Horoscop general pentru luna IULIE 2021. Începe o lună a schimbărilor pozitive si se contureaza un viitor frumos.

Berbec

Începi luna cu dreptul, dar ai grijă la excesele de orice gen. Din punct de vedere al sănătății, este posibil să ai ceva probleme cu inima, însă va fi mai mult o sperietură decât ceva grav. Pe plan financiar îți merge extraordinar, așa că este momentul să economisești.

Ai inspirația fericită pentru lansarea un proiect ambițios. Eforturile depuse urmare a resurselor care s-au înmulțit te ajută să dezvoltați proiecte și afaceri cu muncă asiduă, dar și cu succes.

Cu toate acestea, fiți atenți începând cu data de 17 iulie, pentru că tranzitul Soarelui și Lunii în semnul Rac, poate crește riscul de a experimenta o supărare puternică în cuplu sau în familie. Intrarea Soarelui în semnul Leu în data de 23 iulie, crește de zece ori forțele interioare.

Taur

Pe plan sentimental, este posibil să treci prin momente de cumpănă, să te întrebi dacă relația în care ești are sau nu un viitor. Lasă timpul să decidă.

Această lună aduce puțină schimbare la orizont. Pe plan intern, însă, vă schimbați. Retragerea lui Jupiter vă invită la introspecție și vă interiorizați emoțiile, abordați situațiile într-un mod diferit. Nu mai suferiți. Luați-vă un timp doar pentru voi și persoana voastră.

Vă găsiți prins cu cei din jur, cu obligația de a găsi soluții pentru a le rezolva unele problemele. Un conflict poate izbucni între data de 6 și 14 iulie, însă, odată stabilite niște reguli, vă veți putea înțelege din nou și vă veți putea iubi în armonie totală.

Gemeni

Vin și vremuri bune pentru tine, chiar dacă nu imediat. E adevărat că în prima săptămână din lună toate par să meargă pe dos, de la datoriile care continuă să se adune, până la certurile interminabile cu partenerul. În a doua parte a lunii, însă, lucrurile par să se așeze. Va interveni o dorință de farmec și cucerire în cuplu, iar pentru cei într-o relație, lucrurile vor evolua minunat, dupa perioada mai grea. Dacă sunteți singur, vă dublați șansele de a cunoaște romantismul la un alt nivel, cu mici provocări aduse de Marte, pentru a atrage atenția.

Până în data de 11 iulie, Mercur vă va face munca mai ușoară, dacă există anumite situații făcut, cum ar fi anumite contracte, dosare sau tot ce ține de finanțe. Gestionarea priorităților vă va permite să petreceți vara în liniște. În ceea ce privește starea de sănătate, după data de 23 iulie, Soarele vă ajută să găsiți modalități bune și noi de a vă reîncărca bateriile.

Rac

Este momentul să faci niște controale mai amănunțite, căci niște probleme mai vechi de sănătate încep să se agraveze. Oboseala își spune cuvântul și numai compania celor dragi te poate ajuta să scapi de stres și de epuizare. Pe plan financiar nu ai de ce te plânge.

Luna nouă iti pune emoțiile în suspans pe data de 10 iulie. Iulie promite să fie o luna excelenta, cu șansa de a primi și de a manifesta dragostea adevărată, dacă sunteți în căutarea unui suflet pereche. Acțiunile voastre bazate pe intuiție au, de asemenea, cele mai bune efecte, mai ales atunci când vine vorba de găsirea unor oferte bune.

Pe de alta parte, Luna plină din data de 24 iulie, este posibil să provoace anumite dezamăgiri. De data aceasta, este posibil să fiți mințiți și să aflați acum adevărul, care vă dezamăgește. În perioada 12 iulie și până pe 28 iulie, Mercur stârnește o reflecție profundă asupra un proiect care vă atrage. Analizați bine ce carte puteți juca.

