Horoscop Mariana Cojocaru pentru 25 noiembrie – 1 decembrie. Va fi o saptamana grea pentru patru zodii

Berbec-

Marte, patronul vostru astral, a parasit Zodia Varsatorului si a intrat in Constelatia Pestilor. Atentie mare la sanatate si la disputele de la locul de munca. Pot duce la concedieri.

Afectiunile in stare latenta se pot croniciza. Cu Mercur Retrograd in Sagetator e risc crescut de accidente la drum lung si greu. E benefic discutiilor cu discipoli si cu astrolog. Harta natala karmica e cea care va lumineaza.

Taur-

Astrograma personala spune exact ce aveti de facut la schimbarile karmice care se produc pe timp scurt si mediu. Marte din Pesti va poate afecta relatia cu un prieten sau prietena, iar Mercur Retrograd va poate deschide ochii asupra celor care va merita sau va regreta.

Afecteza zona financiara din horoscopul al analizei acesteia generale. Sunt oameni care castiga prea mult si altii care abia se descurca.

Gemeni-

Mercur Retrograd din Sagetator este in cuadratura cu Marte din Pesti. Cum Mercur este patronul vostru astral e trimis in corzi de boxeurul Marte. Acest lucru inseamna tensiuni. Nu va riscati aiurea in discutii inutile, ca puteti gafa.

Saptamana debuteaza cu Luna Alba in Gemeni, de aceea e bine sa aveti grija de luni de voi si de sanatate. Pasiti cu dreptul chiar din prima zi a saptamanii,ca-i bai!

Rac-

Aspecte karmice care ar trebui sa va puna pe ganduri. Marte din Pesti, in zodie de apa, poate crea conflicte sentimentale serioase.

Justifica acest lucru si cuadratura cu Mercur Retrograd din Sagetator.

Posibile blocaje, furturi sau pierderi financiare. Asa ca fiti atenti la bani si bunuri de valoare. Nu deschideti usa oricui si nu luati persoane de ocazie in masina. Luna va sustine pe miercuri, joi…

Leu-

Ati scapat de Dharma si de Karma din Leu si din Varsator, dar Axa de Destin s-a mutat in zona sanatatii si a schimbarilor de loc de munca sau de la locul de munca.

Mercur Retrograd este in Sagetator, de aceea e musai sa va purtati frumos si corect cu copiii si sa-i lasati si sa se odihneasca. Nu-i bruscati sa invete, decat daca si ei pot. Sunt multi copii supra- solicitati la scoala si intra obositi in viata.

Fecioara-

Atentie la telefon, calculator, acte, aparatele electro-casnice,instalatii, sobe si centrale ca se pot defecta.

Tineti aproape numarul de telefon al Mesterului DREGE TOT. Mercur Retrograd este in sectorul domestic si al familiei. Nu va certati cu cei dragi fara un motiv intemeiat. Fiti cumpatate in tot si in toate: bani, sanatate(alimentatie)

Balanta-
Venus a revenit la sentimente mai bune, dar este in rezonanta cu Mercur Retrograd in aspect tensionat si disonant cu Marte.

Posibile discutii in contradictoriu. Revin prieteni si parteneri din trecut. Revederi de suflet cu rude de gradul unu si doi si vecini. Lucrati bine doar cu cei cu care va potriviti si aveti obiective comune. Iubirea adevarata va da echilibru si aripi…sa puteti zbura liber.

Scorpion-

Atentie ce si cat cheltuiti! Mercur Retrograd in cuadratura cu Marte va vrea cumpatati si chibzuiti. Cred ca v-ati umplut camara si congelatoarele cu muraturi, legume de peste vara si carnita, inclusiv de la tara. Unii investesc in sanatate.

Hrana sanatoasa e cea pe care o pregatiti cu manutele voastre. Evitati produsele procesate cu E-uri! Ceaiurile sanatoase pot inlocui sucurile de peste vara.

Sagetator-

Mercur Retrograd este exact in constelatia voastra in aspect complet disonant cu Marte. Posibile certuri de la bani! O perioada in care comunicarea nu este buna.

Atentie daca vreti sa achizitionati bilete de sarbatori, ca puteti lua teapa! Sunt multe firme de turism care va pot lua banii si sa ajungeti in locuri care sa nu fie pe masura asteptarilor voastre. Puteti rataci cheile si actele si sa regretati rau.

Capricorn-

Saturn in aspect de cvintil cu Mercur Retrograd poate reprezenta debutul unei perioade delicate din viata voastra, care poate duce la separare si apoi la divort.

Tensiuni in cupluri si cutremure existentiale. Unii Capricorni pot fi promovati, altii debarcati de pe posturi. Probleme cu controale, cu justitia(terestra si divina), cu sanatatea (afectiuni cronice care pot scapa de acum sub control)…

Varsator-

Marte a parasit Zodia Voastra, impreuna cu Karma. A mai ramas doar Lilith, alias Luna Neagra, de aceea va trebui sa aveti grija de sanatate, ca-i mai buna decat toate!

Sa nu raciti si nici sa nu inghetati in casa. Cu Marte in Pesti sa va concentrati atentia pe noi surse de castig. Noi inceputuri! Pot aparea noi oferte, noi job-uri, noi colaborari. Centrati-va pe noile surse care va pot aduce bani pesin.

Pesti-

Adevarata miscare a perioadei este in Zodia Voastra: Marte, capionul. Luptatori sa fiti si sa nu va lasati ingenuncheati de viata!

Trecem prin vremuri grele, de restriste! Bat Otomanii de la Poarta Occidentului…la comorile noastre si ale tarii. De aceea…noi cersim din poarta in porta si luam drumurile pribegiei. Atentie, daca veniti de sarbatori acasa! Sa nu sofati obositi si nu conduceti noaptea.