Lidia Fecioru: mixul care iti creste imunitatea si te apara de boli si infectii. Il putem prepara cu totii acasa

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, in emisiunea „Adevaruri Ascunse” de la Antena 3, despre un amestec minune care ne creste imunitatea si ne apara de infectii. Este un preparat simplu, pe care il putem face cu totii acasa.

Sa vedem despre ce este vorba:

Amestecand un fruct de sezon cu miere si lasandu-l sa stea intr-un proces de macerare, putem sprijini cresterea imunitatii si trata infectiile, anemia sau eczemele. Mai mult decat atat, tinctura preparata in casa contine compusi benefici pentru sanatate pe care nu-i putem obtine din alte surse.

In aceasta perioada cand gasim nuci verzi pe toate drumurile si dorim sa pregatim dulceata, trebuie sa stim ca aceste nuci sunt extrem de benefice pentru sanatate. Ele contribuie la consolidarea sistemului imunitar, protejandu-ne de afectiuni precum tuberculoza, infectiile si eczemele, care pot pune probleme serioase.

Cum se prepara:

Avem de nevoie de un kilogram de nuci, pe care le spalam, le uscam, le stergem si le dam prin masina de tocat.

Luam si aceeasi cantitate de miere, respectiv un kilogram, amestecam bine solutia, nucile cu mierea, si o punem intr-un borcan uscat, acoperim si lasam la frigider pentru doua luni de zile.

Peste doua luni de zile, scoatem borcanul si trecem amestecul prin strecuratoare, pentru ca nucile cu mierea lasa o zeama ca un fel de tinctura.

Se bea din acel amestec cate o lingura de trei ori pe zi, inainte de masa.

Lidia Fecioru: “Tinctura e bogata in substante pe care din alta parte nu avem de unde sa le luam”

“Ne ajuta la infectii in organism, la tot ce tine de imunitatea organismului, cand avem anemie, cand avem ciclu menstrual abundent, cand avem dereglari imunitare pe bolile autoimune. In plus, aceasta tinctura este foarte bogata in tot felul de aminoacizi si substante care ne ajuta organismul si pe care noi din alta parte nu avem de unde sa le luam”, a declarat Lidia Fecioru in cadrul emisiunii.

Sursa: antena3.ro/adevaruri-ascunse