Numerologia si astrologia chinezeasca „9 STELE” iti arata cine esti cu adevarat

„9 stele” este o metoda chinezeasca straveche ce are ca scop cunoasterea de sine. Este un sistem unic care imbina numerologia si astrologia. In timp ce astrologia „9 stele” te ajuta sa afli partile tale puternice si slabe sau iti da sfaturi pentru sanatate, numerologia dupa aceasta metoda iti gaseste cifra destinului. Cifra destinului iti va arata cine esti in momentul de fata si iti va sugera incotro sa mergi pentru a te autorealiza in viata personala si in cariera.

Asadar, gaseste in tabelul de mai jos anul tau de nastere si in drept cu el va fi cifra destinului tau, in functie de sexul pe care-l ai.

Steaua nr.1

Oamenii influentati de aceasta stea sunt excesiv de comunicabili si emotionali. Este una dintre cele mai sensibile personalitati, care au frecvente stari de neliniste si incordare. Pentru acesti oameni este caracteristica inchiderea in sine si melancolia. Lor le este recomandat sa lupte cu fricile, altfel vor avea mult de suferit din cauza aceasta. De asemenea, celor aflati sub steaua nr.1 le este indicat sa se fereasca de vicii si dependente.

Steaua nr.2

Cei care poarta semnificatia acestei stele, sunt peste masura de grijulii si casnici. Frecvent, aceasta stea le calauzeste calea mamelor iubitoare care stau acasa si ingrijesc de copii lor. Aceste persoane sunt foarte practice, rabdatoare si sunt mereu gata pentru jertfe. Lor le este recomandat sa aiba grija la alimentatie, intrucat sunt usor tentati sa manance prea mult si sa adune kilograme in plus.

Steaua nr.3

Aceasta stea scoate in evidenta persoane foarte energice, cu spirit de initiativa. Ele nu vor sta niciodata locului si nu vor astepta momentul cand totul va fi bine. Acesti oameni se descurca singuri in orice situatie si fac mereu acest lucru cu mult optimism si vitalitate. De asemenea, acestora le este caracteristica impulsivitatea si nestapanirea. De obicei, dupa astfel de impulsuri, ei se simt vinovati si regreta comportamentul pe care l-au avut.

Steaua nr.4

Oamenii nascuti sub aceasta stea sunt detinatorii unui intelect remarcant si a unui spirit creativ. Sunt asemanatori cu cei de sub steaua nr.3, deoarece s-au obisnuit sa faca totul de sine statator. Le place sa calatoreasca si mereu dau dovada de initiativa. Aceste persoane trebuie sa aiba grija la volumul de responsabilitati pe care il preiau asupra lor si sa se gandeasca bine cand vor sa se apuce de mai multe treburi in acelasi timp.

Steaua nr.5 

Oamenii influentati de aceasta stea sunt foarte liberi si ambitiosi. Sunt niste organizatori excelenti si lideri innascuti. Se intampla ca din cauza responsabilitatii prea mari, periodic sa se inchida in sine. Din aceasta cauza, aceste persoane pot avea nevoie de ajutorul specialistului pentru a reveni la normal si pentru a-si valorifica potentialul.

Steaua nr.6

Aceasta stea ii calauzeste pe oamenii ce au calitati barbatesti. Au o forta interioara de invidiat, sunt foarte muncitori si responsabili. Adesea, din ei ies niste conducatori de succes. Cu parere de rau, se intampla ca aceste persoane sa dea dovada de agresiune si aroganta. Deseori intrec anumite limite, dar isi regreta foarte mult comportamentul.

Steaua nr.7

In aceasta categorie se incadreaza oamenii romantici si lipsiti de griji. S-ar pute parea ca ei nu sunt facuti sa traiasca in viata reala, dar nu este asa. Pentru ei banii sunt pe primul loc, de aceea sunt foarte muncitori si responsabili. O recomandare pentru oamenii influentati de aceasta stea este: cu cat mai mult vei oferi, cu atat mai mult vei primi.

Steaua nr.8

Oamenii nascuti sub aceasta stea ofera impresia unor personalitati inchise si reci. In realitate, ei sunt foarte buni la suflet, doar au nevoie de putin ajutor pentru a-si putea exterioriza aceasta calitate. De regula, aici se incadreaza carieristii, de aceea le este indicat sa faca mai des pauze de la munca.

Steaua nr.9

In aceasta categorie se regasesc niste oameni activi, pasionali si liberi. Ca nimeni altii, ei stiu cum sa abordeze anumite persoane. Sunt fiinte foarte inteligente si receptive. Insa activismul lor, adesea, trece intr-o latura mai putin placuta precum iritabilitatea. Se intampla ca ei sa ofenseze pe cineva drag, fara sa se gandeasca prea mult la asta.