De asemenea, disputele si conflictele existente pana acum la acest capitol se pot dizolva si armonia se va instala in grup.

Balanta Retrogradarea planetei Venus, guvernatorul zodiei Balanta, prin semnul Leului ii va impulsiona pe acesti nativi sa isi imbunatateasca imaginea si statutul profesional. Este o perioada de afirmare, de recunoastere a meritelor, iar rasplata materiala nu va intarzia sa apara.

Scorpion Retrogradarea planetei Venus poate aduce Scorpionilor relatii si prietenii cu persoane aflate in strainatate, ceea ce le poate schimba convingerile de viata. Acesti nativi vor trece printr-un proces de impacare cu propria constiinta, de reechilibrare a unor principii, dar vor fi si dispusi sa inceapa cursuri de perfectionare. De asemenea, se pot relua relatii cu persoane aflate in strainatate, dar nu este exclus nici sa primeasca oferte de petrecere a unei vacante dincolo de hotare.

Sagetator Retrogradarea planetei Venus prin semnul Leului le va da Sagetatorilor ocazia sa-si imbunatateasca situatia financiara. Nu este exclus sa apara noi propuneri de colaborare sau sa primeasca niste bonusuri.

Capricorn Retrogradarea planetei Venus va dinamiza casa cuplului si a mariajului, dar si casa parteneriatelor profesionale. Nativii Capricorn vor avea marea oportunitate de a-si schimba statutul, poate fi vorba de o casatorie, de o impacare, de inceperea unei noi relatii de dragoste, iar in cuplurile unde au existat neintelegeri, se poate remedia situatia. Beneficiile se pot observa, de asemenea, si pe partea profesionala unde vor straluci in urmatoarea perioada.

Varsator Retrogradarea planetei Venus le va aduce nativilor Varsatori o ameliorare a relatiilor cu colegii si sefii si, totodata, vor avea mai mult spor si vor reusi sa-si duca la bun sfarsit sarcinile si proiectele. Pe de alta parte, vor da dovada de o stare generala de bine, vor fi binedispusi si plini de energie, iar cei care sufera de afectiuni vor gasi remediile necesare pentru vindecare.

Pesti Retrogradarea planetei Venus va activa sectorul iubirii; prin urmare nativii Pesti vor petrece clipe memorabile alaturi de partener, iar cei singuri au ocazia sa-si intalneasca jumatatea. Nu sunt excluse nici micile flirturi si aventurile. Pe de alta parte, latura creativa va fi favorizata, iar nativii ar trebui sa-si puna in valoare cat mai mult calitatile artistice.