Zodiile cu intentii ascunse. E bine sa te feresti de ele, pentru ca au doua fete

Anumite zodii sunt perverse din fire si trebuiesc evitate. Ele spun una dar fac alta. Te poti astepta oricand sa te tradeze si sa incerce sa te pacaleasca. Astrele ne dezvaluie care sunt cele mai false zodii si in care nu poti avea incredere niciodata pentru ca se schimba dupa cum bate vantul. Acum zambesc, iar in secunda urmatoare isi schimba total starea de spirit si atitudinea fata de tine.

Fecioara Chiar daca par cele mai dulci si minunte zodii, la prima vedere, sufletul lor este foarte nabadaios. Fecioarele trec imediat de la o stare la alta si se transforma intr-o secunda.

Poate ca si-au format o parere despre tine, dar daca faci ceva care sa-l deranjeze pe acest nativ, isi va schimba parerea imediat despre tine. Bineinteles ca nu iti va spune nimic si va tine totul pentru el.

Scorpion Nativii nascuti sub zodia scorpion au schimbari radicale de comportament.  Daca are nevoie de afectiune te va pastra in viata lui, dar dupa ce se plictiseste nu va face nimic pentru a repara lucrurile, ci va pleca pur si simplu.

Acesti nativi se folosesc de toate atuurile lor pentru a obtine ce-si doresc. Sunt persoane carismatice si au un sarm aparte. Sunt razbunatori si daca le-ai gresit nu vor uita niciodata. Cand se razbuna ar fi mai bine sa te feresti pentru ca razbunarea va fi crancena.

Gemeni Se stie ca nativii din aceasta zodie au dubla personalitate si isi schimba dispozitia in functie de evenimentele din viata lor. Chiar daca acum sunt fericiti si radeti impreuna, in secunda urmatoare pot sa se schimbe la 160 de grade si sa devina cea mai groaznica persoana.

Desi au o capacitate mare de a se adapta in orice situatie, nu vor sa se abtina atunci cand ii calci pe nervi. Nu este bine sa te pui cu ei atunci cand sunt nervosi pentru ca o vei scoate la capat, ba chiar situatia se va inrautatii.

Rac Racul o sa-ti castige increderea imediat pentru ca este o persoana foarte sincera si deschisa. Prima data iti va arata latura pozitiva a personalitatii sale si va spune ca te intelege perfect. Sunt prieteni adevarati cand gasesc o persoana cu care sa fie compatibili 100%. Insa, atunci cand nu empatizeaza cu cineva si cu simte nici un fel de atractie din nici un punct de vedere, te vor sapa pe la spate si te vor barfi cu prima ocazie. Pentru ca sunt persoane directe, iti vor spune drept in fata ce au de spus si ce simt.

Desi au un comportament demn de urmat cand vor, racii tind sa-si schimbe imediat starea de spirit si uneori au un comportament psihotic. Trebuie sa ai un caracter tare pentru a avea de a face cu acest semn zodiacal.