Leu

Pentru unii nativi, luna iulie pare să fie de bun augur pe plan financiar. Fie închei o afacere care era de mult în discuții, fie câștigi un premiu considerabil. Prietenii îți sunt alături la bine și la greu, dar nu toți sunt sinceri, așa că fiti puțin mai sceptici.

Totusi, Venus vă va înveseli zilele de vară până în data de 22 iulie. De data aceasta, dragostea are prioritate peste orice altceva. Opriți timpul pentru a vă dedica soțului sau soției sau partenerului de viață și pentru a vă putea bucura de cei dragi. În semnul vostru până pe 29 iulie, Marte vă va convinge să preluați controlul, să finalizați un proiect în favoarea celor din jur.

Inițiativele voastre curioase accelerează realizarea oricărui proiect. În perioada 6 iulie și 14 iulie, planetele Venus și Marte vă dublează șansele de a vă întâlni sufletul pereche, în contextul timpului liber sau a unei activități noi.

Fecioară

Iulie pare să fie cea mai bună lună din an. Pe strada ta răsare, în sfârșit, soarele. Rezolvi niște divergențe cu partenerul de viata, iar din punct de vedere financiar situația pare să se remedieze.

În ceea ce privește partea profesională, aveți parte de o minte clară și eficientă. Vă asumați roluri noi, restabiliți reguli și sarcini redefinite și vă conduceți afacerea așa cum doriți, cu o eficiență mai mare. Din data de 23 iulie, planeta Venus vă oferă idei pentru a vă îmbunătăți viața personală și de familie. O întâlnire, o discuție sau descoperirea unui nou loc de muncă vă pot face să doriți să vă schimbați situația.

Săptămâna care începe după data de 19 iulie este marcată de un eveniment emoționant, cu decizii care trebuie luate și acțiuni care trebuie întreprinse în favoarea celor dragi. Dacă sunteți singur, dragostea își întinde brațele spre voi la sfârșitul unei călătorii, sau la sfârșitul lunii.

Balanță

O carte bună, brațele calde ale partenerului si cateva zile de vacanta sunt tot ce ai nevoie. În rest, nu sunt vești excelente pe niciun plan, dar nici rele. Pentru tine, iulie va fi doar o lună liniștită de vara, fără evenimente majore.

Duetul planetelor Venus și Marte iti oferă o energie bună. Adopti și aplici rezoluțiile cu o eficiență ridicata. Trezesti simpatie și dorința de a prelungi vremurile bune. Dacă sunteți singur, in luna iulie sunt sanse mari să găsiți dragostea vieții voastre.

În ceea ce privește latura profesională, planeta Marte vă încurajează să ieșiți în evidență prin originalitatea acțiunilor voastre. Amestecând know-how-ul și inovația, vă consolidați poziția și vă dublați șansele de a câștiga teren și de a vă îmbunătăți situația financiară.

Scorpion

Nativii în Scorpion sunt răsfățații zodiacului. Pe scurt, se întrevăd noi oportunități de colaborare, ceea ce va ridica mult venitul familiei, dai de cap unor probleme de sănătate mai vechi, iar partenerul de viata pare la fel de fascinat de tine, ca la începutul relației.

Jupiter este încă în viața scorpionilor până la sfârșitul lunii, ceea ce reprezintă un atu major pentru lansarea proiectelor importante. Adunați cu ușurință mijloacele necesare dezvoltării acestora și toate devin realizabile. Între data de 12 și 28 iulie, planeta Mercur se concentrează pe probleme de familie, atât reuniunea pentru a sărbători anumite evenimente, cât și pe deciziile care trebuie luate în favoarea celor dragi.

La sfârșitul lunii iulie, opoziția Venus cu Jupiter are un impact pozitiv asupra finanțelor voastre, beneficiind de o situație neașteptată, care vă aduce prosperitate. Dacă sunteți singuri, Mercur trezește simpatie și dorința de apropiere. Un schimb prietenos de vorbe și ieșiri cu cineva, poate fi punctul de plecare al unei frumoase povești de dragoste.

