Soarele a intrat în semnul Leu pe 23 iulie 2018. Iată cum îți influențează zodia acest aspect

Soarele a intrat în zodia Leu pe data de 23 iulie 2018 și va tranzita semnul timp de aproximativ o lună, când se va muta în semnul Fecioară.

La modul general, este un aspect favorabil pentru zodii, care va aduce energie și bună dispoziție, chef de distracție și de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut.

Acest aspect astrologic devine cu atât mai puternic, cu cât Soarele este întocmai guvernatorul zodiei Leu și acum, practic, se întoarce acasă.

Tranzitul ne aduce inteligență, istețime, viclenie, voință, dar pune accentul și pe noblețe, generozitate și deschiderea inimii în fața celorlalți. Iată cum sunt influențate zodiile de tranzitul Soarelui prin semnul Leu!

Berbec

Soarele în tranzit prin semnul Leu le va aduce celor născuți în zodia Berbec preocupări de natură sentimentală. Nativii pot pune bazele unei relații, o pot consolida pe cea prezentă și petrec mai mult timp cu partenerul sau cu copiii, acolo unde este cazul.

Taur

Soarele în tranzit prin semnul Leu le va aduce celor născuți în zodia Taur o atenție deosebită pentru familie și locuință. Nativii vor petrece mai mult timp cu membrii familiei, în special cu părinții, și se vor ocupa de soluționarea unor probleme ce țin de sectorul locativ.

Gemeni

Soarele în tranzit prin semnul Leu le va aduce celor născuți în zodia Gemeni o înclinație și un talent deosebit pentru comunicare, pe care o vor duce la rang de artă. Nativii vor ieși în evidență prin discursuri impecabile și se vor face remarcați prin modul de a transmite informația mai departe.

Rac

Soarele în tranzit prin semnul Leu le va aduce celor născuți în zodia Rac energia necesară pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Nativii pot primi colaborări suplimentare, pot demara un nou proiect sau pot primi o mărire de salariu, un bonus, o remunerație pentru munca depusă.

Leu

Cu Soarele, întocmai guvernatorul lor, în tranzit prin zodia lor, nativii Leu vor fi vedetele zodiacului timp de o lună. Aceștia vor avea energie, bună dispoziție, chef de distracție și vor simți să se pună în evidență, să-și schimbe look-ul și să iasă în față pentru aplauze.

Fecioară

Soarele în tranzit prin semnul Leu le va aduce celor născuți în zodia Fecioară dorința de a se izola și de a medita, însă nu este un aspect negativ, ci din contră, nativii vor fi stimulați să ia decizii și să acționeze în domeniile unde simt că este nevoie de o schimbare.

Balanță

Soarele în tranzit prin semnul Leu le va aduce celor născuți în zodia Balanță chef de distracție și petrecere a timpului liber alături de prieteni. Nativii au ocazia șă-și lărgească cercul de cunoștințe și să pună la cale planuri pe termen lung cu ajutorul sau prin intermediul acestora.

Scorpion

Soarele în tranzit prin semnul Leu le va aduce celor născuți în zodia Scorpion energie în desfășurarea activităților la locul de muncă, fapt ce-i va ajuta pe nativi să se facă remarcați.

Aceștia au ocazia să avanseze în funcție, să-și consolideze imaginea sau chiar să-și schimbe cariera. Nativii care-și caută un loc de muncă, acum pot primi un răspuns și chiar se pot angaja.

Săgetător

Soarele în tranzit prin semnul Leu le va aduce celor născuți în zodia Săgetător dorința de a călători, de a vizita și de a acumula cunoștințe noi.

Nativii pot pleca într-o vacanță, își pot face planuri de concediu sau pot achiziționa un sejur. Este posibil ca la drum să aibă parte de evenimente menite să le schimbe principiile de viață.

Capricorn

Soarele în tranzit prin semnul Leu le va aduce celor născuți în zodia Capricorn șansa și energia necesară pentru a-și îmbunătăți veniturile.

Nativii pot primi oferte de colaborare sau pot primi bani și avantaje materiale de la sau prin intermediul partenerului de cuplu.

Vărsător

Soarele în tranzit prin semnul Leu le va aduce celor născuți în zodia Vărsător ocazia să petreacă mai mult timp de calitate alături de partenerul de cuplu și astfel să consolideze relația, dar și ocazia de a pune bazele unor noi parteneriate și colaborări.

Pești

Soarele în tranzit prin semnul Leu le va aduce celor născuți în zodia Pești bună dispoziție și optimism, calități care se vor manifesta în primul rând asupra stării de sănătate.

Nativii vor observa o îmbunătățire la acest capitol. Totodată. aceștia pot descoperi un remediu miraculos pentru a vindeca o afecțiune mai veche.

Pe de altă parte, vor avea energia necesară pentru a rezolva cu ușurință sarcinile de la locul de muncă și astfel vor reuși să facă o impresie bună șefilor.