HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 11 DECEMBRIE 2018. CHIRON REVINE ÎN MERS DIRECT PRIN PEȘTI

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 11 decembrie 2018
Chiron în tranzit prin Pești le cere celor născuți în zodia Berbec să-și vindece suferințele la nivel sufletesc, să învețe lecțiile pe care le-au trăit în plan sentimental în ultimele luni și să-și dizolve amintirile dureroase. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia să depășească niște momente neplăcute care, pe de o parte, le-au pus în dificultate exercitarea profesiei.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 11 decembrie 2018
Chiron în tranzit prin Pești le cere celor născuți în zodia Taur să-și îndrepte atenția către grupul de prieteni și să ierte acele persoane care, sub o formă sau alta, i-au dezamăgit și i-au făcut să sufere. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie atenți la cei din jur care pot încerca să le intre pe sub piele și pot avea interese ascunse față de nativi.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 11 decembrie 2018
Chiron în tranzit prin Pești le cere celor născuți în zodia Gemeni să dea dovadă de mai multă înțelepciune la locul de muncă. Nativii ar trebui să fie mai înțelegători cu colegii, iar cei care dețin funcții să fie mai puțin autoritari cu subalternii. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia să tragă niște concluzii, să învețe niște lecții legate de sectorul profesional.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 11 decembrie 2018
Chiron în tranzit prin Pești le cere celor născuți în zodia Rac să se concentreze mai mult pe studiu, pe evoluția personală și profesională. Nativii ar trebui să dea dovadă de mai multă înțelepciune la acest capitol și cei care-și doresc ascensiune, sunt sfătuiți să urmeze cursuri de perfecționare profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce realizări acelor Raci care desfășoară activități artistice și de creație.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 11 decembrie 2018
Chiron în tranzit prin Pești le cere celor născuți în zodia Leu să dea dovadă de mai multă înțelepciune cu privire la sectorul financiar. Nativii sunt sfătuiți să nu cheltuie peste măsură, să nu facă investiții majore și să-și calculeze foarte bine bugetul. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia de a primi sprijin financiar din partea unei persoane, aspect care poate însemna o susținere materială într-un proiect, obținerea unui credit sau chiar a unei moșteniri.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 11 decembrie 2018
Chiron în tranzit prin Pești le cere celor născuți în zodia Fecioară să fie mai înțelegători cu persoana iubită, să fie mai toleranți și mai puțini critici. Nativii vor avea ocazia să ierte acum o greșeală, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă ocazia să-și consolideze puternic relația de cuplu, dar și relațiile parteneriale, de afaceri.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 11 decembrie 2018
Chiron în tranzit prin Pești le cere celor născuți în zodia Balanță să fie mai responsabili la locul de muncă, însă în planul sănătății le aduce ocazia de a se vindeca la propriu, de a-și ameliora simptome ale afecțiunilor mai vechi, chiar cronice. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să fie deschiși către remediile care vin spre ei, chiar dacă fac parte din medicina homeopată, neconvențională, naturistă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 11 decembrie 2018
Chiron în tranzit prin Pești le cere celor născuți în zodia Scorpion să fie mai indulgenți cu partenerul de viață, să nu mai aibă atâtea așteptări, mai ales dacă ei nu sunt dispuși să ofere prea mult. De asemenea, nativilor li se cere îngăduință și înțelepciune în relația cu copiii, acolo unde este cazul. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia de a-și manifesta talentele și le poate aduce succes acelor nativi care desfășoară activități de creație.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 11 decembrie 2018
Chiron în tranzit prin Pești le cere celor născuți în zodia Săgetător să fie mai atenți la nevoile celor din jur, la necesitățile părinților și, în general, ale membrilor familiei. Este momentul să ierte, să înțeleagă și să-i accepte pe cei dragi așa cum sunt. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să analizeze cu atenție o ofertă ce are legăturră cu locuința.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 11 decembrie 2018
Chiron în tranzit prin Pești le cere celor născuți în zodia Capricorn să-și îndrepte mai mult atenția asupra părții spirituale a vieții, asupra credinței și chiar a religiei. Nativii sunt sfătuiți să caute răspunsuri și în zona aceasta, să studieze această latură. Pe de altă parte, este recomandat să înceapă cursuri de perfecționare profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să dea dovadă de mai multă îngăduință față de membrii familiei.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 11 decembrie 2018
Chiron în tranzit prin Pești le cere celor născuți în zodia Vărsător să învețe să-și administreze mai bine finanțele. Cu toate că nativii sunt înclinați către acțiuni umanitare, ar trebui să-și vadă înainte propriul interes și să fie mai puțin cheltuitori. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe aceștia să încerce să-și valorifice mai mult talentele native, să-și caute vocația și să o transforme într-o sursă de câștig suplimentar.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 11 decembrie 2018
Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Chiron întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii sunt sfătuiți să dea dovadă de mai multă înțelepciune în luarea deciziilor cu privire la propria persoană. Este un moment bun de remodelare interioară, de reconturare a valorilor și credințelor, a principiilor de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă ocazia să vindece niște traume sufletești, posibil chiar legate de partenerul de viață, actual sau trecut.