Pe 27 iulie va fi cea mai lungă eclipsă totală de lună din acest secol. Cum sunt influentate zodiile

În noaptea de 27-28 iunie, Luna Plină va fi acoperită în totalitate, preț de 103 minute, aceasta fiind cea mai lungă din secolul XXI. In timpul unei eclipse de lună, aceasta capată o nuanță de roșu, oranj sau auriu puternic, datorită unor fenomene optice.

Eclipsa Totală de Lună Sângerie, vizibilă din România

Această Eclipsă Totală va fi vizibilă în Emisfera Estică. Potrivit site-ului earthsky.org , America de Sud va vedea ultimele faze ale eclipsei, în timp ce Noua Zeelandă va prinde începutul eclipsei, chiar înainte de răsăritul din data de 28 iulie.

Din România eclipsa va fi vizibilă în întregime, maximul eclipsei producându-se la ora 23:21 (ora de vară). Ultima eclipsă totală de Lună observabilă din România în astfel de condiții s-a produs pe 15 iunie 2011, scrie www.astro-info.ro.

Ca un bonus, chiar pe 27 iulie 2018, planeta Marte se află la opoziție, aceasta fiind destul de aproape de Lună în noaptea eclipsei, așa că vom avea un spectacol adevărat, la o oră potrivită pentru maximă audiență! Să vă rezervați timp și locuri speciale pentru a putea viziona acest fenomen deosebit.

De la început și până la sfârșit, luna va străbate timp de patru ore umbra Pământului și va străluci într-o culoare puternică oranj sângerie.

Pentru unele semne zodicale, Luna plină sângerie a lunii iulie va fi o prezenţă catastrofică, aşa că, dacă te numeri printre zodiile care vor fi cel mai puţin afectate de acest fenomen, poţi răsufla uşurat.

Pentru celelalte semne, comunicările vor fi întrerupe, intenţiile vor fi amestecate şi emoţiile vor trece de la rece la cald.

De-a lungul unei singure nopţi, unii dintre noi vor simţi cu sentimentele se pot schimba drastic, în timp ce alţii s-ar putea simţi destul productivi sau inspiraţi.

Zodia Berbec

Eclipsa de Lună plină va influența Casa căsătoriei, a parteneriatelor și a relațiilor conjugale. Vei reuși să te decizi asupra unei probleme acute din viața de cuplu sau vei primi cererea în căsătorie așteptată de multă vreme.

Iar, dacă relația cu partenerul actual nu mai este una fericită, vei avea puterea să o schimbi sau să îi pui capăt.

Zodia Taur

Munca, serviciul, programul sau obligațiile față de șefi vor fi în prim plan în aceste zile, datorită eclipsei de Lună. Poate fi o bună oportunitate să avansezi, să închei un proiect dificil și să obții profitul așteptat.

Există și șansa de a primi o altă ofertă și de a alege o altă carieră.

Zodia Gemeni

Pentru zodia ta, eclipsa de Lună plină are o influență extraordinară și pune accentul pe dragoste, familie, împliniri sufletești și chiar conceperea unui copil. Dacă ești singură, este posibil să întâlnești marea iubire, chiar dacă la început nu vei avea mare încredere în el.

Zodia Rac

Familia, locuința și confortul sunt în prim plan, în timpul eclipsei de Lună plină, iar influența acesteia se va simți în următoarele zile.

Vei reuși să te ocupi de un proiect amânat, legat de casă, fie de o renovare, fie chiar de cumpărarea unei locuințe. Pe de altă parte, este posibil să iasă la lumină tensiuni mai vechi din familie și să găsești o soluție de ultim moment.

Zodia Leu

Primești vești importante, reiei legătura cu o persoană dragă sau cu un prieten din trecut. Totodată, eclipsa poate favoriza semnarea unui parteneriat sau începutul unei afaceri care se va dezvolta rapid în următoarele luni.

Zodia Fecioară

Banii, averea, moștenirile și toate câștigurile tale, indiferent de sursa lor, vor deveni mai importante în aceste zile, iar eclipsa de Lună poate pune capăt unor situații critice din punct de vedere financiar.

Zodia Balanță

Eclipsa de Lună are loc în zodia ta și afectează Casa eului interior, punând accentul pe trăirile și speranțele tale, pe deciziile grele pe care trebuie să le iei sau pe schimbările de care ai nevoie. Datorită eclipsei vei reuși să îți clarifici mai bine proiectele de viitor și așteptările pe care le ai.

Zodia Scorpion

Eclipsa de Lună afectează în viața ta relațiile dificile, situațiile care trebuie ținute secrete sau departe de ochii curioșilor. Este posibil să primești vești care te vor face să îți schimbi atitudinea față de unele persoane. Pe de altă parte, este posibil ca Luna să accentueze durerile cronice.

Zodia Săgetător

Datorită eclipsei, vei avea parte de vești bune, schimbări și beneficii din partea prietenilor sau a protectorilor. Dacă te confrunți cu o problemă mai veche, vei găsi sprijin ori din partea rudelor mai înstărite, ori din partea prietenilor care au conexiuni importante.

Zodia Capricorn

Cariera, aspirațiile profesionale și obiectivele pe termen lung sunt favorizate de eclipsa de Lună plină și poți face un progres important în acest sens. Poate fi momentul să închei cu succes un proiect important și să primești aprecierile șefilor sau ale colegilor tăi.

Zodia Vărsător

Eclipsa de Lună va influența șansele și planurile tale legate de călătorii, parteneriate, studii sau relațiile cu străinătatea. Poate fi un moment bun să profiți de pe urma unei delegații de serviciu sau să te înscrii la cursuri de perfecționare.

Zodia Pești

Este momentul să pui capăt unei relații de dragoste sau unei afaceri care nu mai funcționează și să mergi mai departe, cu toate riscurile. Pe de altă parte, vei deveni mai conștientă de problemele pe care nu ai reușit să le gestionezi corect și ai ocazia să găsești o soluție pentru a le pune capăt.