Horoscop de WEEKEND, 02 – 04 IULIE. Vești bune pentru 5 zodii.

ZODIA TA

BERBEC

Sâmbătă: Ai ignorat unele restanţe, ai tot amânat un anumit plan până ce l-ai trecut complet pe linie moartă, dar azi e timpul să rezolvi şi acele aspecte uitate.

Duminică: Profită de fiecare invitaţie care ţi se face azi şi de fiecare cuvânt bun îndreptat spre tine, pentru că toate conţin energie pozitivă ce îţi vor face ziua mai fericită.

TAUR

Sâmbătă: Azi sufletul tău cere cu mai multă putere să îi îndeplineşti o dorinţă. Nu i te poţi opune, e atât de intensă, încât va deveni un fel de obsesie şi până nu te ocupi de ea, nu te poţi relaxa.

Duminică: Eşti genul de om care crede doar atunci când vede, iar azi vei primi atât de multe semnale clare ce îţi alungă orice urmă de nesiguranţă încât ar fi culmea să le pui şi pe ele la îndoială.

GEMENI

Sâmbătă: E vremea să pui punct unei etape, indiferent cât de dificilă a fost, căci acum contează doar faptul că ai reuşit să duci totul la capăt cu brio.

Duminică: Ai acum motive să spui lumii ce ai realizat, pentru că te simţi în siguranţă şi nimic nu te face să te temi că ceva s-ar mai putea schimba

RAC

Sâmbătă: Simţi nevoia să meditezi un pic la viaţa ta, la destin, la misiunea personală pe acest pământ. Ai ocazia să discuţi cu cineva despre aceste subiecte extrem de serioase care te pun pe gânduri.

Duminică: Eşti extrem de generos astăzi şi nici nu te uiţi la bani sau la bunurile pe care eşti gata să le oferi cu inima deschisă.

LEU

Sâmbătă: Apare o problemă din cauza intervenţiei nefaste a unei alte persoane în treburile tale. Stai pe loc doar din cauza lui, pentru că s-a băgat unde nu-i fierbe oala iar acum trebuie să repari prostiile sale.

Duminică: Dacă pleci la drum astăzi, stai cu urechile pâlnie la tot ce se petrece în jurul tău, pentru că informaţiile interesante vin de pretutindeni.

FECIOARA

Sâmbătă: Bucură-te de aceasta zi pentru a ieşi în lume şi a te simţi bine. Ai chef de distracţie şi te comporţi ca un copil lipsit de griji.

Duminică: Ai alături de tine o persoană cu picioarele pe pământ care te mai trage uneori de mânecă, pentru a nu zbura doar pe valurile fanteziei, aşa cum ţi-ar plăcea ţie să fie lucrurile.

BALANTA

Sâmbătă: Te simţi ciudat printre oameni, deşi, din fire, eşti sociabil şi comunicativ, dar azi parcă nu-ţi găseşti locul nicăieri.

Duminică: Fii cinstit cu tine însuţi şi analizează mai atent dacă eşti în stare să duci mai departe planul început. Dacă ai ajuns într-un impas, caută atent unde se află greşeala şi recunoaşte-o.

SCORPION

Sâmbătă:  Nu mai alerga după cai verzi pe pereţi! Vei auzi îndemnul acesta din mai multe direcţii şi când mai multă lume îţi spune că visezi, poate ar fi bine să te trezeşti la realitate.

Duminică:  Toată viaţa eşti judecat şi judeci, deci nu mai pune la suflet ce spune lumea, pentru că aşa e gura lumii: slobodă. Azi eşti lăudat şi apreciat, mâine eşti criticat şi etichetat.

SAGETATOR

Sâmbătă:  Ziua poate fi una extrem de plăcută şi relaxantă dacă te înconjori de oamenii potriviţi, ca atare caută anturajuri de oameni tineri în care se discută şi despre altceva decât despre problemele cotidiene.

Duminică: Te simţi bine printre oameni care ţin la tine orice ai face şi, cu asemenea suport, prinzi şi mai mult curaj să te implici în activităţi cu un consum emoţional maxim.

CAPRICORN

Sâmbătă: Profită de fiecare invitaţie care ţi se face azi şi de fiecare cuvânt bun îndreptat spre tine, pentru că toate conţin energie pozitivă ce îţi vor face ziua mai fericită.

Duminică: Tu eşti capul tuturor deciziilor importante în mediul în care te afli, pentru că toată lumea aşteaptă părerea ta. Ţi se recunoaşte astfel valoarea, superioritatea, experienţa în diverse domenii.

VARSATOR

Sâmbătă: Orele petrecute cu cei dragi au efect excelent asupra psihicului! Viaţa de cuplu şi cea de familie sunt plăcute, sunt locul celor mai frumoase evenimente.

Duminică: Dacă ai putea amâna deplasările de astăzi, ar fi mult mai bine, pentru că nu e o zi favorabilă călătoriilor cu mijloace de transport.

PESTI

Sâmbătă: Nu te poţi pune de acord cu persoana iubită, pentru că tu ai o viziune asupra unor evenimente, iar celălalt crede cu totul altceva.

Duminică: Mintea ta merge brici, ideile vin pe bandă rulantă şi sunt bine argumentate logic, de parcă le-ai citi din manual.