Horoscop saptamana 17-23 decembrie 2018. Mari schimbari pentru 5 zodii. Esti printre ele ?

ZODIATA

Horoscop săptămânal 17-23 decembrie 2018 Berbec
Luna Plină de sâmbătă are loc în casa familiei, fundația universului tău interior, din horoscopul tău general, semn că situația de acasă sau felul în care se derulează lucrurile între tine și părinți ar putea atinge un apogeu zilele acestea. Schimbă-ți atitudinea, dacă nu vreu să pierzi.

Bani și carieră

Luna Plină de sâmbătă interconectează casa familiei cu cea a carierei, semn că săptămâna aceasta ți-ar putea fi dificil să te împarți cu succes între casă și serviciu. Unele chestiuni de familie sau gospodărești ți-ar putea distrage atenția de la muncă, fapt care nu întârzie să fie taxat, cu un avertisment sau chiar o sancțiune, de către șefi.

Familie și cuplu

Luna Plină de sâmbătă se formează, așa cum spuneam, în casa familiei din horoscopul tău general, semn că atmosfera de acasă poate ajunge la punctul culminant săptămâna aceasta. Răsturnări de situație inedite.

Horoscop săptămânal 17-23 decembrie 2018 Taur
Sănătate

Luna Plină de sâmbătă se suprapune tocmai peste axa cunoașterii din horoscopul tău general, indiciu cum c-ai putea afla multe lucruri noi despre tine săptămâna aceasta. Pe lângă obișnuitele momente care s-ar cere acordate meditației și introspecției, feedback-ul celor care te cunosc cu adevărat și la care ții mult ți-ar putea fi de folos în a înțelege cum poți să-ți atingi potențialul.

Bani și carieră

Întrucât axa pe care o stimulează Luna Plină de sâmbătă mai simbolizează și comunicarea, studiile și deplasările, pe distanțe mai lungi sau mai scurte, astrele ți-ar putea pregăti săptămâna aceasta ședințe peste ședințe, întâlniri de afaceri mai numeroase decât de obicei tentantă. Organizează-ți agenda!

Familie și cuplu

Axa peste care “cade” Luna Plină de sâmbătă mai face referire și la rudele tale apropiate, respectiv ale celui drag, fapt care denotă că acestea ar putea juca un rol-cheie în viețile voastre, cel puțin săptămâna aceasta. S-ar putea ca influența cea mai mare s-o aibă frații/surorile/verii/verișoarele tale.

Horoscop săptămânal 17-23 decembrie 2018 Gemeni
Sănătate

Luna Plină de sâmbătă se suprapune peste axa posesivității din horoscopul tău general, semn că săptămâna aceasta ar putea ieși la iveală, într-un fel sau altul, faptul că ți-ai format unele atașamente toxice care te țin în loc și nu-ți permit să te îndrepți în direcția adevăratului tău potențial. Gândește-te cum anume te-ai putea rupe de ele, oricât de dureroasă ar fi desprinderea.

Bani și carieră

Axa pe care “cade” Luna Plină de sâmbătă mai simbolizează și posesiunile, indiciu cum că săptămâna aceasta dai și primești bani și/sau bunuri într-o mai mare măsură decât de obicei. Se întrevăd oportunități suplimentare de valorifiare a economiilor.

Familie și cuplu

Duminica te-ar putea prinde într-o dispoziție comunicativă și deschisă, numai bună să te-ntâlnești cu cei dragi la o cafea, să primești ori să faci vizite vecinilor sau rudelor apropiate. N-ar fi rău să-i cauți pe aceia care-ți sunt dragi, dar cu care n-ai menținut un contact stabil din varii motive. Preconizează că un telefon sau un e-mail v-ar putea face ziua mai bună, atât ție, cât și celor la care ții.

