Horoscop Luni 5 august 2019. Bucurie în familie şi o declaraţie de dragoste

ZODIATA.COM

Horoscop 5 august 2019 Berbec
Berbecul astăzi poate pierde sprijinul cuiva foarte important pentru ei. Acest conflict poate provoca o mare supărare acelei persoane pe care v-aţi bazat pentru a vă ajuta în carieră. Fiţi înţelegători, răbdători şi recunoaşteţi dacă aţi greşit. Purtaţi acea conversaţie de care vă este teamă, dar care vă va ajuta să puneţi la punct acest conflict. Abia mai apoi liniştea va fi reinstaurată între voi şi vă puteţi continua drumul spre succes unul alături de celălalt.

Horoscop 5 august 2019 Taur
O zi uşor obositoare pentru Tauri, dar plină de surprize interesante. Aşteptaţi-vă la multe apeluri telefonice, negocieri foarte grele şi drumuri lungi, în interes de serviciu. S-ar putea să ajungeţi seara acasă complet extenuaţi, dorindu-vă doar să adormiţi. Perechea voastră sau câţiva prieteni vă vor face în schimb o vizită neaşteptată, dar vor aduce multă bunădispoziţie. Vă veţi reîncărca bateriile şi veţi petrecere momente frumoase împreună.

Horoscop 5 august 2019 Gemeni
Gemenii vor afla un detaliu extrem de important Acest lucru ar putea avea legătură cu o întrebare pentru care nu aţi primit până acum niciun răspuns. Această veste s-ar putea de altfel să vă schimbe viaţa, dar depinde de voi cum vă va influenţa în viitor. Aveţi grijă în afaceri, nu este o perioadă bună pentru a încheia contracte importante sau pentru a vă găsi un nou loc de muncă.

Horoscop 5 august 2019 Rac
Racii, în această zi, ar trebui să poarte acea conversaţie foarte importantă cu superiorul. Dacă aveţi nevoie de o mărire de salariu, este momentul de a vă recunoaşte doleanţele şi de a cere ceea ce meritaţi. Dacă sunteţi refuzaţi, indicat ar fi să vă căutaţi un alt loc de muncă. Aveţi grijă în primul rând de sănătatea voastră, nu este indicat să ajungeţi la extenuare.

Horoscop 5 august 2019 Leu
Pentru Lei va fi uşor astăzi să se simtă mândri şi să îşi consolideze autoritatea. Asta mai ales datorită evoluţiilor pozitive la locul de muncă. Fie un proiect personal de succes, fie o idee inovatoare su o relaţie foarte bună cu unul dintre superiori, vor aduce această schimbare. E important însă, dacă eşti şef, să ai tact atunci când îţi cerţi subalternii. Există riscul să jigniţi pe cineva foarte serios, cu un singur cuvânt, de care nici nu vă pasă.

Horoscop 5 august 2019 Fecioară
Ai putea să fii cuprins de îndoieli legate de vorbee sau faptele tale. Acordă-ţi puţin timp pentru a separa analiza aceste îndoieli şi a vedea ce ar trebui să te preocupe cu adevărat. Fă asta mai ales dacă de curând viaţa ta s-a modificat major, fie ai divorţat, fie ai rămas fără casă, sau ai închis afacerea pe care o aveai. Seara, acordă mai multă grijă sănătăţii tale.

Horoscop 5 august 2019 Balanţă
Poţi să ai toată încrederea în farmecul tău personal. Foloseşte-l chiar şi în probelemele care apar la serviciu. Zâmbeşte tuturor celor cu care zâmbeşti şi vei vedea că energia ta pozitivă şi se va întoarce în doză triplă. Nu e o zi potrivită să îţi dai demisia, au să faci ceva modificări în casă. Evită conflictele.

Horoscop 5 august 2019 Scorpion
Cineva te va răni astăzi, cu cuvintele lui. Fie un şef se va plânge de tine, sau vei avea o dispută cu partenerul de viaţă. Nu riposta. Dacă nu vei putea să opreşti reacţia prea emoţională, vei regreta mai târziu acest impuls. Dacă reuşeşti să faci asta, ziua va fi foarte productivă şi cu rezultate bune. E ideal să te ocupi de câteva afaceri financiare.

Horoscop 5 august 2019 Săgetător
Astăzi, Săgetătorii nu ar trebui să-și piardă timpul cu rețelele de socializare. Concentrează-te pe treburile tale profesionale și pe aspirațiile pe care le ai în carieră. Muncește din greu, inovează și astfel vei străluci printre colegii tăi. Foarte important este să joci cinstit în tot acest proces. Cei care sunt singuri şi îşi caută parteneri ar trebui să-şi îndrepte atenţia către persoanele cunoscute în ultima perioadă. Poate fi un coleg, vecin sau prieten al unui prieten.

Horoscop 5 august 2019 Capricorn
Capricornii au senzaţia că nu pot să cape de dispoziția foarte proastă pe care o au. Dacă nu te repliezi, există riscul să te iei la harţă cu un coleg de muncă sau cu membri ai familiei. Înainte de a începe un „război” verbal, întreabă-te dacă merită acest lucru? Dacă reușești să rămâi departe de conflicte, totul va merge bine.

Horoscop 5 august 2019 Vărsător
Pentru Vărsători, 5 august vine pe un val de pozitivitate. Este foarte posibil să ţi se recunoască meritele la serviciu, iar şefii ţi-ar putea face o surpriză frumoasă, anunţându-te că ţi se măreşte salariul. Nu uita, însă, că întotdeaua este loc de mai bine. Aşa că sfatul astrelor este să continui să-ţi îmbunătăţeşti performanţele. Astăzi, fii bun cu bătrânii, copiii sau persoanele aflate în dificultate.

Horoscop 5 august 2019 Pești
Astăzi, Peștii ar trebui să fie singuri. Au nevoie dsă fie lăsaţi în pace, cu gândurile lor. Foloseşte-ţi energia în auto-dezvoltare și creație. Dacă nu eşti singur, poţi încerca un flirt pe reţelele de socializare. Dar nu planifica vreo întâlnire decât peste câteva zile. Seara, relaxează-te cu un film bun sau cu o carte pe care ai cumpărat-o, dar ai uitat-o undeva pe un raft.