Neptun retrograd în Pești pentru 5 luni. Cum afecteaza acest eveniment astrologic cele 12 zodii

Atunci când aducem împreună concepte precum Neptun, Pești și retrograd, ne gândim instant la iubire (da, din aceea adevărată), la visuri împlinite și fantezii care ne îmbogățesc viața interioară.

Neptun intră în retrograd în Pești între 18 iunie și 24 noiembrie, o perioadă în care nu ne este recomandat să marșăm cu încredere în viață, ci să visăm, să ne relaxăm, să căutăm acele înțelesuri profunde ale existenței.

E însă și timpul pentru dragoste fierbinte și loială!

Iar trei zodii fac cunoștință cu acest miracol în această perioadă. Află cine sunt norocoasele, dar și ce experimentează celelalte semne sub mângâierea lui Neptun în retrograd în Pești!

Neptun în retrograd în Pești: cedăm celor mai pătimașe visuri

Iubire, meditație, yoga, detox, filosofii orientale și imaginație fecundă: sunt numai câteva dintre caracteristicile lui Neptun în retrograd în Pești! Află de mai jos cum sunt influențate zodiile!

Berbec.

O lași mai moale cu inițiativele agresive și începi să îți cultivi și latura mai sensibilă, ceea ce îți va aduce o mulţime de conversații stimulante și interesante în această perioadă.

Îți vei lărgi orizonturile și îți vei extinde cercul de prieteni cu noi cunoștințe, iar una dintre ele poate fi „alesul”. Neptun în retrograd în Pești îți aduce dragostea!

Taur.

E timpul să faci cunoștință cu visele tale! Ești una dintre zodiile care împletesc în mod ideal acțiunea cu reveria în această perioadă, așa că vei avea numai de câștigat.

Unele dintre cele mai fierbinți dorințe își găsesc împlinirea, mai ales cele care au de-a face cu viața sentimentală. Relația ta va fi mai puternică!

Gemeni.

Pe tine te sperie puțin energiile visătoare ale lui Neptun retrograd în Pești, deoarece ai impresia că îți afectează productivitatea. Te simțeai plină de energie și, dintr-o dată, parcă nu mai ai nimic.

Nu dispera, ci petrece această perioadă meditând, curățându-ți viața: vei vedea că beneficiile vor fi enorme.

Rac.

Empatia nu îți este un concept necunoscut, dar va înflori și mai tare în această perioadă. Ești și mai sensibilă decât de obicei și descoperi o nouă cale către spiritualitate, cea a ajutorării celorlalți. Vei sacrifica multe în această perioadă, dar se pare că vei primi cu și mai mare belșug, înapoi!

Leu.

Pe tine nimic nu te poate doborî, nici măcar o perioadă dedicată reveriei, imaginației, care intră cumva în contrast cu firea sociabilă. Dimpotrivă, se pare că vei fi din ce în ce mai fericită în această perioadă, reușind să câștigi și mai multă încredere în tine.

Fecioară.

Începi să înțelegi mai bine cine ești, grație influenței pe care o are Neptun în retrograd asupra ta. Numărându-te printre semnele perfecționiste, care vor să obțină rezultate excelente în orice, vei face minuni cu înclinația spre introspecție a perioadei.

Concluzia? Știi ce vrei și, mai ales, cum să îl obții: se anunță dragostea adevărată la orizont!

Balanță.

Armonie, calm și liniște: așa arată portretul acestei perioade pentru tine. Dacă nu mergi în vacanță, cu siguranță te vei bucura de clipe de răsfăț: ce ar fi să concepi un spa la tine acasă? Vei fi și mai fericită în relația actuală, dar, dacă ești solo, sunt șanse mici să întâlnești pe cineva, pentru că te concentrezi pe tine acum.

Scorpion.

O boală pe care ai impresia că nu o poți controla, o criză personală sau profesională se anunță la orizont. Ești mai paranoică decât oricând, toate din cauza lui Neptun în retrograd în Pești. Încearcă să găsești o cale de a te relaxa dacă nu vrei să te trezești cu câteva riduri și fire de păr albe.

Săgetător.

Devii vedeta propriei existențe. Dacă în mod normal erai înclinată spre nevoile celorlalți, Neptun în retrograd în Pești te transformă în cea mai strălucitoare stea… dar doar în viața ta. Nu vei fi adulată de cei din jur, dar nici nu mai contează: te pui tu singură pe primul plan.

Capricorn.

Neptun în retrograd în Pești are un efect subtil, dar destul de puternic asupra ta. Iei o pauză de la toate ambițiile profesionale (e posibil să ratezi o promovare în această perioadă), însă descoperi ceva despre tine ce nu realizaseși până acum. Te vei apropia din nou de primele tale idealuri.

Vărsător.

Fericire, dragoste, flirt, toate se interpun pe orbita ta în această perioadă. Vei deveni protagonista adorată a unei vieți sentimentele fabuloase: găsești iubirea adevărată, care e mai aproape decât ai crede. Poți la fel de bine să te îndrăgostești de un prieten sau să repari o relație veche, ce nu mai funcționa.

Pești.

Ești zodia cel mai profund afectată de retrogradul lui Neptun, din moment ce se petrece în semnul tău!

Senzațiile tale sunt intensificate la maximum, iar tendința spre visare te va „lovi” în două feluri; pe de o parte, te vei simți iluminată, mai puternică decât oricând, pe de altă parte, vei deveni vulnerabilă în fața tuturor atacurilor! Ai grijă!

Neptun în retrograd în Pești e o perioadă complexă, de introspecție, meditaţie și visare, care se dovedește însă fructuoasă din punct de vedere amoros. Sperăm să îți găsești și tu iubirea!