Horoscop Vineri, 14 decembrie 2018. Surprize în dragoste şi ocazii de a avansa în plan profesional

zodia ta

Horoscop 14 decembrie 2018 Berbec
Berbecii au parte de o zi liniştită, atât la serviciu, cât şi acasă. Aţi putea să începeţi să vă faceţi planuri pentru weekend, iar dacă v-aţi plictisit de monotonia actuală, încercaţi să găsiţi o modalitate de a ieşi din cotidian. Poate o mică excursie în afara oraşului ar fi potrivită, mai ales că astfel veţi avea ocazia să vă relaxaţi.

Horoscop 14 decembrie 2018 Taur
Taurii s-ar putea să aibă o zi solicitantă la serviciu. Există posibilitatea de a purta un conflict chiar cu superiorii voştri, din motive minore, pe care aceştia însă le vor analiza peste măsură. Încercaţi să fiţi calmi, să trataţi totul cu mult tact. Astfel, veţi reuşi să ajungeţi la un consens şi să găsiţi o soluţie potrivită pentru a nu transforma conflictul într-un adevărat război.

Horoscop 14 decembrie 2018 Gemeni
Gemenii sunt binedispuşi în această zi şi le vor crea şi celor din jur aceeaşi stare de bucurie. Ignoraţi frigul de afară şi găsiţi-vă o activitate plăcută, recreativă. Ar fi bine să nu staţi totuşi în casă, lenevind, ci indicat ar fi să ieşiţi cu cei dragi. Poate la un film, poate la o ciocolată caldă…

Horoscop 14 decembrie 2018 Rac
Racii vor fi puşi în faţa faptului împlinit în această zi. Un prieten, o persoană foarte apropiată vă va trăda într-un mod cu adevărat şocant şi nu veţi putea trece cu vederea acest aspect. Durerea din sufletul vostru s-ar putea să fie prea mare, iar greşeala de neconceput, încât veţi decide să nu ştergeţi cu buretele cele întâmplate şi să încheiaţi legătura cu această persoană.

Horoscop 14 decembrie 2018 Leu
Leii ar trebui să fie mai atenţi cu activităţile la care participă, pentru a nu risca să ajungă la epuizare. Dacă mergeţi la un eveniment în familie, cu multă mâncare şi băutură, fiţi conştienţi şi nu exageraţi. Evitaţi stările de greaţă, mahmureala, dacă vă veţi limita la cât mai puţină consumaţie, dar cât mai multă distracţie.

Horoscop 14 decembrie 2018 Fecioară
Fecioarele au senzaţia că toţi le sunt subalterni. Greşit. Renunţaţi la aroganţă astăzi (şi nu numai) şi oferiţi şansa şi altor colegi să se afirme şi să demonstreze că sunt capabili. Nu tânjiţi după laude, dacă voi nu aţi făcut nimic. Este momentul să vă deschideţi inima, să fiţi sinceri şi să adoptaţi o schimbare a comprotamentului vostru. S-ar putea să fiţi destul de recalcitranţi în această perioadă.

Horoscop 14 decembrie 2018 Balanţă
Balanţele ar trebui să îşi evalueze corect relaţia pe care o au cu prietenii lor de sex opus. S-ar putea să existe nişte sentimente la mijloc pe care momentan nu le observaţi, iar când veţi fi puşi în faţa faptului împlinit s-ar putea să nu ştiţi cum să reacţionaţi. Astrologii vă recomandă totuşi să oferiţi o şansă. Cine ştie, poate lucrurile vor merge într-o direcţie favorabilă.

Horoscop 14 decembrie 2018 Scorpion
Scorpionii pot fi impresionați de evenimentele din această zi. Există o mare probabilitate de victorii majore profesionale, încheierea unor contracte promițătoare în sfera de afaceri sau stabilirea unor relaţii importante cu anumite persoane. În dragoste, dacă veți acționa cu înțelepciune, aţi putea salva soarta relației. Amintiți-vă de fapte, dar nu vă grăbiți să trageţi o concluzie finală.

Horoscop 14 decembrie 2018 Săgetător
Săgetătorii astăzi s-ar putea să se răzgândească în privinţa unor planuri bine puse la punct. O treabă bruscă la serviciu vă va obliga să amânaţi activitatea programată mai târziu, pentru a sta peste program. Din fericire, acasă veţi găsi împreună cu cei dragi o modalitate de a vă umple timpul rămas, pentru a nu regreta neplăcuta situaţie.

Horoscop 14 decembrie 2018 Capricorn
Capricornii trebuie să fie atenţi în anumite situaţii, mai ales la serviciu. Programul strict sau proiectele care nu necesită anulare s-ar putea să vă suprasolicite, motiv pentru care asiguraţi-vă că oferiţi pauze din când în când pentru relaxare. Beţi un ceai, o ciocolată caldă şi odihniţi-vă. Doar aşa vă veţi recăpăta energia şi veţi continua să daţi randament.

Horoscop 14 decembrie 2018 Vărsător
Vărsătorii au parte de o zi liniştită. Conflictele vor fi inexistente, atât la serviciu, cât şi acasă. Dacă aveţi ocazia şi timpul necesar, ieşiţi în oraş. Plimbaţi-vă şi acordaţi-vă şansa de a cunoaşte persoane noi. Aveţi posibilitatea de a începe o nouă poveste de dragoste, fără să fi plănuit ceva înainte.

Horoscop 14 decembrie 2018 Pești
În această zi, Peştii îşi vor face planuri legate de redecorarea şi reamenajarea căminului lor. Prrobabil nu aţi mai avut această ocazie de foarte multă vreme şi aveţi numeroase obiecte pe care vreţi să le repoziţionaţi sau din contră, de care să vă descotorosiţi pentru a avea mai mult spaţiu. Este o zi perfectă pentru asemenea activităţi. Dacă nu puteţi lucra singuri, chemaţi o rudă sau un prieten în ajutor.