Mihai Voropchievici: Cum tradeaza fiecare zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3 despre cum ajunge la tradare fiecare zodie. Sa vedem despre ce este vorba:

Berbec Este o zodie de Foc, este incisiv si pentru a ajunge sa tradeze e suficient sa-i tai linia de demarcatie.

Taur Tradeaza cand i-ai stricat confortul material si l-ai provocat sa ajunga gelos.

Gemeni Sunt cei mai mari tradatori, tradeaza ca si cum ar respira. Tradeaza in domeniul lor. Sunt o zodie duala, au senzatia ca practic nu au tradat, ca nu au inselat. Imbraca povestea intr-o justificare. Ei vor sa aiba ultimul cuvant.

Rac Poate trada pentru un prieten, pentru scopuri nobile, dar nu stie sa minta. Minciunile lor sunt absolut jenante. Nu ai ce sa spui despre ei. Isi apara prietenii si oamenii apropiati. DIn cauza asta ar minti, ar trada. Sacrificiul este pentru cineva drag lor.

Leu Nu tradeaza. Iar cand te tradeaza Leul, este grav. Prefera sa spuna adevarul, chiar daca ramane singur. Oricat de greu ar fi, mai bine spune adevarul. Dar si cand a plecat, cand se simte tradat, nu se mai intoarce.

Fecioara Sa te fereasca Dumnezeu de razbunarea Fecioarei. Mereu au un interes propriu si parasesc, isi vad de viata lor pentru un trai mai bun, pentru un castig mai bun. Sunt materialiste. Ii e teama sa nu fie tradata. Femeile si Barbatii sunt total diferiti.

Balanta Tradeaza cand gaseseste o frumusete mai frumoasa ca cea de acasa, care ii sparge tiparul. Tradeaza cand gaseste altceva. Dar trebuie ceva timp pana sa ajunga sa tradeze.

Scorpion Tradeaza ca si cum respira. Tradatul este o joaca, o nebunie. Se joaca mult cu adrenalina, calca pe cap si merg pe cadavre. Nu isi tradeaza sufletul pereche. Nu are prieteni.

Sagetator Tradeaza cand sunt mintiti si numai persoana de langa ei. Pe ceilalti nu ii tradeaza de frica si de nevoie. Sunt oportunisti.Tradeaza in casa, pur si simplu.

Capricorn E foarte greu sa tradeze. Trebuie sa il enervezi grav. Dar daca te-a tradat, te toaca toata viata, bucatica cu bucatica. Este ca picatura chinezeasca.

Varsator Nu tradeaza. Se hranesc cu durerea lor, cu suferintele lor interioare. Sufera foarte mult. Ajung sa tradeze cand este ingradita libertatea lor.

Pesti Pestii sunt cei mai rai. Tradeaza cu o nonsalanta fantastica. O fac cu zambetul pe buze. Pentru ei, cel tradat este intotdeauna vinovat de orice.