Horoscop săptămânal 17-23 decembrie 2018 Rac
Sănătate

Luna Plină de sâmbătă se manifestă plenar tocmai în zodia nașterii tale, iar cum este un semn de Apă, se așteaptă să resimți cel mai puternic bagajul de energii covârșitor cu care vine la pachet acest eveniment astral. Dacă te încearcă stări de spirit contradictorii, ai grijă

Bani și carieră

Chiar dacă Luna Plină se face simțită în casa personalității tale, nu-nseamnă că efectele ei nu se percep și de cealaltă parte a axei și anume în casa asociaților, clienților și colaboratorilor. Interacțiunile cu ei/le de săptămâna aceasta ar putea fi ceva mai solicitante, dar șarmul și carisma pe care ți le potențează această lunație te pot ajuta să ieși basma curată din orice încurcătură.

Familie și cuplu

Nu-i de mirare dacă efectele acestui eveniment astral se vor face simțite și-n plan sentimental de vreme ce Luna Plină de sâmbătă stimulează și casa partenerului de viață. Atmosfera din acest sector de viață poate fi contrastantă săptămâna aceasta, momentele în care cel drag se simte mai atras de tine ca oricând alternând cu cele în care-i vine greu să aprecieze diferențele dintre voi.

Horoscop săptămânal 17-23 decembrie 2018 Leu
Sănătate

Luna Plină de sâmbătă se manifestă plenar tocmai în casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt care denotă că te-ai putea confrunta săptămâna aceasta cu stări de hipersensibilitate care nu-ți sunt caracteristice și care-ți pot afecta serios echilibrul interior. Gândește-te că nu-i nimic în neregulă cu tine, ci doar așa înțelege organismul tău să răspundă energiilor acestei lunații.

Bani și carieră

Întrucât Luna Plină de sâmbătă își face simțită cu preponderență influența în casa competiției neloiale din horoscopul tău general, este de așteptat ca în spatele unor zâmbete aparent binevoitoare ale unor colegi de muncă să se ascundă intenții mai puțin bune în ceea ce te privește.

Familie și cuplu

Luna Plină de sâmbătă din casa trecutului indică faptul că ar putea reapărea în peisaj un fost partener de viață sau o persoană pentru care nutrești încă sentimente destul de adânci. Dacă lucrurile s-au terminat între voi în coadă de pește, gândește-te dacă mai merită o a doua șansă sau pune capăt lucrurilor așa cum se cuvine. Depinde de tine dacă reînchegi legăturile sau nu!

Horoscop săptămânal 17-23 decembrie 2018 Fecioară
Sănătate

Duminică ai putea nutri o nevoie de atenție pe care nu pari dispus/ă să ți-o asumi în totalitate, fapt din care ar putea rezulta frustrări și nemulțumiri în raport cu cei din preajma ta. Motivul pentru care simți ceea ce simți și gândește-te dacă nu cumva ți-ai putea satisface tu însuți/ăți această doleanță. Ești capabil/ă de mai multe lucruri decât poți crede!

Bani și carieră

Luna Plină de sâmbătă te-ar putea determina să-ți mobilizezi resursele, financiare și materiale, în direcția proiectelor de grup și a planurilor de viitor, motiv pentru care s-ar putea să nu-ți mai permiți răsfățurile de altădată. Caută să le împarți echitabil între preocupările de timp liber și obiectivele tale pe termen lung. Altfel, riști să trăiești ziua de mâine irosind-o pe cea de azi.

Familie și cuplu

Luna Plină de sâmbătă îți animă considerabil viața socială, fapt care denotă că ieșirile cu prietenii te-ar putea atrage mai mult decât clipele petrecute alături de persoana iubită. Dacă nu-ți dorești ca partenerul să-ți reproșeze că nu petreci suficient timp cu el, încearcă să nu te dedici exclusiv anturajului. Este în avantajul tău să găsești o metodă prin care să împarți atât capra, cât și varza.

