HOROSCOP MARȚI 24 IULIE. O zodie va avea mari probleme de sanatate

zodiata.com / jumatate

HOROSCOP MARȚI  24 IULIE – ZODIATA.COM

Fecioarele ar trebui să aibe mai multă încredere în ele și abia atunci toate dorințele le vor deveni realitate.

O altă zodie va avea parte de o veste de la o rudă îndepărtată.

HOROSCOP BERBEC MARȚI 24 IULIE

Vezi că îţi faci griji degeaba? Nu are rost să te tot perpeleşti în aşteptarea unor vremuri mai bune, când ele sunt chiar aici, la dispoziţia ta.

Totul e să vrei şi tu să le vezi, pentru că dacă îl iei pe nu în braţe şi spui tuturor cât de nefericit eşti, această stare prinde putere şi o faci să crească şi mai şi.

Renunţă din acest moment la o atitudine de victimă, de perpetuu nefericit, şi începe să înlocuieşti aceste gânduri şi cuvinte cu unele diametral opuse.

Ai să vezi cum îţi creşte vibraţia şi, de la cel mai mare pesimist trist şi îngrijorat de orice, devii un om încrezător luminos şi sigur pe puterile sale. Totul e să faci tu această schimbare de optică, şi asta cât mai curând!

HOROSCOP TAUR MARȚI 24 IULIE

Niciodată nu le poţi avea pe toate. Ai bani în portofel, nu ai iubire, ai prieteni – nu ai sănătate, iar într-o astfel de zi ai tendinţa de a pune în balanţă plusurile şi minusurile acestui moment.

Evită astfel de comparaţii, pentru că, oricum ai privi lucrurile, unul din talere întotdeauna va cântări cel mai puţin.

Bucură-te cu ceea ce ai din belşug fără să te mai gândeşti la ceea ce nu ai de unde primi. Sigur vei fi compensat pe alte planuri astfel încât să poţi spune că eşti norocos pe măcar unul din planuri.

HOROSCOP GEMENI MARȚI 24 IULIE

Un singur lucru trebuie evitat atunci când intri în contact cu diferite categorii de oamenii: discuţiile despre bani, pentru că acestea vor tensiona de fiecare dată atmosfera.

Nimeni nu e pe acelaşi nivel, ci tot se va găsi vreunul care să comenteze criza în fel şi chip, chiar dacă în jur se află şi persoane înstărite, şi cu datorii imense în spate.

Fii tu cel înţelept şi ghidează dialogul într-o direcţie care să-i unească pe toţi, dar orice ai face tot se va stârni pe alocuri vreo furtună de opinii financiare.

HOROSCOP RAC MARȚI 24 IULIE

Te simţi obosit, tracasat, împovărat de emoţii care nu au ce căuta în inima ta, tocmai de aceea ar fi bine să îţi oferi mai multă atenţie şi să începi să te şi răsfeţi un pic.

Oferă-ţi acel lucru care te bucură pe tine cel mai mult: o carte bună de citit, o seară la spa, o vizită la coafor, o haină nouă, orice crezi că ţi-ar putea ridica moralul şi aduce din nou zâmbetul pe buze.

Dacă stai de bună voie captiv între grijile şi datoriile care te ţin blocat, nu ai cum să-ţi recapeţi energia, deci de tine depinde să iei azi taurul de coarne şi să îţi permiţi un bonus doar pentru sufletul tău.

Efectele unui astfel de dar vor fi fantastice, deci răsplăteşte-te din belşug!

HOROSCOP LEU MARȚI 24 IULIE

Te comporţi ca un profesor gata să ţină predici celor care fac greşeli, dar uiţi că şi tu ai fost ca ei.

Fii mai îngăduitor cu cei tineri sau cu cei mici, chiar dacă îi prinzi cu minciuna, pentru că fiecare om e supus greşelii. Mai bine le oferi un exemplu personal demn de urmat înainte de a-i ataca dur pe diverse căi.

Poţi oferi o lecţie de viaţă extrem de folositoare, dar fără a apela la ton ridicat, la nervi sau autoritate agresivă. Nici tu nu le ştiai pe toate cândva, ci ai învăţat de la alţii, deci pune-te şi în pielea lor un pic.

HOROSCOP FECIOARĂ MARȚI 24 IULIE

O gândire pozitivă, tonică, optimistă e creatoare de adevărate miracole şi tu ştii deja foarte bine asta, pentru că ţi-ai dovedit de multe ori înainte că atunci când spui sigur pe tine POT, acel lucru chiar se întâmplă.

Acelaşi lucru trebuie să-l faci şi azi, pentru că eşti în faţa unui moment decisiv de care depinde imaginea ta profesională sau renumele tău de profesionist, deci faci un pas în faţă cu încredere deplină în ceea ce ştii.

