Horoscop Luni – 23 septembrie 2019. Cum incep zodiile saptamana

zodiata

Horoscop 23 septembrie 2019 Berbec
Berbeci, aveţi ocazia de a pune anumite întrebări şi de a primi răspunsurile pe care le-aţi aşteptat de ceva timp. S-ar putea totuşi să nu fiţi mulţumiţi întru totul de această discuţie, dar măcar veţi avea ocazia de a vă clarifica anumtie aspecte care ţin de sfera relaţiei voastre amoroase. În afaceri lucrurile sunt uşor incerte. Încercaţi să vă limpeziţi mintea pentru a putea descoperi succesul.

Horoscop 23 septembrie 2019 Taur
Taurii sunt pregătiţi de întâlniri romantice. Sunt şanse mari să fiţi invitaţi la o petrecere privată sau la o cină în doi cu o persoană specială pe care aţi cunoscut-o recent. Spre sfârşitul verii veţi înţelege care este drumul pe care trebuie să îl continuaţi şi mai ales, alături de cine veţi face aceşti paşi. În afaceri, ar trebui să fiţi mai organizaţi, mai atenţi şi mai înţelegători cu ceilalţi colegi.

Horoscop 23 septembrie 2019 Gemeni
Dragi Gemeni, acceptaţi viitorul în toate formele sale. Lăsaţi oamenii să vă cunoască, lăsaţi-vă inima să se deschidă în faţa lor şi oferiţi şansa de a trece mai departe şi de a încheia un capitol mai vechi din viaţa voastră. La serviciu, astrologii întrevăd schimbări masive, dar pozitive, ba mai mult, vă puteţi aştepta la o mărire de salariu.

Horoscop 23 septembrie 2019 Rac
Dragi Raci, fiţi prudenţi în următoarea perioadă în legătură cu anumite persoane, mai ales la locul de muncă. Există cineva care s-ar putea să vă pună obstacole şi piedici, însă cu mult devotament şi sărguinţă veţi obţine succesul mai uşor decât v-aţi putea imagina.

Horoscop 23 septembrie 2019 Leu
O să te trezeşti vorbind cu necunoscuţi şi implicându-te în chestiuni despre care nu ţi s-a cerut părerea. S-ar putea ca asta să fie puţin penibil, dar mulţi oameni vor considera binevenită intervenţia ta şi s-ar putea să te trezeşti în mijlocul a câteva discuţii exuberante. Acasă, toată săptămâna va fi armonie, amuzament şi lumină. La muncă vei reuşi să închei un proiect care te-a frământat foarte mult timp.

Horoscop 23 septembrie 2019 Fecioară
O să laşi totul baltă, ca să faci ceva ce te binedispune cu adevărat. Fie e vorba despre un eveniment fantezist, sau de o cină cu prietenii, te vei simţi foarte încrezător în abilităţile tale conversaţionale şi îţi vei găsi prietenii înţelepţi şi încântători. E valabil chiar şi pentru cei care de obicei nu te impresionează.

Horoscop 23 septembrie 2019 Balanţă
Astăzi totul are mult mai mult sens decât până acum, pentru tine. Toţi din jur pa rmai agreabili şi în sfârşit eşti capabil să râzi cu prietenii, aşa cum nu ai mai făcut-o de mult timp.E o zi perfectă pentru relaţiile sociale, dar nu sta să te gândeşti prea mult la asta. Fie acceptă prima invitaţie, înainte de a ajunge acasă, fie, dacă ai ajuns deja, amînă pentru o altă zi.

Horoscop 23 septembrie 2019 Scorpion
Comunicarea cu partenerul de viaţă va fi mult mai clară astăzi şi asta va face mult mai simple lucrurile, faţă de alte dăţi. Nu intra însă în discuţii contradictorii, asta poate fi de rău augur. E un moment bun să mergi singur la film, dacă eşti în căutarea perechii perfecte. Universul ţi-o poate scoate în cale în sala de cinema.

Horoscop 23 septembrie 2019 Săgetător
Îţi deschizi inima mai mult decât este necesar şi, deşi oferi detalii mult prea intime, în final, generozitatea ta te ajută să pui capăt unor conflicte mai vechi. Mai mult, îţi asumi inclusiv rolul de mediator într-un conflict în care sunt vizaţi doi dintre apropiaţii tăi, poate chiar cel puţin o rudă. Eşti pasional în tot ceea ce faci, iar din acest motiv s-ar putea să apară momente care te vor costa scump.

Horoscop 23 septembrie 2019 Capricorn
Ai de tras din greu pentru îndeplinirea obiectivelor, însă trebuie să ştii că în final doar rezultatul contează. Îţi cresc şansele de reuşită în tot ceea ce ţi-ai propus dacă laşi modestia de o parte şi începi să devii personajul dispus să calce totul în picioare. Atenţie însă la sănătate, pentru că plusul de energie depusă te ajunge din urmă şi spre finalul zilei nu vei mai avea putere nici măcar să faci un duş înainte să te bagi la somn.

Horoscop 23 septembrie 2019 Vărsător
Este momentul să te bucuri din plin de momentele de singurătate. Astăzi ai nevoie să acorzi mai multă atenţie dorinţelor tale, iar acestea se pot transforma în special într-o plimbare în natură care să te ajute să meditezi la ce ai făcut până acum şi ce ai de făcut de acum înainte. Finalul de zi este unul plin de emoţie, în condiţiile în care îţi dai seama că a trecut foarte mult timp de la un eveniment care te-a marcat.

Horoscop 23 septembrie 2019 Peşti
Astăzi eşti în prim plan şi pui stăpânire pe toate discuţiile şi pe toate activităţile. Ajungi chiar să fi privit cu invidie pentru plusul tău de energie, însă ai grijă să nu dezvălui prea multe informaţii pe care cei care nu te plac le-ar putea folosi împotriva ta. Dacă simţi că lucrurile scapă de sub control, nu trebuie să te tragi de o parte ci trebuie să continui să păstrezi iniţiativa pentru că doar aşa vei avea, în cele din urmă, succes.