Top 4 cele mai bune femei în pat în funcţie de zodie

Zodia Gemeni

Zodia Gemeni este una de aer, deci predomină energia, masculinitatea, creativitatea. Predispoziţia femeilor Gemeni către sex este foarte crescută, iar puterea de seducţie este incomensurabilă. Ele sunt foarte deschise la nou, deloc modeste şi apelează la vorbe murdare dacă este cazul. Sunt foarte creative când vine vorba de fantezii sexuale, le place spontaneitatea, aşa că, dacă nu le oferi momente pasionale, de moment şi diferite, mai bine caută-ţi altă zodie. Femeia Gemeni poate vorbi mult despre sex, dar adoră mai ales să-l practice. Ea ştie cum să ofere, dar şi să primească plăcere în acelaşi timp.

Femeia Leu

Zodia Leu este una de foc, imprevizibilă, cu o mare putere de seducţie, iar cel mai mare atu este magnetismul. Astfel, femeia Leu este plină de energie şi atrage bărbaţii cu o mare uşurinţă. Exact ca un pericol de care ştii că nu te poţi atinge, bărbaţii cad în plasa ei imediat. Femeii Leu îi plac aventurile şi experimentează permanent.

Femeia Taur

Femeia Taur are o sexualitate ravasitoare. Ea este senzuala, avida si voluptoasa in pat si are toate trucurile la indemana pentru a excita un barbat. Ii plac atingerile si mangaierile tandre si nu doreste o partida de sex rapid, ci una cat mai lunga si mai intensa, de aceea are nevoie de un barbat capabil sa ii indeplineasca aceste cerinte.

Dincolo de orice ierahie, care poate fi subiectiva, dormitorul este un loc in care merita intotdeauna sa incercati mai mult, in functie de partener si de disponibilitatea acestuia.

Zodii bune la pat: Racii

Nici racii nu se lasa mai rpejos cand vine vorba de arta amorului. Loiali si familisti convinsi, racii ascund multe talente cu care te vor lua prin surprindere. Sunt foarte priceputi cand vine vorba de a intuit nevoile partenerelor de viata, iar acestea, garantat, vor avea parte de nopti de neuitat