Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 1-7 octombrie. O perioada cu multe schimbări din punct de vedere astral

zodiata.com

Astrologul Camelia Pătrășcanu ne spune cum arată săptămâna 1-7 octombrie pentru fiecare zodie.

HOROSCOP. Berbec:

Are o săptămână în care e bine să-și fundamenteze actuala poziție, siguranța personală, atât în familie, cât și în afaceri, să fie mai prudent în relațiile sale, aspecte bune în zona parteneriatelor beneficii surprinzătoare prin alte persoane. Joi cam tensionată, în weekend sănătatea pe primul plan.

HOROSCOP. Taur:

Au o săptămână care începe luni cu o zi foarte fertilă, pot face bani sau fac ei niște manevre prin care le pot veni niște bani, tot prin discuții obțin banii, fie prin contracte, fie printr-un mod inteligent de a găsi canale. Tensiuni în familie, în weekend lucrurile se îmbunătățesc.

HOROSCOP. Gemeni:

Pentru că au Luna chiar în semnul lor zodiacal, încep bine chiar de luni și asta înseamnă inspirație și intuiție în relațiile personale și în muncă, bani marți și miercuri. Joi este o zi tensionată sub aspectul actelor și din punct de vedere administrativ, tot felul de drumuri, trebuie să le rezolve, în weeked sunt în familie.

HOROSCOP. Rac:

Atenție luni la ce spun alții, poate nu au observat niște nuanțe, marți și miercuri au intuiție și fler în relațiile personale, relații bune cu copiii, discuții în familie legate de bani joi.

HOROSCOP. Leu:

O săptămână în care sunt foarte energici, pun presiune pe cei cu care colaborează, vor să facă lucrurile în viteză. Abia în a doua jumătate a săptămânii, vineri-sâmbătă au apescte bune financiare, joi au o criză de nervi dacă cineva nu face ca ei.

HOROSCOP. Fecioară:

Întreprinderi în carieră, sunt foate energice și vor să se impună la locul de muncă, pot să-și pună în valoarea ingeniozitatea și creativitatea, sunt foarte ambițioase și de pe urma acestei munci vor câștiga și bani. Joi au tensiuni din cauza unor surprize.

HOROSCOP. Balanță:

Sunte preocupate de propria persoană, vești bune de la o persoană din străinătate, primesc și o propunere, au cele mai bune aspecte legate de bani, au foarte mult tact, tensiunile de joi sunt legate de un prieten.

HOROSCOP. Scorpion:

Pe cai mari, se bazează pe inteligența unei persoane mai tinere, marți și miercuri mai fermi, termeni ficși, joi ar putea fi supărați. O criză de orgoliu, sâmbătă și duminică scapă de o treabă sau se întâlnesc cu prietenii.

HOROSCOP. Săgetător:

Pun preț pe relații, multe vorbe, poate și seducții și manipulari, marți și miercuri trebuie să-și dovedească iubirea prin gesturi concrete, unii intenționează să fac o deplasare joi dar nu le ies și trebuie să o amâne. Trebuie să fie atenți la sănătate toată săptămâna.

HOROSCOP. Capricorn:

Muncesc bine luni, vin cu idei foarte bune care le aduc și bani, au aspecte bune în carieră prin idei, ingeniozitate, își impun soluțiile. Tensiunile de joi îi vizează din punct de vedere financiar și sentimental.

HOROSCOP. Vărsător:

Au o săptămână foarte bună pentru că încep cu un tonus bun, mai pe distracție și relaxare, se fac lucrurile de plăcere, marți și miercuri trag tare, își fixează obiectează, unii corectează, dar trebuie să se organizeze bine.

Au scăpat niște reguli. Sănătatea este atenționată, atenție la relațiile parteneriale, crize joi, sănatatea vizată în weekend.

HOROSCOP. Pești:

O săptămână în care își consolidează poziția, sunt foarte preocupați să nu scape lucrurile din mână, să nu se expună inutil, sunt protejați astral.

Atenție la lege, la obligațile pe cre le au, pot primi un sfat la timp. Foarte multe beneficii prin alții, așa că cel mai bine în această săptămână sunt relațiile, munca joi poate fi obositoare, dar în weekend relatiile contează foarte mult și pentru ei.