Horoscop săptămânal 17-23 decembrie 2018 Balanță
Sănătate

Luna Plină de sâmbătă se suprapune peste axa cunoașterii din horoscopul tău general, prilej numai bun să te ocupi de dezvoltarea personală săptămâna aceasta. Înscrie-te la un curs sau atelier de acest gen întrucât îți va face negreșit mult bine să afli lucruri noi despre tine și să întâlnești oameni de la care chiar ai ceva de învățat. Concentrează-te pe atingerea potențialului tău.

Bani și carieră

Dat fiind că axa pe care o stimulează Luna Plină de sâmbătă mai face referire și la comunicare, studii și deplăsări, pe distanțe mai scurte sau mai lungi, este de așteptat fie să-ți petreci sărbătorile de iarnă peste hotare, fie în cazul în care muncești zilele acestea, să te surprindă o delegație în străinătate.

Familie și cuplu

Luna Plină de sâmbătă te-ar putea aduce mai aproape de rudele partenerului ori de cei dragi ai tăi stabiliți în altă țară, dar care au ales să-și sărbătorească Crăciunului aproape de tine. Fie că se-ntorc ei în locurile natale sau îi vizitezi tu dincolo de granițe, cert este că te așteaptă momente unice.

Horoscop săptămânal 17-23 decembrie 2018 Scorpion
Sănătate

Luna Plină de sâmbătă se manifestă plenar în casa intimității din horoscopul tău general, semn că obstacolele care stau în calea evoluției tale personale ar putea ține de propria ta sexualitate ori de (in)disponibilitatea ta de a te deschide cu totul în raport cu persoana iubită, dar și cei dragi ai tăi. Ai curajul de a fi vulnerabil în fața acelora pe care-i iubești. Vor aprecia eforturile pe care le faci.

Bani și carieră

Întrucât axa peste care se suprapune Luna Plină de sâmbătă mai face referire și la finanțe, este de așteptat ca intrările și ieșirile de lichidități din conturile tale să se înmulțească vizibil săptămâna aceasta. Spre nenorocul tău, cheltuielile ar putea depăși considerabil câștigurile.

Familie și cuplu

Viața ta intimă ar putea avea de suferit ori de câștigat de pe urma influenței Lunii Pline de sâmbătă, dar efectul pe care-l va avea această lunație pe plan sentimental depinde întru-totul de felul în care-i gestionezi tu energiile. Focusează-te pe cultivarea legăturii afective dintre tine și partener și fă-i cunoscute doleanțele tale în dormitor. Astfel reușiți să vă reconectați pe aceeași frecvență.

Horoscop săptămânal 17-23 decembrie 2018 Săgetător
Sănătate

Luna Plină de sâmbătă se formează tocmai în casa sănătății din horoscopul tău general, semn că ți-ar putea da târcoale săptămâna aceasta durerile de stomac sau fluctuațiile destul de mari ale stării tale fizice. Cel mai probabil se datorează stresului și presiunii de la locul de muncă, indiciu cum că trebuie să-nveți să manageriezi acești factori. Altfel, riscă să te afecteze în mod cronic.

Bani și carieră

Întrucât casa în care se manifestă plenar Luna Plină de sâmbătă mai simbolizează și munca, aceia/lea dintre voi care lucrează cu ocazia sărbătorilor de iarnă ar putea avea parte de o săptămână solicitantă la locul de muncă. Important este să nu se consume prea mult emoțional dacă lucrurile nu se derulează conform planului.

Familie și cuplu

Duminica pare să-i fie rezervată partenerului sau cel puțin astrele-ți recomandă să petreci timp de calitate alături de cel drag la finele săptămânii. Dacă l-ai neglijat dintr-un motiv sau altul în ultima vreme, răsfață-l acum cu atenție și chiar mici cadouri sau surprize cum ar fi o cină romantică în doi. Cu siguranță se va bucura de inițiativa ta și va întoarce gestul la momentul oportun.

Horoscop săptămânal 17-23 decembrie 2018 Capricorn
Sănătate

Chiar dacă Luna Plină de sâmbătă se manifestă plenar în casa parteneriatelor de viață și afaceri, nu-nseamnă că efectele sale nu se simt și la polul opus al axei și anume în zodia nașterii tale. Această lunație fie te energizează, fie-ți stoarce și ultimul strop de vlagă, dar ține cont de faptul că influența sa depinde de felul în care răspunzi tu energiilor cu care vine la pachet evenimentul astral.

