Scorpionul – unul dintre cele mai importante semne din zodiac

Cu o aparență de înger dansând în întuneric, Scorpionul luminează noaptea și oferă o nouă perspectivă în situații de criză. Adâncimea percepției și onestitatea sa sunt evidente pentru toți cei cu care intră în contact.

În interior, se ascunde o puternică forță, dar este înconjurat de răni și cicatrici din trecut. Prin el curge un ocean de emoții, înțelegând durerea ca nimeni altul. Scorpionul este un semn zodiacal asociat cu suferința umană, dar în ciuda întunericului care îl înconjoară, va găsi întotdeauna o modalitate de a ieși la lumină și de a începe totul de la zero.

Simbolul inițial al Scorpionului este Șarpele, care simbolizează reînnoirea și renașterea. La fel ca și șarpele, Scorpionul își aruncă pielea în diferite etape ale vieții, subconștient dorind să se reinventeze mereu. Scorpionul are capacitatea de a se descurca bine în orice situație, deoarece are voință, răbdare, perseverență și capacitatea de a înțelege rapid și corect esența lucrurilor. Indiferent de situație, Scorpionul va găsi întotdeauna o modalitate de a se ridica din nou.

Fiind un semn de apă, împreună cu Peștii și Racii, Scorpionul este legat de partea sensibilă a vieții. Este plin de compasiune și grijă, dar este predispus la suferință, durere și singurătate. Spre deosebire de Pești și Racii, este mai dur în situațiile extreme. Scorpionul merge acolo unde alții nu pot ajunge și simte oamenii și adevărul “murdar” pe care mulți încearcă să îl ascundă. Instinctiv, acceptă partea întunecată a tuturor, pentru că înțelege că aceasta este o parte integrantă a firii umane.

Scorpionul este capabil să își păstreze întotdeauna secretele, dar după ce te alege, nu va mai avea secrete. El reușește întotdeauna să afle totul, astfel că nu vei putea ascunde ceva de acest nativ. Oamenii născuți sub acest semn zodiacal lucrează adesea în domeniul sănătății, inclusiv în consiliere și terapie psihologică, pentru că pot cunoaște adâncimea personalității umane. Sunt considerați cei mai buni psihologi.