Horoscop de weekend 24 – 25 noiembrie 2018. Câteva zodii sunt atinse de fiorii iubirii, în timp ce datoriile karmice revin în atenția unui nativ.

zodiata

BERBEC

Sâmbătă: Pentru un vis, merită să te lupţi până în pânzele albe, chiar dacă dai piept numai cu opoziţii, așa că nu mai sta pe gânduri.

Duminică: Nu te mai gândi la lista de dorinţe care nu s-au îndeplinit, ci scoate în evidenţă cât de multe alte lucruri ai primit de la viaţă.

TAUR

Sâmbătă: Nu te poţi exprima în voie, ca şi cum au pus stăpânire pe tine doar emoţii negative. Îndoiala, teama, nesiguranţa, timiditatea, toate se vor dovedi a fi cei mai mari duşmani pentru tine.

Duminică: Eşti la mijloc între trecut şi viitor, între cel care ai fost până ieri şi cel care vei deveni de acum înainte, deci e vremea bilanţului.

GEMENI

Sâmbătă: Detaşează-te de tot ce te ţine legat de trecut, de amintiri şi temeri, pentru că acum ţi se deschid în faţă orizonturi foarte promiţătoare.

Duminică: Dacă ai putea scăpa de anturajul nefast în care nimereşti, sunt şanse să salvezi multe planuri care bat pasul pe loc doar din cauza celor din jur care nu au nici un rol pozitiv.

RAC

Sâmbătă: Numai în medii populate, cu cât mai multe persoane te simţi în largul tău, ca atare ieşi unde vezi cu ochii pentru a întâlni oameni cât mai diverşi.

Duminică: Azi vor avea succes cei organizaţi, cei care iau lucrurile foarte în serios, care se concentrează asupra sarcinilor cu maximă atenţie.

LEU

Sâmbătă: Visezi la viitor cu ochii deschişi şi ceea ce se prefigurează în mintea ta te entuziasmează la maximum.

Duminică: Iubirea este cel mai minunat dar al acestei zile şi te laşi îmbrăţişat de emoţii, de senzaţii, de trăiri, de fluturii din stomac.

FECIOARĂ

Sâmbătă: Trebuie să vii cu picioarele pe pământ şi să te concentrezi mult mai atent asupra planului de care te ocupi.

Duminică: Datoriile tale karmice revin în actualitate, poate întâlneşti persoane cu care ai mai interacţionat în alte vieţi sau ai acel sentiment de deja vu, cum că ai mai trăit evenimentele acestea

BALANȚA

Sâmbătă: Te simţi blocat într-o zonă cumva tangentă cu ce se petrece în jurul tău, de parcă lumea nu te înţelege şi te ţine la distanţă de miezul evenimentelor.

Duminică: Acasă, închis între patru pereţi, nu vei primi doza de energie pozitivă de care ai nevoie, ca atare mergi undeva unde ştii că vei găsi doze maxime de veselie.

SCORPION

Sâmbătă: Ai răbdare cu cel din faţa ta, pentru că are nevoie de ceva timp să pună în aplicare sfaturile tale.

Duminică: Ai o stare mai pasivă, mai distantă, care dă de înţeles că eşti în faţa unui abandon. Nu mai ai puterea sau interesul de a continua un drum de la care nu mai ai nimic de câştigat.

SĂGETĂTOR

Sâmbătă: Nu te juca prea mult cu resursele tale financiare, având impresia că, oricât ai cheltui, banii se vor întoarce repede înapoi.

Duminică: Compania persoanei iubite are un efect fantastic asupra ta. De altfel e un schimb reciproc excelent de energii aici, pentru că şi tu îi faci bine celui drag ori de câte ori îi stai alături.

CAPRICORN

Sâmbătă: Ceea ce clădeşti acum prinde contur din ce în ce mai bine, indiferent despre ce ar fi vorba: de o afacere pe care o gândeşti, de o casă pe care o ridici, de o relaţie pe care o legi.

Duminică: Singurele mici probleme se mai pot ivi în amor, pentru că se resimte un oarecare blocaj de comunicare cu persoana iubită. Dar trece!

VĂRSĂTOR

Sâmbătă: Ceva se schimbă în viaţa ta de zi cu zi, de parcă trebuie să accepţi o noutate apărută ca din senin, dar care sună foarte bine!

Duminică: Eşti mult mai atras de spiritualitate, ca atare vei profita de această zi pentru a te dedica sufletului întru totul.

PEȘTI

Sâmbătă: Uneori, visele nu se împlinesc atunci când vrei tu, nici cât ai bate din palme, dar nu trebuie să vezi acest lucru ca pe un motiv de dezamăgire.

Duminică: Priveşte cu mai mult curaj spre trecut, pentru că deţii experienţa necesară pentru a putea da acum sfaturi.