Horoscop 1 octombrie. Început de lună perfect pentru o zodie: avansare și bani

Horoscop 1 octombrie Berbec
Se întrezăresc mai multe drumuri scurte astăzi. Poate fi vorba de vizite la prieteni și rude apropiate sau ești nevoit să pleci în interes de serviciu. Chiar dacă întâmpini neplăceri pe drum, mergi mai departe cu curaj. Pe de altă parte, formele de instruire personală sau profesională pot fi alte subiecte de larg interes. De evitat deciziile majore, planurile de viitor sau promisiunile de orice fel!

Horoscop 1 octombrie Taur
Veniturile obținute din activitatea desfășurată la un loc de muncă sunt preocuparea ta de astăzi. S-ar putea să primești o sumă de bani restanța sau un cadou de la cineva apropiat. Totodată afli vești interesante legate de salarizarea ta sau de condițiile de lucru. Nu te necaji vizavi de ce se spune în preajmă ta, pentru că mai târziu vor apărea răsturnări de situație. Este adevărat în sferă muncii este multă forfotă, dar există și lucruri bune.

Horoscop 1 octombrie Gemeni
Ziua o începi cu mult elan și dorință de a rezolvă treburile restanțe de săptămânile trecute. Energia vitală îți fluctuează destul de mult, de aceea fii prudent. Sunt posibile neplăceri serioase legate de sănătatea întregului organism. Relațiile cu ceilalți sunt deficitare și evită să te implici în treburile altora. Fii prudent în relațiile sentimentale! Sprea seară, rezervă-ți momente de a te ocupă de un hobby.

Horoscop 1 octombrie Rac
Ești retras și greu observabil astăzi în peisaj. Sănătatea ta se află într-un mic impas. Fii atent în special la sistemul respirator și cel digestiv. Dozează-ți eforturile, evită spațiile aglomerate și discursurile oficiale. Adopta o dietă, hidratează-te suficient, plimbă-te în aer liber și dormi mai mult. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil!

Horoscop 1 octombrie Leu
Ziua este favorabilă întâlnirilor și dialogurilor cu prietenii. Chiar dacă se vor iscă discuții controversate sau neplăceri, de reținut că sunt pasagere. Te poți bucură de informații interesante din partea unui protector. Atenție că foarte ușor ai putea confundă o relație de prietenie cu una amoroasă! Spre seară, lărgește-ți orizontul cunoașterii lecturând o carte bună sau vizionând un film bun.

Horoscop 1 octombrie Fecioară
Luminile rampei vor fi ațintite asupra ta astăzi. Sunt posibile discuții zgomotoase cu un șef sau cu persoane oficiale. Primești reproșuri, dojeni, însă nu toate sunt îndreptățite. Este adevărat că ai și tu o parte din vina că s-a ajuns aici, dar ai șanse mari să remediezi situația. Explică-ți acțiunile și deciziile în cuvinte puține, dar concise. Cheltuiește prudent! Poți primi favoruri de la un loc de muncă, dar ascund capcane greu de sesizat.

Horoscop 1 octombrie Balanță
Este o zi potrivită achitării taxelor, facturilor sau altor tipuri de datorii. Verifică atent chitanțele sau documentele ce vizează bani și bunuri, pentru că sunt posibile nereguli. De evitat investițiile, planurile de afaceri sau economii. Pe de altă parte, detașează-te de materialitatea vieții cotidiene și abordează evenimentele din jurul tău și prin prismă planurilor divine. După-amiază invită un prieten drag la o șuetă într-o cafenea.

Horoscop 1 octombrie Scorpion
Relațiile parteneriale îți pot creă neplăceri. Reproșurile primite sunt legate de faptul că ești ocupat mai mult cu prietenii, cunoscuții sau hobby-urile tale. Ascultă atent doleanțele partenerului de viață sau colaboratorilor și remediază situația cât mai repede posibil. Sunt momente pasagere, de aceea ar fi bine să nu pui la suflet, dar nici să neglijezi ce se petrece astăzi.

Horoscop 1 octombrie Săgetător
Începi săptămâna în forță, cu multă treabă la serviciu. Însă pe măsură ce orele zilei se scurg, constați că îți scade elanul și puterea de a lucra. Dozează-ți eforturile, pentru că în zilele următoare s-ar putea să reiei activitățile de astăzi. Pe de altă parte, organismul este obosit și se pot accentuă neplăceri legate de sistemul respirator. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Câteva remedii naturiste și odihnă îți sunt suficiențe.

Horoscop 1 octombrie Capricorn
Ești pus pe soții, iar cheful de distracții și aventuri este foarte vizibil. Pe de altă parte, inimă ta tânjește după un dram de iubire. Ceilalți se vor bucură de clipele petrecute alături de ține, pentru că îi vei face să se simtă bine. Fii prudent, pentru că sunt momente pasagere pe care mai târziu le poți regretă. Copiii și problemele lor sunt alte aspecte importante ale zilei. Spre seară, adună-ți prietenii la o cină amuzantă.

Horoscop 1 octombrie Vărsător
Astrele îți recomanda să vorbești mai mult cu membrii familiei. Sunt momente bune pentru a lămuri chestiunile gospodărești și pentru a face planuri de îmbunătățire a spațiului locativ. Totuși nu pune prea multă bază pe ce se discută astăzi, deoarece mai târziu pot apărea răsturnări de situație. Nostalgia trecutului te învăluie pe neașteptate. Organizează o întâlnire cu cei dragi și deapănă amintiri din copilărie.

Horoscop 1 octombrie Pești
La locul de munca sau in afaceri sunteti predispus sa faceti greseli din cauza carora acumulati intarzieri. Recomandarea eastrolog.ro este sa nu va enervati si sa acceptati ajutorul colegilor.
Este momentul sa iesiti in lume, pentru ca aveti sanse sa faceti cunostinta cu anumite persoane care ar putea deveni importante pentru dumneavoastra in viitor. Va sfatuim sa evitati eforturile fizice sau intelectuale prelungite, pentru ca riscati sa ajungeti la epuizare si sa va alegeti cu probleme de sanatate.