HOROSCOP 8 NOIEMBRIE 2018: Fericirea bate la uşa multor zodii. Ce semn trebuie neapărat să joace la Loto

zodia ta Berbec
Berbecii se vor întoarce în timp, astăzi, datorită unei vechi pasiuni arzătoare. O dragoste din adolescenţă, poate chiar prima dragoste, se va întoarce în viaţa voastră, iar asta vă va trezi sentimente pe care le-aţi suprimat de foarte multă vreme. Nu vă cenzuraţi şi lăsaţi totul să vină de la sine. Dragostea nu poate fi înfrânată de raţiune. Doar dacă sunteţi deja într-o relaţie şi sunteţi fericiţi. În caz contrar, destinul v-a arătat un semn foarte important şi este cazul să urmaţi ‘instrucţiunile’.

Horoscop 8 noiembrie 2018 Taur
Taurii vor începe, astăzi, un nou capitol în viaţa lor. Alături de persoana iubită sau de familie, veţi începe planurile pentru viitor. Poate o casă nouă sau mutarea într-un alt apartament, acest aspect din viaţa voastră va fi unul foarte provocator. Veţi avea şansa să vă aranjaţi noua casă exact aşa cum vă place. Puteţi să vă decoraţi camera şi să vă dotaţi bucătăria sau baia după bunul plac. Astrele vă sunt favorabile, iar visul pe care îl aveţi de mult timp se va concretiza în sfârşit.

Horoscop 8 noiembrie 2018 Gemeni
Gemenii trebuie să se gândească, astăzi, la propria fericire. Pentru unii, singurătatea a devenit deja o problemă, iar o nouă relaţie este pe cale să înceapă. Totodată, pentru cei care sunt deja într-o relaţie lucrurile trebuie să se schimbe. Relaţia dintre voi şi persoana iubită a început să cam scârţâie, iar dacă ţineţi neapărat la fericirea voastră, trebuie să faceţi paşi repezi către o schimbare. Totul se va termina cu bine, iar eforturile depuse vor da rezultate. Fericirea vă bate, din nou, la uşă!

Horoscop 8 noiembrie 2018 Rac
Racii trebuie să fie foarte fermi cu gândurile lor, astăzi. E în regulă să contempli problemele importante din viaţa ta, chiar şi pe cele mai mici, dar trebuie să existe un echilibru. Dacă te concentrezi doar asupra acestor probleme, sunt şanse mari să ratezi evenimentele de astăzi şi asta să aibă consecinţe negative. În timp ce îţi contempli viaţa, e bine să ceri ajutor prietenilor sau colegilor, pentru a rezolva probleme urgente care apar de-a lungul zilei. Nu uita să joci la loto.

Horoscop 8 noiembrie 2018 Leu
Pentru lei e bine că le plac provocările, pentru că astăzi, imediat ce se vor trezi, lucrurile se vor derula cu viteza unui tren de marfă. E posibil să fie nevoie să vă aflaţi în multe locuri şi să vorbiţi cu o duzină de oameni, pentru a lua măsuri urgente. În plus, sunt mulți bani la mijloc. Un sfat: cereţi părerea familiei şi partenerului de viaţă, aşa veţi fi foarte bine informaţi şi veţi lua deciziile corecte.

Horoscop 8 noiembrie Fecioară
Nu te îngrijora de comportamentul puţin straniu al iubitului sau iubitei. Nu trage concluzii înainte să ai dovezi. Păstrează pentru tine orice gând şi lasă evenimentele să decurgă ca de obicei. Concentrează-ţi atenţia asupra unui lucru pozitiv. Dacă ai un prieten apropiat, discută deschis cu el şi asta te va ajuta să-ţi limpezeşti gândurile.

Horoscop 8 noiembrie 2018 Balanţă
Balanţele au toate şansele să petreacă zi super relaxată şi fără griji. Asta va fi posibil dacă îţi rezolvi problemele cu cei din jur. Beţi o ceai sau o cafea de dimineaţă, la micul dejun, şi ieşiţi în aer liber. După-amiaza, este posibil să primeşti veşti care vă vor afecta căsnicia sau cariera. Câteva sfaturi importante pentru miercuri: nu vă băgaţi nasul în vieţile altora! Ar fi necorespunzător și lipsit de tact.

Horoscop 8 noiembrie 2018 Scorpion
Scorpionii trebuie să fie atenţi cum se comportă. Rezistați oricărei tentaţii de a avea un comportament agresiv. Controlează-ți starea de spirit cu orice preț, mai ales dacă ești la serviciu. Dacă asculți acest sfat, vei avea toate şansele să-ţi închei ziua într-un mod plăcut şi fără consecințe negative neintenționate. Deși s-ar putea să simți, trebuie să te abţii să dai sfaturi, mai ales dacă nu ţi se cere părerea. Concentrați-vă energia pe ceva creativ și ziua va trece foarte bine şi fără evenimente neplăcute.

Horoscop 8 noiembrie 2018 Săgetător
Ziua de 8 noiembrie va fi una fericită pentru Săgetători. Veți realiza victorii în viața profesională fără prea mult efort sau probleme, datorită unui eveniment fericit. Apreciază tot ce primeşti şi nu-ţi fie teamă sau ruşine să vorbeşti despre aceste succes. Sfatul astrelor este să nu te lauzi prea mult cu asta. Vei pierde respectul şi stima câştigate. Acelaşi succes va fi şi în viața personală. Iar sfatul este acelaşi: umilință și recunoştinţă.

Horoscop 8 noiembrie 2018 Capricorn
Capricornii încep ziua cu capul în nori. Ne le pasă de prea multe lucruri, vor doar să se relaxeze, însă unii apropiați iau această atitudine la modul personal. Nu ar strica să le explici că nu s-a întîmplat nimic, ai doar nevoie de puțin timp pentru tine, iar lucrurile vor reveni în scurt timp la normal. Până la urmă, capricornii sunt recunoscuți pentru luciditatea lor, dar și pentru momentele în care sunt aerieni.

Horoscop 8 noiembrie 2018 Vărsător
Vărsătorii sunt nostalgici și visători, în ton cu melancolia adusă de luna noiembrie. Prinși cu probleme la serviciu și întâlniri importante, nativii din această zodie resimt nevoia unei relații profunde, cu o persoană care să-i întregească. Tot ce vor, de fapt, e iubire. Iar tentațiile sunt la tot pasul. Privind prin această prismă, ochii pică pe un coleg atrăgător de la serviciu, care pare a împărtăși aceleași sentimente.

Horoscop 8 noiembrie 2018 Pești
Peștii sunt cuprinși de un sentiment de nerăbdare. Simt, la nivel subconștient, că ceva este în neregulă și încearcă ore întregi să-și dea seama ce anume. Undeva există o problemă nerezolvată care încearcă să iasă la suprafață, iar de cele mai multe ori e legată de persoana iubită. Un moment de liniște, în care gândurile zboară libere, ar putea oferi soluția. Veștile bune vin spre seară, când e posibil ca unii să pună mâna pe o sumă frumoasă de bani.