Nici urmă de trac, nici urmă de nesiguranţă în vorbele tale, iar această atitudine de stăpân pe situaţie te va ajuta să-ţi atingi scopurile mult mai uşor.

Tu faci un pas azi cu încredere maximă că de aici se va naşte cel mai bun lucru. de aceea spui da oportunităţii de a arăta cine eşti, ce poţi  şi câte ştii!

—-

HOROSCOP BALANȚĂMARȚI 24 IULIE

Nu ştii cum să abordezi ziua aceasta: să profiţi de linişte şi odihnă sau să te apuci de ceva mai palpitant, care să te scoată din comoditate?

Numai de starea de moment depinde totul, pentru că dacă tot ce-ţi doreşti azi e să leneveşti pe lângă casă, cu preocupări sedentare, atunci trebuie să te răsfeţi încă o zi cu aceste plăceri ale simţurilor.

Dar dacă simţi că te plictiseşti, n-ar fi rău să găseşti cel mai mic motiv de a ieşi din monotonie şi să te implici într-o acţiune interesantă: sport, mişcare, drumeţii, chiar muncă!

MARȚI 24 IULIE

Pleci la drum fără nicio tragere de inimă, considerând totul o simplă obligaţie de familie sau pentru a-i face altuia pe plac.

Îţi sacrifici timpul pentru a duce la îndeplinire această sarcină şi tocmai pentru că o faci doar pentru a scăpa de o obligaţie, faci totul fără nicio plăcere şi te întorci acasă frânt de oboseală.

Dar măcar eşti mulţumit că ai mai şters de pe lista de datorii una care necesita eforturi suplimentare din partea ta.

Nu prea ştii ce te aşteaptă pe parcursul călătoriei, dar te laşi complet pe mâna celui care te conduce la destinaţie.

HOROSCOP SĂGETĂTOR MARȚI 24 IULIE

Nu sta acasă într-o astfel de zi, pentru că cele mai bune lucruri se petrec în afara propriului cămin.

Ia legătura cu cât mai multe persoane, pe orice mijloace accesibile ţie, pentru că veştile vor veni în cantităţi uriaşe, iar dintre ele vei afla şi informaţii de-a dreptul folositoare pentru planurile tale în desfăşurare!

Mai mult, azi poţi cunoaşte un om care va juca un rol cheie în multe dintre evenimentele importante din perioada următoare, deci ieşi în lume, discută, dă telefoane, relaţionează, pentru că sună bine!

HOROSCOP CAPRICORN MARȚI 24 IULIE

Dacă nu te simţi în largul tău în mediul în care nimereşti astăzi, mai bine te detaşezi de acest loc şi cauţi unul banal, chiar unul în care nu se întâmplă nimic nou.

Chiar ai nevoie de linişte, de rutină, de anonimat, ca atare profită de şansa ta de a te retrage în umbră şi de a nu atrage atenţia asupra ta cu nimic.

Azi nu ai nevoie să fii văzut, căutat, întrebat, pentru că e ceva în mediul acela care te face să te simţi ciudat şi preferi să fii absent sau invizibil.

Nu vrei nimic care să te obosească sau care să te tot ţină blocat într-o zonă neplăcută, ci vrei un refugiu.

HOROSCOP VĂSĂTOR MARȚI 24 IULIE

Pentru un vis, merită să te lupţi până în pânzele albe, chiar dacă dai piept numai cu opoziţii.

Poţi ajunge acolo unde ţi-ai propus, dar trebuie să porneşti la drum, conştient că nu vei fi ajutat de nimeni, că există mulţi care vor încerca să-ţi taie elanul.

Dacă nu ţii cont de toate aceste piedici, vei vedea că poţi realiza orice numai bazându-te pe propriile forţe. Ai toate resursele necesare unui succes deplin, totul e să ai şi ambiţia de a lupta cu piedicile puse

intenţionat de cei care nu au încredere în şansele tale de reuşită.

Tu crezi şi asta contează cel mai mult!

HOROSCOP PEȘTI MARȚI 24 IULIE

Lasă-te dus de propria ta creaţie, ai încredere totală în ceea ce iese din mintea sau din mâinile tale, pentru că nimeni nu te întrece când ai ceva de făcut.

Creativitatea ta e fără margini şi roadele muncii tale se văd. Te simţi bine aşa, purtat de propria imaginaţie, pas cu pas, către apogeul creaţiei.

Tu eşti un creator de bine, de frumuseţe, de succes, şi te arunci pur şi simplu, în deplină siguranţă, pe aripile lucrurilor pe care tu singur le clădeşti.