TREI zodii care vor avea de suferit in luna noiembrie

Luna noiembrie incepe sub puternica influenta a eclipsei de Luna plina in Taur din 28 octombrie 2023. Unele zodii, se pare ca vor avea de suferit in aceasta luna. Vor aparea cumpene care pot fi depasite doar cu mult tact si rabdare. Sa vedem despre ce zodii este vorba:

Berbec Esti intr-o situatie care iti creeaza frustrari si te vei simti derutat, astfel incat nu mai intelegi pe ce drum trebuie sa o apuci. Linistea ta va fi data peste cap si vei avea probleme cu banii! Vei avea tendinta de a te lasa condus de evenimente si de a astepta sa ti se ofere ceva fara sa faci eforturi semnificative. Va fi o perioada de frustrare si de evaluare a deciziilor relationale.

Taur Se pare ca aceasta va fi cea mai grea luna de anul acesta si vei suferi foarte mult. Vei fi mult mai emotional decat de regula, cu tot felul de carlige spre trecut si vechi sentimente ce tasnesc la suprafata din adancurile tale. Pentru a trece peste aceasta perioada ai nevoie de calm, rabdare, perseverenta si discretie. Incearca sa nu reactionezi agresiv, pentru ca poti strica relatiile cu cei din jur.

Scorpion Este posibil sa ramai fara o suma considerabila de bani sau chiar sa ramai fara locul de munca. Vei mai avea de-a face cu taxe, conturi, asigurari sau orice altceva ce presupune sa fii brutal de onest despre finantele tale. Organizeaza-te astfel incat sa faci fata tuturor problemelor. Incearca sa comunici cu cei apropiati si sa iti deschizi sufletul, deoarece ei te pot ghida, in aceasta perioada dificila tie. Ai mare grija si la sanatate, poti avea de suferit!