Horoscop Special Mariana Cojocaru: Saptamana 1 – 7 octombrie 2018 aduce rasturnari de situatie, dezamagiri si noi inceputuri

Horoscop Special Mariana Cojocaru

Saptamana 1 – 7 octombrie 2018 aduce rasturnari de situatie, dezamagiri si noi inceputuri.

Berbec-

Luna octombrie are din start, din pornire un aspect de zile mari pe zodii de aer: trigon format de Luna Albă în Gemeni cu Soarele din Balanţă în rezonanţă cu Mercur şi Lilith conjunctă cu Marte în Vărsător.

Această trigonocraţie ne face liberi în gândire, cutezători, temerari şi, mai presus de toate, independenţi. Nu veţi fi legaţi unii de alţii Berbecilor, ci veţi căuta noi metode să mutaţi munţii din loc.

Taur-

Va trebui să fiţi mai realişti decât sunteţi voi de obicei şi să realizaţi ce influenţă au acum planetele asupra voastră.

De trigonul pe semne de aer am spus la zodia precedentă ce influenţe are. Un alt aspect care vă vizează , dar vizează şi Scorpionii, Leii şi Vărsătorii este dat de cuadratura lui Venus(Micul Noroc) din Scorpion cu Axa de Destin.

Nu fiţi dependenţi afectiv de familie şi croiţi-vă drum.

Gemeni-

Şi voi trebuie să vă croiţi un drum nou financiar, pe cont propriu. Rupeţi cordonul ombilical de părinţi, rude, soţi, copii, stat. Mercur în rezonanţă cu Soarele progresat şi Luna din zodia voastră la startul lunii octombrie, mă îndreptăţeşte să susţin acest lucru.

Câştigaţi-vă banii pe cont propriu! Soarele cu Mercur în sectorul astro-sentimental e de bun augur pentru comunicarea în dragoste.Trădări la pat!

Rac-

Luna Albă este în Gemeni, deci vă recomand să fiţi cu ochii în patru la duşmanii văzuţi şi nevăzuţi.

Unii sunt inamici în dragoste, de aceea spun de trădările în amor, alţii ţin de viciile voastre care vă pot afecta sănătatea(tulburelul-alcoolism, prea-curvia – Lilith vă îndeamnă să plătiţi pentru plăceri carnale şi predispun la probleme ale aparatului genital şi boli cu transmitere sexuală). Ferea!

Leu-

Dharma sau Karma pozitivă este în cuadratură cu Venus, aspect care nu susţine guy(ii), lesbienele, ci relaţiile normale, fireşti dintre doi oameni.

Este creştineşte să gândim şi să acţionăm aşa(Karma Ţării în Vărsător- acum Axa de Destin va fi în Vărsător şi Leu). Leii zodiacali gândesc la noi posibilităţi şi oportunităţi în luna octombrie. Posibilităţi de afirmare sunt nemunărate, nu ezitaţi!

Fecioara-

Posibile câştiguri financiare, dar atenţie la raporturile de muncă şi sănătate. E risc de accidente de muncă sau de altă natură(Luna Neagră conjunctă cu Marte în Vărsător).

Trigonul pe zodii de aer explicat ca semnificatie la Berbec(început) nu vrea să vă riscaţi viaţa, ci să acţionaţi cu cap. Cuadratura lui Venus cu Axa Timpului vă face mai critici decât de obicei. Fiţi auto-critici, e clar?!

Balanţa-

Trigonocraţia Soarelui cu Luna Albă şi Luna Neagră e cu dus-întors. Pentru unii iubirea înseamnă ceva sfânt, ce ţine de nemurire, pentru alţii înseamnă slăbiciune şi pot aduna păcate…nenumărate.

Scriam de prea-curvie şi de slăbiciunile pe care le putem întâlni destul de des şi la curtezanele şi curtezanii zodiei. Bigamia este unul din păcatele de care trebuie să vă feriţi şi să ne ferim.

Scorpion-

Unii nativi ai zodiei sunt răi de muscă, aşa cum sunt şi cei din Săgetător, Capricorn şi Peşti. Ceilalţi reprezentanţi cuminţi ai zodiilor menţionate, la care adaug şi Vărsătorii(evident, nu toţi) sunt spirite superioare şi nu se dedau la plăceri uşoare, carnale.

Cuadratura lui Venus(planeta iubirilor adevărate, dar şi a plăcerilor de scurtă durată) cu Axa Timpului atenţionează asupra stăpănirii pornirilor sexuale.

Săgetător-

Continuarea de la Scorpion este la voi, pentru că sunteţi aventurierii zodiacului. Combinaţi-vă doar cu cei asemeni voua. Cum a făcut Sinead O*Connor- Săgetător- s-a ras în cap şi s-a călugărit. Ştiţi povestea.

Capricorn-

Vă recomand să citiţi tot ce am scris, căci printre voi sunt cei şi cele mai rele ne-fecioare din zodiac(Sexi Brăileanca, Simona Senzual, Elena Udrea, Elena Ceauşescu, Marcel Toader, etc.).

Cuadratura lui Venus cu Lilith necurata şi cvintilul cu Soarele natal nu anunţă evenimente fericite pe termen scurt, mediu şi lung pentru voi. O perioadă nefastă pentru sarcini şi naşteri- urmaşi cu probleme.

Vărsător-

Parteneriatele care se prefigurează acum pot dura 9-10 ani. Mă refer la parteneriatele sociale, de muncă; la asocieri, la colaborări.

Evident, nu mă refer la cele afective, care pot fi de durată, chiar pe viaţă! Pentru unii e o perioadă de separare/divorţ, pentru alţii de găsire a sufletului pereche(trigon pe zodii de aer: Vărsătorul cu Marte şi Lilith, Soarele din Balanţă şi Luna din Gemeni). Succes!

Peşti-

Unii cu ochii la plăcinte, alţii cu ochii la slănină! De ce? La plăcinte înainte, la război înapoi… Aşa îşi construiesc şi îşi guvernează viaţa.

Aşa îşi aleg şi partenerii de viaţă, să le gătească de toate. Cei care sunt cu ochii la slănină, la mici şi la cârnaţi, nu ratează vinul nou şi berea şi plăcerile sexuale ocazionale. Văd tulbure şi când aleg şi duc acasă pe cineva. Trădarea la ei este ceva normal, natural.