TOP: Cele mai invidioase zodii

Astrele au o influenta majora asupra personalitatii, comportamentelor si trasaturilor de caracter ale nativilor. Iata care sunt cele mai invidioase semne zodiacale:

Berbecul vrea superioritate
Nevoia nativilor Berbec de a avea intotdeuna mai mult decat ceilalti, fara niciun termen de comparatie, le da ambitie si un aer permanent de superioritate. Desi sunt foarte invidiosi, Berbecii nu vor afisa niciodata acest lucru, transformandu-se in adevarati mielusei pentru a-si pastra imaginea nepatata. Vor arde, insa, mocnit pe dinauntru de ciuda.

Taurul nu suporta sa fie eclipsat
Chiar daca nu este, de obicei, invidios, nativul Taur va simti intotdeuna nevoia sa straluceasca. Se incrunta, se inroseste la fata si scoate fum pe nari ori de cate ori cineva ii fura momentul de glorie, eclipsandu-l. Atata timp cat este cu un pas inaintea tuturor, este fericit.

Gemenii, parsivii zodiacului
Nativii Gemeni isi cunosc foarte bine interesele si stiu sa obtina ce vor, fiind maestri in arta convingerii. Pot deveni foarte repede invidiosi pe cei cu o situatie mai buna. Pot fi foarte parsivi si nu au nicio problema cu a trece peste altii in drumul lor spre succes.

Balanta tace si face
Chiar si atunci cand nu mai poate de ciuda, Balanta va afisa o imagine calma si linistita. Se poarta frumos cu cei din jur, atata timp cat stie ca ea o duce cel mai bine. Invidia ei este usor de starnit, fiind gata sa se tavaleasca pe jos in plansete daca cineva o face sa se simta inferioara.

Scorpionul, cel mai invidios semn
Scorpionii sunt, de departe, cele mai invidioase semne din tot zodiacul. Constiinta lor paleste in momentul in care cineva primeste mai mult decat ei, fiind capabili de orice pentru a-si face „dreptate”. Petrec mult timp in preajma persoanelor care sunt gata sa le satisfaca mofturile si ii dau la o parte rapid pe cei mai puternici decat ei, care sa le fure coroana invizibila.