Sufletul pereche al fiecarei zodii. Cu cine ar trebui sa ramai toata viata

Berbec Berbecul este o persoana agresiva, curajoasa si energica. Optimist si determinat, doreste sa realizeze tot ce e posibil in viata. El ar dori sa se bucure de compania unei persoane increzatoare pentru care este gata sa-si asume riscuri. Potentiali parteneri perfecti: Leu, Sagetator, Gemeni si Varsator.

Taur Taurul e o persoana fiabila si senzuala. Deoarece este foarte loiala si are nevoie de o persoana care vrea un angajament serios. In plus, el da importanta atractiei fizice. E acel gen de persoana care iubesc mesele la lumina lumanarii sau plimbarile lungi pe plaja. Potentiali parteneri perfecti: Scorpion, Rac, Capricorn, Fecioara si Pesti.

Gemeni Gemenii sunt petrecareti, jucausi si interesanti. Cu spiritul si umorul lor, este usor pentru ei sa impresioneze pe oricine. Deci, o persoana iubitoare de distractie este cea mai buna alegere pentru ei. Potentiali parteneri perfecti: Sagetator, Leu, Balanta, Berbec si Varsator.

Rac Racului ii poate lua ceva timp sa se deschida. Dar, odata ce o fac, oricui ii va fi greu sa il inlocuiasca. El poate avea o personalitate destul de complicata. Face totul cu pasiune si ii place sa se implice in relatiile pe care le are. Deci, el este gata sa astepte pe cel care este la fel de fascinant ca si el. Potentiali parteneri perfecti: Scorpion, Taur, Pesti si Fecioara.

Leu Leul este cunoscut ca fiind o persoana optimista. E condus de dorinta de a fi admirat si iubit. El se simte confortabil cu cineva care este increzator si capabil sa-i mentina viu interesul. Potentiali parteneri perfecti: Gemeni, Balanta, Sagetator si Berbec.

Fecioara Intr-o Fecioara vei gasi un amestec de inteligenta, spontaneitate si bun simt. Are o minte agera si o atentie deosebita pentru detalii. Cunoscuta ca fiind perfectionista, ea nu suporta incompetenta si prostia. Cauta ceva sofisticat si total dedicat. Potentiali parteneri perfecti: Scorpion, Capricorn, Rac si Taur.

Balanta Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt blande si iubitoare de frumos. Ele au o personalitate fermecatoare, facand oamenii din jurul lor fericiti. Ele sunt multumite daca vor avea un partener care arata bine fizic, e inteligent si are o personalitate puternica. Potentiali parteneri perfecti: Gemeni, Varsator, Sagetator si Leu.

Scorpion Scorpionul este curajos si puternic. Daca se concentreaza pe ceva, nimic de pe pamant nu se poate pune in calea lui. Ii place sa se afle in compania unui partener care ii ofera provocari si il inspira. El ofera iubire profunda si neconditionata. Deci, el e an mod natural atras de o persoana cu imaginatie bogata si profunzime. Potentiali parteneri perfecti: Pesti, Fecioara, Capricorn si Rac.

Sagetator Sagetatorul e o persoana incinatanta si vibranta, hotarata sa traiasca viata la maximum. El pretuieste libertatea si independenta. De aceea, nu doreste ca oamenii posesivi sa fie in jurul lor. Ii place sa sa intalneasca cu persoane deschise si cu spirit liber. Potentiali parteneri perfecti: Leu, Varsator, Berbec si Balanta.

Capricorn Capricornul e ambitios, conservator si util. Cu capacitatea lui de a se concentra asupra muncii si cu un mare sentiment de responsabilitate, el poate fi un lider extrem de bun si un organizator de exceptie. Fiind cel mai hotarat din intreg zodicul, e pretentios atunci cand vine vorba de alegerea partenerul de viata. Oricine care are clasa, e inteligent si are stil se poate incadra in definitia lui de partener ideal. Dar ei ar trebui sa fie, de asemenea, loiali in relatie. Potentiali parteneri perfecti: Pesti, Taur, Fecioara si Scorpion.

Varsator Varsatorul este un bun prieten, e foarte popular si umanitari. Daca esti pregatita pentru momente nebunesti si distractive, atunci acesta va fi fericit sa te aleaga. Si daca esti o persoana cu un simt al umorului dezvoltat, te poti indragosti de un Varsator. Un telent pentru gatit este ceva care il poate impresiona, deoarece e foarte gurmand. Potentiali parteneri perfecti: Balanta, Berbec, Gemeni si Sagetator.

Pesti Pentru ei, relatiile umane sunt foarte importante si le pretuiesc mai presus de orice altceva in viata. Ei sunt, de asemenea, extrem de sensibili, emotivi si au multa imaginatie. Ei cauta un partener puternic si optimism pentru a-i face pe ei sa fie la fel. Daca ai o minte creativa, Pestilor le vor placea compania ta. Vorbeste despre orice, chiar daca e un subiect neconventional sau ciudat, pentru ca vor fi interesati sa asculte. Potentiali parteneri perfecti: Rac, Scorpion, Capricorn si Taur.