Zodiile cu intentii ascunse. E bine sa te feresti de ele, pentru ca au doua fete!

Anumite zodii sunt perverse din firei si trebuiesc evitate. Ele spun una dar fac alta. Te poti astepta oricand sa te tradeze si sa incerce sa te pacaleasca. Astrele ne dezvăluie care sunt cele mai false zodii și în care nu poți avea încredere niciodată pentru că se schimbă după cum bate vântul. Acum zâmbesc, iar în secunda următoare își schimbă total starea de spirit și atitudinea față de tine.

FECIOARĂ:

Chiar daca par cele mai dulci si minunte zodii, la prima vedere, sufletul lor este foarte nabadaios. Fecioarele trec imediat de la o stare la alta si se transforma intr-o secunda.

Poate că și-au format o părere despre tine, dar dacă faci ceva care să-l deranjeze pe acest nativ, își va schimba părerea imediat despre tine. Bineînțeles că nu îți va spune nimic și va ține totul pentru el.

SCORPION:

Nativii nascuti sub zodia scorpion au schimbari radicale de comportament.  Dacă are nevoie de afecțiune te va păstra în viața lui, dar după ce se plictisește nu va face nimic pentru a repara lucrurile, ci va pleca pur și simplu.

Acești nativi se folosesc de toate atuurile lor pentru a obține ce-și doresc. Sunt persoane carismatice și au un șarm aparte. Sunt răzbunători și dacă le-ai greșit nu vor uita niciodată. Când se răzbună ar fi mai bine să te ferești pentru că răzbunarea va fi crâncenă.

GEMENI:

Se știe că nativii din această zodie au dublă personalitate și își schimbă dispoziția în funcție de evenimentele din viața lor. Chiar dacă acum sunt fericiți și râdeți împreună, în secunda următoare pot să se schimbe la 160 de grade și să devină cea mai groaznică persoană.

Deși au o capacitate mare de a se adapta în orice situație, nu vor să se abțină atunci când îi calci pe nervi. Nu este bine să te pui cu ei atunci când sunt nervoși pentru că o vei scoate la capăt, ba chiar situația se va înrăutății.

RAC:

Racul o să-ți câștige încrederea imediat pentru că este o persoană foarte sinceră și deschisă. Prima dată îți va arăta latura pozitivă a personalității sale și va spune că te înțelege perfect. Sunt prieteni adevărați când găsesc o persoană cu care să fie compatibili 100%.

Însă, atunci când nu empatizează cu cineva și cu simte nici un fel de atracție din nici un punct de vedere, te vor săpa pe la spate și te vor bârfi cu prima ocazie. Pentru că sunt persoane directe, îți vor spune drept în fața ce au de spus și ce simt.

Deși au un comportament demn de urmat când vor, racii tind să-și schimbe imediat starea de spirit și uneori au un comportament psihotic. Trebuie să ai un caracter tare pentru a avea de a face cu acest semn zodiacal.