Săgetător

O poveste fermecată prinde contur între data de 6 și 14 iulie, cu senzații puternice de experimentat în zona sentimentală și a inimii. Dacă sunteți singuri, planeta Marte vă convinge să forțați puțin soarta. La rândul ei, planeta Venus programează o întâlnire. O dragoste la prima vedere sau o întâlnire frumoasă sunt garantat. Ca și cuplu, proiectele voastre sunt puse la punct în armonie. Soțul sau soția ori partenerul de cuplu aderă la aceste proiecte cu ochii închiși, oferindu-vă o mână de ajutor, pentru a le accelera realizarea.

La nivel social, vă faceți noi cunoștințe și câștigați stima și recunoașterea celor din jur. Noi propuneri și oportunități se revarsă în viața voastră, faceți-vă timp pentru a le studia cu atenție, înainte de a vă opri și de a lua decizia finală.

Capricorn

Dacă influențele planetei Jupiter au produs efectele dorite, situația voastră ar fi trebuit să se schimbe. Lucrați pentru voi, zidurile vă aparțin, familia a crescut, sunteți pregătit pentru o nouă viață. Aveți atâtea exemple care ilustrează dorința voastră și aveți capacitatea de a da formă dorințelor voastre. Primiți dovada că încrederea există și partenerul de viață vă susține în orice ați face. În jurul datei de 12 iulie, planeta Mercur vă poate enerva cu anumite litigii administrative care vă deranjează, dar care se rezolvă în timp, fără eforturi.

De altfel, pot apărea complicații susceptibile de a încetini planurile făcute cu o persoană dragă, de exemplu. De altfel, pot apărea chiar mici îngrijorări legate de sărbători sau evenimente, din fericire nici supărătoare, nici prea deranjante. Toate sunt la suprafață, nu este nimic pentru care să vă îngrijorați. Nu uitați să vă relaxați și să vă odihniți corespunzător.

Vărsător

Nativii acestei zodii pot trece prin schimbări importante, fie la locul de muncă, fie în viața de familie. Ai încredere în prietenii tăi dacă nu știi ce decizii să iei. Ei te vor sfătui cel mai bine.

Dacă sunteți într-o relație, dragostea este prezentă mai intens și se află în centrul preocupărilor voastre. Planeta Venus vă provoacă să împliniți dorințele partenerului de viață. De exemplu, puteți să vă reduceți activitățile proprii, pentru a-i dedica timp partenerului și a face anumite lucruri doar pentru el, sau împreună.

În perioada 1 – 29 iulie, Mercur intensifică pregătirile pentru un proiect ambițios. În cele din urmă, după data de 23 iulie, Soarele animă pasiunile pe care le aveți. De altfel, după această dată, relația cu partenerul de viață se poate întări și se poate destabiliza în același timp, aveți răbdare și calm, păstrați iubirea în suflet și o să fie bine.

Pești

Momente cu familia și o atmosferă prietenoasă de vară prinde contur. Tranzitul Soarelui și Mercur în semnul Rac vă încarcă benefic cu energii frumoase, pentru un eveniment fericit sau o reuniune de sărbătorit. Acest aspect ilustrează și dorința voastră de a-i lua pe cei din jur sub protecția voastră. Oferiți ajutor și sprijin, îndreptați-i pe cei dragi în direcția corectă. Până în data de 28 iulie, Jupiter vă oferă mijloacele necesare pentru a pune bazele unor proiecte, dintre care unele își vor produce cele mai bune efecte la începutul anului viitor.

Unele prietenii se pot dovedi, de asemenea decisive pentru viitor. Dacă sunteți singur, este posibil ca o relație amoroasă să înceapă ușor, luându-și timp să se stabilească, să se întârească, pentru a ajunge la o relație solidă și o fericire de lungă durată.

Sursa articol: ce-spun-astrele.ro