Horoscop miercuri, 7 Noiembrie. Scorpionii incep o viata noua

ZODIA TA

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018
Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Berbec un interes aparte pentru zona financiară. Nativii vor avea timp două săptămâni să rezolve o situație legată de o sumă de bani care are legătură cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri și nu este exclus să demareze proiecte noi care să le îmbunătățească veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie atenți la cei din jur care pot încerca să-i păcălească.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018
Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Taur un nou început în zona partenerială. Nativii care sunt singuri pot cunoaște un partener și pot începe o relație, iar în cazul cuplurilor solide, aspectul poate însemna trecerea la o nouă etapă, prin urmare și o cerere în căsătorie. Mare atenție, însă, că Venus, planeta lor guvernatoare și planeta iubirii, continuă să fie retrogradă. Cei care trec prin relații încercate și au avut probleme în cuplu, au timp două săptămâni să-și analizeze situația și să ia o decizie, ceea ce poate însemna despărțire. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere nativilor să-și îndrepte atenția inclusiv asupra parteneriatelor profesionale, unde pot apărea noi propuneri și oferte.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018
Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Gemeni noi oferte de muncă, schimbarea jobului sau noi proiecte care să le pună în evidență calitățile și aptitudinile profesionale. Nu este exclus ca nativii să primească sarcini și responsabilități noi. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește ca în următoarele două săptămâni să-și îndrepte mai mult atenția asupra sănătății, să facă un set de analize și să înceapă un tratament, dacă va fi nevoie.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018
Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Rac un nou început în sectorul sentimental, dar și al aventurii, prin urmare nativii pot cunoaște în următoarele două săptămâni un partener cu care să înceapă o poveste de dragoste, însă nu trebuie să-și facă mari speranțe, mai ales că Venus, planeta iubirii, este retrogradă. Totul poate fi doar un flirt sau poate rămâne la stadiul de aventură, cel puțin pentru moment. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia să-și îmbunătățească, să-și consolideze relația cu copiii.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018
Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Leu ocazia de a trece la o altă etapă în relația cu membrii familiei. În timp ce unii nativi pot intra în conflicte și pot strica relații, alții se pot împăca cu rudele cu care au fost certați. O serie de secrete pot ieși la iveală acum. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia să rezolve o situație locativă, care implică locuința, casa. Aspectul se va manifesta pe o perioadă de două săptămâni.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018
Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Fecioară ocazia de a comunica mai bine cu cei din jur, de a afla informații importante, chiar secrete pe care să le folosească în beneficiul lor. Nativii pot pleca într-o deplasare, se pot împăca cu rudele și au timp două săptămâni să finalizeze niște planuri lăsate neterminate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă ocazia să rezolve niște chestiuni administrative.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018
Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Balanță ocazia de a-și îmbunătăți veniturile, iar nativii trebuie să se aștepte ca, două săptămâni de acum înainte, să primească diverse oportunități în acest sens. Nu este exclus să primească o mărire de salariu, iar horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să-și negocieze cu încredere ofertele primite.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018
Luna Nouă de astăzi se formează întocmai în semnul lor, pe casa personalității, iar cei născuți în zodia Scorpion au ocazia să înceapă o nouă etapă în viață. Este momentul ca nativii să se afirme, să iasă în evidență, iar horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie atenți la persoanele nou cunoscute deoarece există șansa de a începe o relație, însă trebuie să o facă cu rețineri și foarte conștienți că totul poate fi doar o aventură pasageră.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018
Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Săgetător o perioadă de două săptămâni în care nativii vor pătrunde în subconștient pentru a face o analiză serioasă, o introspecție în vederea eliberării de sentimentele și emoțiile negative, dar și de toate schemele care-i împiedică să evolueze. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi invită pe nativi să mediteze la problemele care până acum le-au acaparat gândurile și le-au adus blocaje în acțiuni.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018
Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Capricorn ocazia de a se concentra pe o situație care privește anturajul. Nativii se pot împăca cu un prieten sau, din contră, se pot despărți definitiv de acesta și pot abandona niște planuri în comun avute. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și analizeze în amănunt proiectele de viitor pe care le au, să facă o selecție și să nu mai întârzie demararea acestora.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018
Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Vărsător ocazia să facă un pas măreț în carieră în următoarele maxim două săptămâni. Nativii sunt favorizați să-și schimbe statutul profesional, chiar și domeniul de activitate și nu este exclus să primească o funcție înaltă și mult așteptată. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să-și fixeze clar și concis obiectivele de viitor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2018
Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Pești ocazia de a începe niște cursuri de perfecționare, de a pleca într-o călătorie de studiu, de aprofundare a cunoștințelor, dar nu este exclus nici să primească o invitație într-o țară străină sau să reia o legătură cu o persoană din străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu ia decizii imprudente și nici bazate pe principii sau prejudecăți învechite.