Horoscop august 2019. Aceste zodii vor avea noroc in dragoste si bani

Horoscop august 2019 – Berbec

Berbecii au parte de cheltuieli mari la început de lună. Relația cu patrtenerul de viață se îmbunătățește – planuri de căsătorie sau copil. Atenție însă, că la mijlocul lunii august poate apărea o idilă la locul de muncă. Riscuri majore care apar din aceste considerente. Bani mai mulți la final de lună august, date fiind proiectele care prind acum contur.

Horoscop august 2019 – Taur

Berbecii încep luna august în forță. Atât de mult încât iscă o adevărată luptă pentru putere atât cu partenerul de viață cât și cu cel de afaceri. Sentimentele se aprind, iar focul pasiunii este puternic pentru nativii care trăiesc o poveste de dragoste cum au visat. Cei singuri cunosc în luna august pe cineva special.

Horoscop august 2019 – Gemeni

În luna august, bârfele despre nativii din zodia Gemeni sunt în floare. Este recomandat să nu le ia în considerare și să privească cu detașare tot ce se spune despre ei. Astrele potențează climatul negocierilor, astfel că cei care au demarat planuri legate de carieră pot să ”bată palma” pentru a încheia contracte benefice. Relația cu partenerul de viață trece acum printr-un imaps, stagnare, dat fiind imposibilitatea nativilor de a lua decizii importante legate de acest sector de viață. Nu suportă presiunea, așadar, fac un pas înapoi sau bat pasul pe loc.

Horoscop august 2019 – Rac

Randament crescut la locul de muncă în luna august. Este luna cea mai bună din an pentru nativii zodiei Rac, una în care veniturile pot crește considerabil. Voința de care vor da dovadă pe acest segment profesional le va aduce recunoaștere și răsplata efortului depus. Sponsorii și coechipierii sunt cei mai buni aliați ai natovilor din zodia Rac în această lună.

Horoscop august 2019 – Leu

Tensiuni între tine și superiori în luna august, chiar ireconciliabile, care se vor manisfesta pe tot parcursul lunii august. Pe plan amoros, întâlniri karmice, întâlniri romantice care le vor schimba nativilor percepția asupra vieții. Atenție însă la tot se întâmplă în jurul vostru în această lună, deoarece toate sunt piese ale unui puzzle al vieții pe care îl veți desluși mai târziu.

Horoscop august 2019 – Fecioară

Nativii din zodia Fecioară nu sunt într-o formă prea bună la nivel mental, așadar luna august va veni și le va aduce tot mai multe frământări apăsătoare. Este vorba despre o decizie pe care trebuie să o ia, deși acest lucru le e cu neputință sau, în orice acz, cu mare greutate. Fie trebuie să-și schimbe locul de muncă, să renunțe la ceva sau la cineva drag. Horoscopul lunii august le recomandă să facă… ce le spune inima!…

Horoscop august 2019 – Balanță

Balanțele ies din tipare în luna august, își vor depăși limitele pe toate palierele vieții. Parcă nu se mai tem de nimic, nu mai au frustrări și văd lucrurile din perspective noi. Asta le va aduce doar câștiguri pe termen scurt și lung, aprobări, finanțări. La capitolul dragoste, nativii din zodia Balanță reîntâlnesc o persoană specială din trecutul lor!

Horoscop august 2019 – Scorpion

Scorpionii își pot transforma visele în realitate în luna august. Pe plan profesional, se vor înțelege tot mai bine cu superiorii, care le oferă multiple oportunități de afirmare pe plan profesional. Planul relațional este la cote maxime, devenind foarte populari în rândul prietenilor. Luna august este una cu adevărat profitabilă pentru nativii din zodia Scorpion.

Horoscop august 2019 – Săgetător

Săgetătorii au o lună august cu mule provocări la locul de muncă, sarcini de serviciu cu termene-limită greu de respectat sau cu grad de complexitate foarte ridicat. Săgetătorii se axează și pe mult studiu în această lună, conștienți că doar așa pot avea rezultatele pe care atât ei, cât și superiorii le așteaptă de la ei. Șarmul îi va ajuta să facă progrese în planul muncii.

Horoscop august 2019 – Capricorn

Tensiuni între nativii din zodia Capricorn și persoana iubită pe seama geloziei sau a posesivității. Reproșuri și frustrăi din trecut care acum revin și răscolesc viața sentimentală a reprezentanților acestui semn zodiacal. Călătorii pe distanțe lungi, în interes de serviciu. Decizii definitive și irevocabile pentru Capricorni.

Horoscop august 2019 – Vărsător

Vărsătorii sunt puși pe afaceri în luna august, alături de partenerul de viață. Realizează, pe această cale, că acesta este cea mai bună formulă, dacă funcționați ca o echipă, deoarece sunteți mult mai puternici împreună. Investiții majore, de bun augur.

Horoscop august 2019 – Pești

Evoluție benefică a nativilor din zodia Pești în plan profesional. Este o lună de vârf pentru ei, în care vizează ținte clare, pe care acum le pot atinge. Tot ce simt ei este că toamna nu îi va mai prinde în aceeași postură și că e momentul să acționeze sau să ”bată fierul cât e cald”. Planuri îndrăznețe și în ce privește relația de cuplu.