Bani și carieră

Așa cum spuneam, Luna Plină de sâmbătă își exercită influența cu precădere-n casa asociaților, clienților și colaboratorilor, indiciu cum că interacțiunile cu oamenii prin prisma serviciului s-ar putea înmulți simțitor săptămâna aceasta. Vine așadar momentul să-ți faci bilanțul și să te lămurești dacă merită sau nu să mai investești în actualele parteneriate de afaceri.

Familie și cuplu

Energiile Lunii Pline de sâmbătă se simt și-n plan amoros unde partenerul fie te recucerește, fie-ți pune răbdarea la încercare cu acele aspecte ale personalității sale pe care tu le consideri defecte sau neajunsuri. Ceea ce încearcă această lunație să vă transmită este faptul că aveți multe de câștigat dacă încercați să formați o echipă, completându-vă reciproc. E-n puterea voastră s-o faceți!

Horoscop săptămânal 17-23 decembrie 2018 Vărsător
Sănătate

Luna Plină de sâmbătă se formează tocmai în casa sănătății din horoscopul tău general, semn că ți-ar putea da târcoale săptămâna aceasta durerile de stomac sau fluctuațiile destul de mari ale stării tale fizice. Cel mai probabil se datorează stresului și presiunii de la locul de muncă, indiciu cum că trebuie să-nveți să manageriezi acești factori. Altfel, riscă să te afecteze în mod cronic.

Bani și carieră

Întrucât casa în care se manifestă plenar Luna Plină de sâmbătă mai simbolizează și munca, aceia/lea dintre voi care lucrează cu ocazia sărbătorilor de iarnă ar putea avea parte de o săptămână solicitantă la locul de muncă. Important este să nu se consume prea mult emoțional dacă lucrurile nu se derulează conform planului.

Familie și cuplu

Duminica pare să-i fie rezervată partenerului sau cel puțin astrele-ți recomandă să petreci timp de calitate alături de cel drag la finele săptămânii. Dacă l-ai neglijat dintr-un motiv sau altul în ultima vreme, răsfață-l acum cu atenție și chiar mici cadouri sau surprize cum ar fi o cină romantică în doi. Cu siguranță se va bucura de inițiativa ta și va întoarce gestul la momentul oportun.

Horoscop săptămânal 17-23 decembrie 2018 Pești
Sănătate

Ziua de duminică s-ar putea dovedi ușor problematică în ceea ce privește acest sector de viață, dar dacă alegi să reziști tentației de a-ți cheltui și ultima fărâmă de energie pe activități recreative pe care le-ai putea lăsa pe altă dată, ai reuși să-ți umpli bateriile pentru săptămâna care vine. Permite-ți câteva momente de relaxare, chiar dacă-ți pare că pierzi timpul procedând așa.

Bani și carieră

Luna Plină de sâmbătă sporește tentațiile, semn c-ai putea ceda dorinței de a le cumpăra celor dragi, mai ales partenerului și/sau copiilor, mai multe cadouri decât ți-ai propus, cheltuind o sumă mai mare de bani decât cea pe care a-i rezervat-o darurilor de sărbători. E-n puterea ta să te stăpânești odată ce ai intrat în magazinele favorite. Drămuiește-ți cu mare înțelepciune bugetul de Crăciun.

Familie și cuplu

Nici că se putea o ocazie mai bună de a-ți dedica atenția și timpul persoanei iubite și copiilor decât ziua de sâmbătă când se desăvârșește Luna Plină și sărbătorești debutul sărbătorilor. Vizitele la rude pe altă dată și să te concentrezi pe relația ta cu familia pe care ți-ai întemeiat-o tu însuți/ăți. Vă vor face bine aceste momente de calitate petrecute unii în compania celorlalți.