TREI zodii sunt sortite sa treaca prin greutati in viata

Ai impresia ca toate ti se intampla numai tie si parca esti bantuit de un soi de blestem? Afla ca exista trei zodii, care sunt supuse unui destin mai greu de suportat. Daca te-ai gasit enumerat printre ele, spune-ne prin ce greutati ai trecut, in decursul anilor.

Explicatia pentru toate aceste necazuri este aceea ca acesti nativi au anumite puncte slabe, pe care nu reusesc sa le depaseasca.

Pesti Pestii sunt firi sensibile, care isi dedica timpul spre ajutorarea celor din jur si ajung sa isi neglijeze propriile nevoi. Vor incerca sa gaseasca o explicatie pentru problemele pe care le au, dar raspunsul intarzie sa apara sau nu vine niciodata. Este posibil ca partenerul de viata sa fie scaparea lor.

Fecioara Firi perfectioniste, Fecioarele nu se vor multumi niciodata cu ceea ce au, iar din acest motiv viata lor pare sa fie un calvar. Greu de inteles, Fecioarele nu accepta sa fie criticate si, la final, se intreaba ce au toti cu ele. Daca vrei sa depasesti aceasta bariera, incearca sa fii mai maleabil.

Varsator Varsatorii sunt persoane imprevizibile, active si mereu doritoare de nou. Cum isi doresc stabilitate pe plan financiar, cu greu vor ajunge sa fie multumiti de ceea ce le ofera viata. Cand au mai mult, vor si mai mult, iar aceasta este explicatia nefericirii lor permanente. Renunta la impulsivitate si accepta oamenii asa cum sunt!