Horoscop 9 iunie 2019. Întâlnire romantică şi o prietenie adevărată

Horoscop 9 iunie 2019 Berbec
Berbecii, în această zi, tind să lenevească , dar nu e nicio problemă atâta timp cât aveţi şi ocazia de a vă relaxa. Acordaţi-vă acest răgaz de linişte, lăsaţi telefonul deoparte şi comunicaţi mai mult cu rudele, prietenii sau persoana iubită. Seara este potrivită pentru o plimbare în aer liber, pentru o cină romantică sau pentru un cocnert cu prietenii.

Horoscop 9 iunie 2019 Taur
Un val de pozitivitate se aşează peste starea de spirit a Taurilor, în această zi. Dacă aveţi o relaţie stabilă, astrologii vă sfătuiesc să spargeţi monotonia cu o escapadaă la munte sau la mare. Perechea voastră va aprecia categoric surpriza. În schimb, dacă sunteţi burlaci, ar fi cazul să aveţi mai mult curaj, să fiţi sinceri cu voi şi să acordaţi o şansă celor interesaţi să vă cunoască.

Horoscop 9 iunie 2019 Gemeni
Gemenii sunt plini de idei. S-ar putea să vi se ceară ajutorul într-o anumită problemă, de către o rudă, iar sfaturile voastre să fie mai mult decât potrivită. În dragoste lucrurile stau bine. Astrologii vă recomandă însă să staţi departe de aventuri şi să nu încercaţi o nouă poveste de dragoste fără să fiţi siguri de sentimentele voastre.

Horoscop 9 iunie 2019 Rac
Racii sunt ingenioşi şi pun la cale un plan pentru a cuceri o persoană faţă de care nutresc sentimente de ceva vreme. Fiţi sinceri în primul rând cu voi, iar mai apoi acţionaţi în consecinţă. S-ar putea să aveţi plăcuta surpriză de a realiza că această persoană vă împărtăşeşte aceeaşi iubire. Începeţi astfel o frumoasă poveste de dragoste, aveţi curaj să riscaţi. Nu veţi pierde nimic.

Horoscop 9 iunie 2019 Leu
Azi ai parte de o zi lipsită de probleme. Sunt şanse mari să-ţi îndeplineşti tot ce ţi-ai propus să realizezi pe ziua de azi. Singurul lucru care ţi-ar putea da mici bătăi de cap este comunicarea cu partenerul de viaţă. Se pun întrebări la care ar fi bine să se găsească răspunsuri concrete, chiar dacă ele nu vor fi pe placul unuia sau altuia. Ai încredere în comportamentul tău şi nu te grăbi să te încrezi în complimentele aruncate la întâmplare.

Horoscop 9 iunie 2019 Fecioară
Te simţi confortabil astăzi şi nu ai de ce să bagi în seamă recomandările celorlalţi. Instinctul tău te ajută să iei cele mai bune decizii, indiferent că vorbim de partea financiară sau de implicarea într-o relaţie de dragoste. Pentru a-ţi menţine buna dispoziţie ar trebui să încerci un fel nou de mâncare sau să-ţi faci ordine în spaţiul personal. Aşa poate vei ajunge să arunci anumite lucruri care, cel puţin la nivel de subconştient, încă te ancorează în trecut.

Horoscop 9 iunie 2019 Balanţă
Eşti apatic. Oboseala te-a ajuns din urmă. Salvarea ar putea-o reprezenta o ieşire la iarbă verde. Trebuie să stai cât mai departe de îngrămădeala din oraş pentru a-ţi reîncărca bateriile. Te aşteaptă o săptămână cel puţin la fel de dificilă precum aceasta şi ai nevoie de toată energia pe care poţi să o acumulezi. Nici nu-ţi poţi imagina cât de mult te încarcă un picnic alături de persoana iubită, după mai multe zile petrecute în oraşul plin de betoane.

Horoscop 9 iunie 2019 Scorpion
Nu este momentul să iei decizii care să te afecteze pe termen lung. Lucrează la siguranţă. Fă paşi mici. Dacă ai posibilitatea, rămâi acasă azi, fă un pic de curat sau citeşte o carte. Eventual invită la tine o persoană faţă de care să ştii că poţi să-ţi descarci sufletul fără să fi dat în vileag. Spre seară, o plimbare scurtă ar putea fi reconfortantă şi ţi-ar putea da energia de care ai nevoie pentru o nouă săptămână de muncă.

Horoscop 9 iunie 2019 Săgetător
Noroc cu carul pentru Săgetători. Reuşesc să iasă dintr-un bucluc în care nici nu ştiu cum au ajuns. Şansa vă surâde şi în plan financiar, însă trebuie să fiţi chibzuiţi cu cheltuielile. Un prieten drag vă oferă ajutorul într-o problemă şi, de asemenea, astăzi, puteţi cunoaşte un excelent partener de afaceri. Astrele sunt de partea voastră!

Horoscop 9 iunie 2019 Capricorn
Optimismul şi determinarea te ajută astăzi să-ţi îndeplineşti planurile. Optimismul tău este molipsitor astfel că multă lume caută să se afle în compania ta. Asta s-ar putea să se transforme în oboseală pentru tine. Ai grijă la ce mănânci astăzi şi la cât de multe te vei odihni peste noapte. Nu de alta dar te aşteaptă o nouă perioadă încărcată la muncă şi nu vrei să începi săptămâna viitoare deja surmenat.

Horoscop 9 iunie 2019 Vărsător
Ai nevoie să-ţi controlezi emoţiile negative. Nu este cazul să-ţi strici ziua punând umărul la apariţia unor conflicte inutile. Este recomandat să eviţi contactul cu anumiţi oameni cu care ştii că nu ajungi mereu pe aceeaşi lungime de undă. Eventual, pe seară, poate chiar reuşeşti să rămâi singur acasă şi să te reculegi. Din punct de vedere financiar, inspiraţia îţi vine când te aştepţi mai puţin aşa că nu te stresa să faci bani rapid peste noapte.

Horoscop 9 iunie 2019 Peşti
Strategia de astăzi este să alergi după mai mulţi iepuri şi să nu prinzi niciunul. Pur şi simplu nu este ziua ta. Orice îţi propui sunt şanse minime să realizezi. Nici măcar în casă nu ai posibilitatea să faci curat din cauza numeroaselor momente de întrerupere pe care trebuie să le înfrunţi. Spre seara primeşti veşti de la o rudă îndepărtată care s-ar putea să te invite la un eveniment mai deosebit.