Horoscopul Octombrie 2018. Află dacă te afli printre norocoșii sau ghinioniștii zodiacului

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc!

Citește horoscopul lunii octombrie 2018 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Zodiile norocoase în dragoste

Taur

Saturn te sfătuieşte să faci câteva schimbări în viaţa personală, să îi oferi ceva nou partenerului tău de viaţă. La sfârşit de octombrie ar fi binevenite câteva zile petrecute numai în doi.

Iar până atunci încearcă să îl ajuți cu proiectele lui personale, pentru că va avea nevoie de tine și propunerile lui sunt benefice pentru amândoi.

Vărsător

Astrele te răsfaţă cu o perioadă calmă şi liniştită, plină de bucurii în familie. Jupiter influenţează din plin sectorul familiei şi al locuinţei, ceea ce te poate ajuta să înnoieşti o parte din mobilă sau să cumperi obiecte mai scumpe, pe care nu ţi le permiteai.

Atmosfera frumoasă de acasă nu poate avea decât efecte benefice şi asupra relaţiei intime.

Scorpion

Vei avea ocazia să petreci câteva momente deosebite cu persoana iubită, ba chiar să plecaţi într-o călătorie scurtă numai voi doi, lăsând în urmă obligaţiile de acasă şi de la serviciu.

Nu este exclus să primiţi o invitaţie de la prieteni aflaţi în străinătate pentru a le face o vizită. Dragostea este generoasă în octombrie cu Scorpionii!

Zodiile norocoase în carieră

Berbec

La începutul lunii te aşteaptă şedinţe, întâlniri sau veşti importante de la persoanele pentru care munceşti.

Până pe 24 octombrie, vei lucra intens la proiecte noi, vei primi responsabilităţi mai grele, dar vor fi pe placul tău, pentru că vei avea numai de câştigat mai târziu. Luna nouă din 8 octombrie dă startul unei perioade efervescente profesional.

Balanță

Începe o perioadă cu multe noutăți, în care vei avea multe de învăţat şi îţi vei folosi experienţa pentru a obţine avantaje mai mari pe viitor.

Oportunităţi surprinzătoare pot apărea de unde te aştepţi mai puţin, din partea unor persoane cu care ai avut o relaţie sporadică sau cu care te-ai întâlnit întâmplător datorită meseriei. Spre sfârșitul lunii, ofertele de lucru sunt mult mai bune, arată horoscopul lunii octombrie.

Pești

Venus te poate ajuta să pui în ordine multe probleme delicate la serviciu. dacă eşti în căutarea unui alt loc de muncă, pot apărea câteva oferte serioase, la care merită să te gândeşti.

Octombrie poate fi luna în care poți învăța lucruri noi și te poți recalifica pentru o meserie care are legătură cu ceea ce faci acum, dar care are mai multe perspective pe viitor.

Zodiile norocoase la bani

Gemeni

Mai ai câteva probleme financiare de rezolvat la începutul lunii octombrie și, poate, câteva datorii mai mici. Dar acestea se vor rezolva în prima decadă a lunii.

Mercur este generos cu tine şi îţi aduce o sumă frumoasă de bani, în preajma zilei de 16 octombrie. Nu te aştepți să primești ceva, de aceea sursa banilor te va surprinde. Ai grijă de ceea ce aduni, luna aceasta, să nu risipești fără rost!

Săgetător

Din punct de vedere financiar, dacă ai reuşit să recuperezi împrumuturile pe care le-ai dat prietenilor, vei avea un buget mai bun decât în septembrie.

Dar trebuie să ţii în frâu cheltuielile inutile. Cu toate acestea, ai nevoie și de mici distracții, dar poți găsi oricând activități plăcute, care să nu necesite cheltuieli mari.

Spre sfârșit de lună, vei primi o sumă de bani mai consistentă.

Fecioară

Ai toate şansele să câştigi mai bine, la mijlocul lunii octombrie, şi să recuperezi o bună parte din banii pe care ţi-i datorează șefii care nu te-au plătit la timp.

Pe de altă parte, se adună câteva taxe şi impozite de plătit, dar bugetul tău nu va avea de suferit, dacă reușești să le plătești în rate. Situaţia ta financiară pare să fie mai stabilă decât în lunile de vară!

Zodiile mai puțin norocoase

Rac

Cele mai importante proiecte ale familiei tale se vor amâna câteva săptămâni, din cauza lui Marte. Dar te poţi baza pe ajutorul astrelor să le faci celor dragi mici surprize plăcute.

Cu toate acestea, vei fi nevoită să faci un sacrificiu financiar, deoarece nu este o perioadă prea bună pentru câștiguri. Luna aceasta nu vei reuși să aduni bani așa cum ți-ai fi dorit!

Leu

Lucrurile nu vor evolua așa cum dorești tu la serviciu. Este timpul să discuţi mai serios cu şefii sau cu partenerii tăi de lucru.

Poţi cere o mărire de salariu sau un anumit beneficiu, dar trebuie să fii diplomată şi să îţi pledezi cauza cu argumente solide. Octombrie nu este tocmai luna cea mai bună pentru zodia ta și este posibil să înregistrezi niște pierderi greu de recuperat.

Capricorn

Astrele anunţă cheltuieli mari şi este posibil să închei luna octombrrie cu un buget foarte mic sau chiar cu datorii.

Ai grijă, totuşi, să nu te împrumuţi cu sume mari de bani mai ales de pe la bănci. Cu cât ești mai calcultată, cu atât vei ieși mai ușor din această perioadă critică din punct de vedere financiar.

Vestea bună este că vei rezolva unele probleme urgente și fără să dai bani!