Previziunile tarotului pentru 2023. Ce prezic cartile fiecare zodie

Berbec Prima parte a anului 2023 va fi una linistita. Sunteti foarte ocupati cu treburile la birou si nu prea aveti timp de dragoste. Veti acorda mai mult timp dragostei in a doua jumatate a verii. Veti avea succes de marti pana sambata in martie, august si noiembrie.

Taur Starea voastra emotionala va aduce multe momente placute celor din jur in primavara. Atentie! Nu trebuie sa te “arunci in cap” pentru partenerul/ partenera ta/tau. Spre sfarsitul anului vei avea parte de evenimente placute. Este o perioada foarte buna pe plan financiar. Veti avea succes de duminica pana joi in lunile ianuarie, iulie si decembrie.

Gemeni Stelele promit sa iti aduca noroc, dar pentru a experimenta placerea vietii in intregime, in februarie trebuie sa ti arati ingeniozitatea. De asemenea, va trebuie sa muncesti din greu la locul de munca, mai ales pentru a castiga increderea si respectul sefului tau. Daca reusesti acest lucru, vei avea parte de o surpriza in luna aprilie- poate o promovare!? Veti avea succes de vineri pana duminica in martie, iunie si septembrie.

Rac Un semn bine cunoscut iti va ghida tot anul 2023. Nu va permite sa va relaxati deloc. In apropierea lunii noiembrie veti intalni un vechi prieten. Vei avea succes de marti pana joi in mai, august si octombrie.

Leu Veti avea un an de pozitii fortificatoare, care va ingrijeste familia si pe cei dragi. Vor mai exista certuri minore prin luna octombrie, dar nu este cazul sa faceti un scandal mondial. Optimismul va ajuta la transformarea vietii intr-o vacanta. Fiti constienti si prudenti in chestiuni de dragoste si cariera. Veti avea succes de marti pana vineri in mai, septembrie si noiembrie.

Fecioara In 2023 va trebui sa acordati mai multa atentie rudelor si prietenilor. Poate chiar sa ii vizitati mai des. Acordati o atentie deosebita mamei si sotiei/ sotului. Intr-o zi vei beneficia de sprijinul persoanelor care te iubesc. Perioada profitabila va fi de luni pana miercuri in august si octombrie.

Balanta Inceputul anului va parea putin stresant, dar totul depinde de tine. Mijlocul si sfarsitul anului vor fi momente de distractie pentru tine. Luati totul usor si tratati cu umor problemele vietii. Perioada favorabila va fi de marti pana sambata in iulie, septembrie, decembrie.

Scorpion Toate actiunile voastre din aprilie vor avea consecinte importante – nu uitati acest lucru! Cel mai bine este sa faceti yoga sau sa cititi carti inteligente, in timp ce altii isi rezolva problemele prozaice. Acest lucru va ajuta sa gasiti cheia fiecaruia. Nu ratati perioada favorabila de miercuri pana sambata in august, octombrie, noiembrie.

Sagetator Transportati o avalansa de energie creativa in luna ianuarie si cu siguranta veti obtine un rezultat. Indrazniti sa faceti afaceri noi, nu ezitati. In zilele de sarbatoare nu uitati sa faceti o petrecere cu prietenii. Stelele va favorizeaza in special de miercuri pana vineri in martie, iulie, septembrie.

Capricorn Multi se bazeaza pe ajutorul si sprijinul tau, mai ales prin luna mai. In ceea ce priveste finantele, pana la sfarsitul anului se redreseaza situatia. Perioada favorabila de luni pana vineri, in noiembrie si decembrie.

Varsator Atitudinea ta pozitiva din prima luna a anului va fi foarte dificil de deranjat. Este de asteptat sa reusesti in afaceri si dragoste in aprilie. Aranjarea cuibului familiei necesita o investitie consistenta in iunie si august. Vei duce relatia ta intr-o noua etapa sau vei renunta la atasamentul vechi in favoarea celui nou. Evenimentele favorabile vor fi in luna octombrie.

Pesti In relatia cu copiii si dragostea va exista armonie completa in lunile mai si iulie. Daca inca nu aveti copii , anul viitor poate fi unul foarte favorabil. Favorabile sunt zilele de marti pana joi in februarie, noiembrie si decembrie.