Mercur in Capricorn pana pe 23 decembrie. Horoscop SPECIAL pentru fiecare zodie

Mercur va tranzita semnul Capricornului intre 1 si 23 decembrie. Va face o scurta pauza, apoi isi reia aceasta directie intre 13 ianuarie si 5 februarie, perioada in care gandirea noastra va deveni metodica, practica, poate chiar austera.

Mercur guverneaza modul in care ne exprimam, in special in cuvinte scrise si vorbite. Capricornul tine de seriozitate, responsabilitate, asumare, maturizare, intelepciune si raceala. Intotdeauna are nevoie de o siguranta mare pentru a se deschide. Aceasta perioada ne ajuta si sa ne schimbam modul de a interactiona cu cei din jur. Daca veti simti ca oamenii sunt mai reticenti in discurs si in decizii, trebuie sa stiti ca ei se pregatesc, de fapt, pentru lucruri serioase.

Cum influenteaza tranzitul lui Mercur in Capricorn toate semnele zodiacale:

Berbec Gandirea ta pragmatica primeste un impuls, incurajand solutii practice in cariera. Comunicarea eficienta deschide noi oportunitati.

Taur Atent la detalii, iti consolidezi bazele profesionale. Mesajele tale sunt articulate si influente, facilitand colaborari fructuoase.

Gemeni Mercur aduce claritate in sfera relatiilor. Comunicarea deschisa si sincera consolideaza legaturile personale si profesionale.

Rac Concentrat pe sanatate si rutina, analizezi aspectele practice ale vietii tale. Planificarea atenta aduce beneficii pe termen lung.

Leu Intelepciunea ta este apreciata in plan profesional. Comunicarea cu colegii si superiorii devine mai eficienta, facilitand progresul.

Fecioara Mercur intensifica creativitatea si expresia artistica. Relatiile romantice beneficiaza de comunicarea clara si de exprimarea sentimentelor.

Balanta Axeaza-te pe aspectele fundamentale ale caminului tau. Comunicarea deschisa in familie aduce armonie si solutii la posibile conflicte.

Scorpion Mercur sporeste abilitatile comunicative, facilitand discutiile cu fratii si vecinii. Ideile tale gasesc acum rezonanta.

Sagetator Concentrat pe aspectele financiare, Mercur te ajuta sa gestionezi resursele cu intelepciune. Discutiile financiare sunt productive.

Capricorn Mercur in propria ta zodie amplifica claritatea mentala si abilitatile de comunicare. Este momentul sa-ti exprimi ideile si planurile.

Varsator Analizeaza cu atentie prioritatile personale. Comunicarea cu tine insuti si autocunoasterea sunt favorizate in aceasta perioada.

Pesti Mercur aduce o perspectiva clara asupra relatiilor sociale. Colaborezi eficient in grupuri si iti extinzi reteaua sociala.